0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: gnkalk در 24 اردیبهشت 1399، 07:40 قظ2-حجم فلش بیشتر = سرعت نصب بیشتر :فکر کنم بخاطر فشرده سازی فایل ها است. . اوبونتو 20.4 نصب با فلش 16گیگ 15دقیقه و با 8گیگ 30دقیقهبه احتمال زیاد ربطی به حجم فلش نداشته باشهاحتمالا فلش 16 گیگی که شما دارید سرعت read بیشتری داشته باشهمیتونید امتحان کنید، چند گیگ اطلاعات رو از روی فلش 16 روی هاردتون کپی کنید و زمان بگیرید و دقیقا همون اطلاعات رو از روی فلش 8 روی هارد کپی کنید و زمان ها رو مقایسه کنید
2-حجم فلش بیشتر = سرعت نصب بیشتر :فکر کنم بخاطر فشرده سازی فایل ها است. . اوبونتو 20.4 نصب با فلش 16گیگ 15دقیقه و با 8گیگ 30دقیقه
نقلقول از: sun-pda در 24 اردیبهشت 1399، 09:52 قظنقلقول از: gnkalk در 24 اردیبهشت 1399، 07:40 قظ2-حجم فلش بیشتر = سرعت نصب بیشتر :فکر کنم بخاطر فشرده سازی فایل ها است. . اوبونتو 20.4 نصب با فلش 16گیگ 15دقیقه و با 8گیگ 30دقیقهبه احتمال زیاد ربطی به حجم فلش نداشته باشهاحتمالا فلش 16 گیگی که شما دارید سرعت read بیشتری داشته باشهمیتونید امتحان کنید، چند گیگ اطلاعات رو از روی فلش 16 روی هاردتون کپی کنید و زمان بگیرید و دقیقا همون اطلاعات رو از روی فلش 8 روی هارد کپی کنید و زمان ها رو مقایسه کنیدنه سرعت 16گیگ اتفاقا کمتر بود پس نتیجه میگیریمحجم فلش بیشتر = سرعت نصب بیشتر :بخاطر فشرده سازی فایل ها
نقلقول از: gnkalk در 24 اردیبهشت 1399، 06:35 بظپس نتیجه میگیریمحجم فلش بیشتر = سرعت نصب بیشتر :بخاطر فشرده سازی فایل هاخب این از لحاظ علمی غلطه
پس نتیجه میگیریمحجم فلش بیشتر = سرعت نصب بیشتر :بخاطر فشرده سازی فایل ها
آخرین باری که روی لپتاپ خودم توزیعی نصب کردم، سال ۲۰۱۳ بود و اوبونتو ۱۳.۰۴ که ۲ دقیقه طول کشید.
آره. اون هم چون لپتاپ رو نو خریدم، دوباره از اول نصب کردم. روی قبلی از اوبونتو ۹.۱۰ دیگه فقط بهروز میکردم تا ۱۴.۰۴