سلام
بنده بنا به دلایلی بعد از چند سال دوباره به لینوکس برگشتم و یک مشکل اصلی داشتم و 1 سوال
مشکل: اول ینکه لپتاپ بنده Lenovo z510 هستش و اینکه دو تا گرافیک داره یکی اینتل 4600 و یکی Nvidia gt 740m
بنده یکبار از این طریقی که وبسایت زیر گفته بود به نصب ورژن 440 اقدام کردم و یکبارم از قسمت ادنشنال آپدیت خود اوبونتو به نصب درایور گرافیک انویدیا اقدام کردم
https://b2n.ir/171950 ولی ۱ مشکل عمده ای که دارم اینه که وقتی گرافیکم رو روی انویدیا می زارم لگ پیدا می کنم تو سیستم عامل و تو بازی های استیم مثل counter CS go اف پی اس انگار پایینه و لگ داره و روون نیستش به هیچ عنوان ولی وقتی رو گرافیک اینتل می زارم اصلا تو رابط کاربری آنچنان لگی ندارم و خیلی کم هستش ولی اصلا بازی رو نمی کشه این گرافیک و الان سر این قضیه به مشکل بر خوردم که چرا گرافیک انویدیا اینقدر تو اوبونتو بد عمل می کنه و لگ داره
راه حلی داره؟
سوال: سوالمم اینه که من دیدم بعضیا رابط کاربری رو خیلی توش تغییرات می دن و چشم نوازش می کنن یا کلا شبیه مک و ... می کنند
راهش چیه؟
این مشکل رو بنده هم روی نسخه اوبونتو 18.04 هم 19.10 هم اینکه نسخه 20.04 دارم.
اگر راهنماییم کنین مخصوصا در مورد حل مشکل کارت گرافیکم روی nvidia و لگ داشتم توی گیم و رابط کاربری ممنون می شم چون اصلا علاقه به برگشتن به ویندوز ندارم.