انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نگه داری اوبونتو ۲۰٫۰۴ برای سریع ماندن سیستم لطفا راهنمایی کنید(حل شد)  (دفعات بازدید: 1776 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
حرف شما بشکل کلی قبول دارم  مایکروسافت فیس بوک اینها تکلیف شون مشخصه و پیش همه رسوا ولی از یک سیستم اوپن سورس که دیگه ما نباید انتظار رفتن همون راهی که سیستم های متمرکز میرن و هر دروغی میگن و پشت پرده اطلاعات ملت میفروشن نداریم مثلا ما دلمون خوش که اوبونتو مال دنیای ازاد این بحث ها
 باید متفاوت عمل کنند.
تازه یعنی اوبونتو در کنار کارایی خودش توی برند سازی موفق ترین هست که الان خیلی ها دارند شیفت میکنن به اوبونتو
اصلا نیازی به تبلیغ نداره
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1399، 07:31 ب‌ظ توسط Mohammad Gho »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
سلام ببخشید ولی فرق داره البته من زیاد وارد نیستم ولی خب  شاید اسنپ خوب نباشه ولی جاسوسی فک نکنم باشه که فقط روی بسته ها زیاد نظارت نداره برا همین ممکن خوب نباشه نظارت نداشتن زیاد روی پکیج ربطی به جاسوسی نداره البته خود من زیاد اوبونتو و... قبول ندارم انگار یکم از نرم افزار آزاد دور شده

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
سلام منظور من از جاسوس بودن  فیس بوک کلا سیستم های متمرکز بود نه اوپن سورسی ها سیستم های ازاد تری مثل لینوکس
  سوال من سر نظر اساتید بود که گفتند اسنپ امن نیست و این جور حرفها من میگم اگر نیست چرا باید توی خود سایت canonical.com   
   توضیح در مورد اسنپ بزاره که (امن و بروز ترین پکیج ها) سوال من واقعا امن هست که نوشته
  یا نه همون حرف دوستمون که گفت دلیل اش بحث تبلیغات و این جور سیاست هاست.
  من خودم برنامه نویس حرفه ای نیستم تازه کارم توی پایتون مثلا الان نگاه کردم توی اسنپ PyCharm دیدم هست و برای قسمت توسعه دهنده زده
Developer(s): JetBrains که توسعه دهنده اصلی این  IDE هست و جلوی اسم اش نوشه Verified 
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1399، 07:32 ب‌ظ توسط Mohammad Gho »

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
هدف این است که به یک امنیت مطلوب برسه اما هنوز به اون مرحله نرسیده. در نتیجه حداقل فعلا شما نمی‌تونید با اطمینان بسته‌ای که هر کسی ارسال کرده رو نصب کنید و مطمئن باشید اتفاق خاصی روی سیستم شما نخواهد افتاد. بسته‌هایی که رسمی‌ هستند هم نمیشه گفت واقعا چه کار می‌کنند. این شما هستید که فرضا می‌گید به Canonical اعتماد دارم بسته‌هایی که منتشر کننده‌اشون هست رو استفاده می‌کنم.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
بله از نظر هدف نهایی که این جامعه در حال رشد و هنوز جای کار داره حرف شما درست
 و من هم نه فقط توی اوبونتو بلکه توی ویندوز هر سیستم دیگه به هر کسی اطمینان نمیکنم و دست به عصا جلو میرم
بهترین راه هم همین که یک تحقیق و شناخت حداقلی بین این اسامی و توسعه دهنده داشته باشیم که با چشم بسته مستقیم نریم توی چاه
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1399، 07:02 ب‌ظ توسط Mohammad Gho »

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
نقل‌قول
بله از نظر هدف نهایی که این جامعه در حال رشد و هنوز جای کار داره حرف شما درست

منظور بنده تکنیکالی هست. از نظر فنی امنیت لازم رو نداره.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Arthur Scherbius

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
حرف شما بشکل کلی قبول دارم  مایکروسافت فیس بوک اینها تکلیف شون مشخصه و پیش همه رسوا ولی از یک سیستم اوپن سورس که دیگه ما نباید انتظار رفتن همون راهی که سیستم های متمرکز میرن و هر دروغی میگن و پشت پرده اطلاعات ملت میفروشن نداریم مثلا ما دلمون خوش که اوبونتو مال دنیای ازاد این بحث ها
 باید متفاوت عمل کنند.
تازه یعنی اوبونتو در کنار کارایی خودش توی برند سازی موفق ترین هست که الان خیلی ها دارند شیفت میکنن به اوبونتو
اصلا نیازی به تبلیغ نداره
اوبونتو با این که ازاده ولی فلسفه متفاوتی داره مثل انتشار درایورای سورس بسته ی انویدیا تو مخازن رسمی که کلی مشکل به وجود میارن.

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
بله منم میدونم هر توضیعی یک سیاست هایی منحصربفردی داره و منظورم اون کلیت سیستم گنولینوکس بود و انتظار متفاوت عمل کردن دارم من به شخصه نسب به ویندوز
دوم من همه جا میبینم میگن درایو انویدیا کسی داشته باشه به مشکل بر می خوره ولی در حالی خود من انویدیا دارم ولی الان اوبونتو 20.04 براحتی نصب شد برام و سرعت اش عالیه

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
بله درسته ولی برای بعضیا میتونه مشکل ساز بشه  این چیز ها بستگی به توزیع هم داره یا درایور قدیمی مثلا کارت گرافیک من  درایور جدید روش نصب نمیشه مجبورم برای استفاده از اینتل و انویدیا از bumblebee استفاده کنم که bumblebee درست کار نمیکنه و یه چیز دیگه هم هست بعضیا تازه واردن برا همین شاید نتونن مشکلات حل کنن و انویدیا بدی هاش توی لپ تاپ های دو کارت گرافیکه خیلی بد تر هم میشه من amd ندارم ولی اینطور که میگن انگار amd خیلی بهتره از نظر راحتی