بابا دو خط کد اضافه کنید که هم فارسی قبول کنه هم انگلیسی !!
حداقل پیشنیاز فعالیت در این انجمن اینه که صفحهکلید فارسی داشته باشید و بتونید اعداد و حروف رو به فارسی تایپ کنید. اگر این پیشنیاز رو ندارید و با جستجو کردن هم نتونید حل کنیدش، با اولین پستتون دارید قوانین رو زیر پا میذارید. در اینصورت احتمالا براتون انجمنهای دیگه برای شروع مناسبتر باشه.
نرم افزار خوب باید با محدودیت های کاربر کنار بیاد نه اینکه تنبیهشون کنه.
تنبیه نیست، دقیقا از قصد اینطور تنظیم شده. پیشنیاز فعالیت در این انجمن هستش. البته یک کار خوب میتونه این باشه که یک لینک آموزش نصب صفحهکلید فارسی رو توی ویکی بذاریم و موقع ثبتنام به اون لینک بدیم.
Captcha های مبتنی بر تکست منسوخ شده. انجمن باید به نسخه جدیدتر که از عکس استفاده میکنه به روزرسانی بشه.
اینطور نیست. کاربرد Captcha اینه که رباتها نتونن اینجا ثبتنام کنند که در حال حاضر امکانش رو ندارند. اگر امکانش رو پیدا کردند، میشه بروزرسانیاش کرد. من به شخصه علاقهای ندارم با استفاده از reCAPTCHA به گوگل کمک کنم و احتمالا اکثر ناظران انجمن هم با من همنظر باشند.
reCAPTCHA Terms of Service: You acknowledge and understand that the reCAPTCHA API works by collecting hardware and software information, such as device and application data and the results of integrity checks, and sending that data to Google for analysis. Pursuant to Section 3(d) of the Google APIs Terms of Service, you agree that if you use the APIs that it is your responsibility to provide any necessary notices or consents for the collection and sharing of this data with Google.
و این چطور training برای اون هست؟ نباید از قبل بدونن توی کدوم عکس اتوبوس هست که جلوی بات ها رو بگیرن؟ چی رو دارن train میکنن؟
با نرمافزارهای فعلی نتیجه رو بدست میارن (که ممکنه درست یا اشتباه باشه) و افراد نتیجه نرمافزار اونها رو تایید یا رد میکنند که کمک میکنه نرمافزارهاشون دقیقتر کار کنند.