0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: gnkalk در 17 تیر 1399، 05:44 بظنقلقول از: هومان در 16 تیر 1399، 08:30 بظنقلقول از: gnkalk در 16 تیر 1399، 01:19 بظنقلقول از: هومان در 15 تیر 1399، 01:51 بظمن ک از یه توزیع استفاده نمیکنم چون هیچکدوم نیازامو برطرف نمیکنه ولی وید ک توزیع اصلیمه رو میگم۱-سرعت بوت بالا من hhd دارم ولی وید تو ۶ ثانیه بوت میشه ۲- سیستمدی نداره (علت ترک آرچ)۳- xbps سریعترین پکیج منیجره ک وجود داره و تقریبا بعد از دانلود بسته به ثانیه طول نمیکشه بزرگترین بسته ها نصب بشنمخازنش چوریهبا سیستم های قدیمی خوبه چند سالشه (آخه زیاد زیاد معروف نیست مثل مندریوا و الپاین و..)حتما همراه با دانلود نصب میکنهارزش مهاجرت دارهمخزنش بزرگ و کاربردیه هرچیزی ی کاربر عادی میخواد توش هستشسریعه خیلی و سبکهسن مهمه؟ البته معروف هم هستش منظور اینو نفهمیدماره قطعاخیالم راحت شدبازم راحت تر شد (منظورم بایوس قدیمی و کارت گرافیک قرن بوق انویداس سیستمم 15سالشه)نه ولی میگن باتجربه ها بهترن پکیج منیجرش وقتی دانلود میکنی نصب میکنه ؟(احتمالا)یعنی از مانجارو بیام وید برام مشکلی پیش اومد راه حل دارهنصبش چجوریه (رابط گرافیکی - ترمینال - رابط گرافیکی ساده- کامپایل دستی و..)بامیزکار عرضه میشه یا با نصب کردانگلیسیشم بنویس تو گوگل(نه ببخشید داک داک گو) بزنم نصبش رابط گرافیکی ساده دارهبا دسکتاپم عرضه میشه بدون دسکتاپم عرضه میشهVoidاینم سایتشلینک
نقلقول از: هومان در 16 تیر 1399، 08:30 بظنقلقول از: gnkalk در 16 تیر 1399، 01:19 بظنقلقول از: هومان در 15 تیر 1399، 01:51 بظمن ک از یه توزیع استفاده نمیکنم چون هیچکدوم نیازامو برطرف نمیکنه ولی وید ک توزیع اصلیمه رو میگم۱-سرعت بوت بالا من hhd دارم ولی وید تو ۶ ثانیه بوت میشه ۲- سیستمدی نداره (علت ترک آرچ)۳- xbps سریعترین پکیج منیجره ک وجود داره و تقریبا بعد از دانلود بسته به ثانیه طول نمیکشه بزرگترین بسته ها نصب بشنمخازنش چوریهبا سیستم های قدیمی خوبه چند سالشه (آخه زیاد زیاد معروف نیست مثل مندریوا و الپاین و..)حتما همراه با دانلود نصب میکنهارزش مهاجرت دارهمخزنش بزرگ و کاربردیه هرچیزی ی کاربر عادی میخواد توش هستشسریعه خیلی و سبکهسن مهمه؟ البته معروف هم هستش منظور اینو نفهمیدماره قطعاخیالم راحت شدبازم راحت تر شد (منظورم بایوس قدیمی و کارت گرافیک قرن بوق انویداس سیستمم 15سالشه)نه ولی میگن باتجربه ها بهترن پکیج منیجرش وقتی دانلود میکنی نصب میکنه ؟(احتمالا)یعنی از مانجارو بیام وید برام مشکلی پیش اومد راه حل دارهنصبش چجوریه (رابط گرافیکی - ترمینال - رابط گرافیکی ساده- کامپایل دستی و..)بامیزکار عرضه میشه یا با نصب کردانگلیسیشم بنویس تو گوگل(نه ببخشید داک داک گو) بزنم
نقلقول از: gnkalk در 16 تیر 1399، 01:19 بظنقلقول از: هومان در 15 تیر 1399، 01:51 بظمن ک از یه توزیع استفاده نمیکنم چون هیچکدوم نیازامو برطرف نمیکنه ولی وید ک توزیع اصلیمه رو میگم۱-سرعت بوت بالا من hhd دارم ولی وید تو ۶ ثانیه بوت میشه ۲- سیستمدی نداره (علت ترک آرچ)۳- xbps سریعترین پکیج منیجره ک وجود داره و تقریبا بعد از دانلود بسته به ثانیه طول نمیکشه بزرگترین بسته ها نصب بشنمخازنش چوریهبا سیستم های قدیمی خوبه چند سالشه (آخه زیاد زیاد معروف نیست مثل مندریوا و الپاین و..)حتما همراه با دانلود نصب میکنهارزش مهاجرت دارهمخزنش بزرگ و کاربردیه هرچیزی ی کاربر عادی میخواد توش هستشسریعه خیلی و سبکهسن مهمه؟ البته معروف هم هستش منظور اینو نفهمیدماره قطعا
نقلقول از: هومان در 15 تیر 1399، 01:51 بظمن ک از یه توزیع استفاده نمیکنم چون هیچکدوم نیازامو برطرف نمیکنه ولی وید ک توزیع اصلیمه رو میگم۱-سرعت بوت بالا من hhd دارم ولی وید تو ۶ ثانیه بوت میشه ۲- سیستمدی نداره (علت ترک آرچ)۳- xbps سریعترین پکیج منیجره ک وجود داره و تقریبا بعد از دانلود بسته به ثانیه طول نمیکشه بزرگترین بسته ها نصب بشنمخازنش چوریهبا سیستم های قدیمی خوبه چند سالشه (آخه زیاد زیاد معروف نیست مثل مندریوا و الپاین و..)حتما همراه با دانلود نصب میکنهارزش مهاجرت داره
من ک از یه توزیع استفاده نمیکنم چون هیچکدوم نیازامو برطرف نمیکنه ولی وید ک توزیع اصلیمه رو میگم۱-سرعت بوت بالا من hhd دارم ولی وید تو ۶ ثانیه بوت میشه ۲- سیستمدی نداره (علت ترک آرچ)۳- xbps سریعترین پکیج منیجره ک وجود داره و تقریبا بعد از دانلود بسته به ثانیه طول نمیکشه بزرگترین بسته ها نصب بشن