انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو یا ویندوز  (دفعات بازدید: 1812 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moheb2000

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 297
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
پاسخ : اوبونتو یا ویندوز
« پاسخ #15 : 23 تیر 1399، 01:20 ق‌ظ »
به نظر من برای برنامه نویسی و کد نویسی بهترین سیستم عامل لینوکسه
گرچه نرم افزار های مشابه فتوشاپ داخل لینوکس هم هست ولی کار بهشون یه مقدار برا کسی که قبلا با فتوشاپ کار کرده سخته و امکاناتشون هم طبیعتا محدود تره
به جای نصب wine خیلی راحت میشه ویندوز و لینوکس رو کنار هم نصب کرد و از مزایای هر دو به بهترین صورت استفاده کرد

آفلاین Saintman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
  • A saint Man that like saint Linux
« پاسخ #16 : 23 تیر 1399، 08:04 ب‌ظ »

در لینوکس برای هر چیزی راه حلی هست ! فوتوشاپ معادلش GIMP هست (اگه اشتباه نکنم) تازه با نصب WINE (توصیه شده نصب نشه ) نرم افزار های ویندوزی اجرا میشن .

و در لینوکس برای برنامه نویسان محترم هم میشه text editor رو شخصی سازی کرد هم از نانو استفاده کرد (اگه حوصلشو دارین ) و هم ویژوال استودیو کد (مال مایکروسافت که برای لینوکس به صورت DEB و RPM هست ) نصب کنین

این هم لینک دانلود ویژوال استودیو کد

https://code.visualstudio.com/docs/?dv=linux64_deb

به نظرم اگه اعضای انجمن بیان نرم افزار های مشترک و معادل در ویندوز رو بیان در ویکی بزارن عالی میشه

نظر دوستان چیه ؟؟

من شخصا معتقدم همه‌ی نرم افزار ها رو نباید معادل سازی کرد چون آدم‌های کمی فری‌لنس کار میکنند و اکثرا توی تیم هستند. شما اگه توی تیم کار میکنی مجبوری که با نرم افزار های گروه‌ت هماهنگ باشی. واسه همین من شخصا با فلسفه‌ی همه باید٬ همه‌ی نرم افزار هاشون رو عوض کنن٬ موافق نیستم.

اما راجع به پیشنهادت٬ فارغ از آلترناتیو چیز دیگه ای بودن٬ بلاخره نرم افزارهای آزاد اند و ویکی نویسی واسشون از اعمال بهشتیه:) به نظرم یه فروم واسش باز کن لیست کنیم٬ ببینیم چیا هست که ما فارسیش رو نداریم٬ بعد بچه ها طبق سلیقه و تخصص‌شون نرم افزار مورد علاقه‌شون رو ور دارند و ترجمه‌ی ویکی‌ش رو شروع کنند.
من دو هفته‌ی دیگه امتحان دارم٬ الان یکمی سرم شلوغه٬ اما به نظرم خیلی پروژه مفید و جذابیه قطعا هستم! فروم جدا گانه واسش باز کردی خبرم کن.
ایضاً امضا‌‌ء

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #17 : 23 تیر 1399، 09:59 ب‌ظ »
هم چنین officce برای اوبونتو مثل micro soft office هست یا نه

میتونی الان نسخه ویندوزی libreoffice رو دانلود ونصب کنی و باهاش کار کنی و با تفاوت هاش با مایکروسافت آفیس آشنا بشی

آفلاین mahdi7d1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #18 : 25 تیر 1399، 10:14 ب‌ظ »
در لینوکس برای هر چیزی راه‌حلی هست. ولی راه‌حل‌ها گاهی تبدیل به پیچوندن لقمه دور سر میشن. مثلا گیمپ خیلی کامله و برای اکثریت افراد امکانات کافی داره و من خودمم ازش زیاد استفاده می‌کنم. اما اگر کسی شغلش گرافیکه و از گرافیک پول در میاره و توش تخصصی کار می‌کنه گزینه‌ای بجز فتوشاپ برای عکس وجود نداره. البته در کنار لایتروم. یا مثلا برای ویرایش ویدیو هیچ گزینه قابل قبولی تو لینوکس وجود نداره. چندین ساله دارم می‌گردم. بهترینشون kdenlive که اونم خیلی از امکانات رو نداره. البته davinci resolve نسخه لینوکس داره ولی آزاد نیست. با این حال وجود چنین نرم‌افزار حرفه‌ای خودش خیلی خوبه. از طرف دیگه فقط کار با گیت تو ترمینال یا آپدیت کل بسته ها صرفا با سه کلمه sudo apt upgrade برای من کافی بوده تا پریمیر و فتوشاپو ول کنم و به لینوکس بیام.