وظیفهٔ اخلاقی همه اینه که از فایرفاکس استفاده کنن.
سلام یعنی هرکی لینوکس داره از چیز اوپن سورس استفاده نکنه کاربر درست حسابی لینوکس نیست خب بعضی چیزا ممکن اوپن سورس نباشه که خب چیز بدی هم نیست هر کس نمیاد کار های سالانش رایگان و اوپن سورس به همه بده ! بنظر خودم سیستم عامل باید اوپن سورس و آزاد باشه بقیه نرم افزار ها هم اگه این طور باشن بهتر ولی خب اگه نباشه هم مشکلی ندارم الان بنظر شما اشکالی هست یکی یک سیستم عامل آزاد مثل لینوکس استفاده کنه با برنامه های غیر آزاد و متن بسته من خودمم از گوگل کروم استفاده میکردم و مدتی به فایر فاکس اومدم و راضی هستم ولی بعضی چیزا خوب با متن بسته اش راحت ترم مثلا steam که چیز دیگه ای بهتر از این فکر نکنم الان باشه اوپن سورس که باشه هم باز فعلا من استیم استفاده میکنم و ازش راضی ام
ربطی به نرمافزار آزاد بودن یا نبودن نداره. استفاده از نرمافزار آزاد، راهکار منطقیه. ولی ممکنه یکی دلش بخواد بهش تجاوز بشه، به ما ربطی نداره. استفاده از فایرفاکس از این نظر وظیفهٔ اخلاقی همگانیه که فایرفاکس تنها سنگر وب مستقله. اگه از فایرفاکس استفاده نشه، گوگل صاحب وب میشه و سالهایی طولانیتر و سختتر از سالهای یکهتازی مایکروسافت در وب رو پیش رو خواهیم داشت.
منم بخاطر همین بسته بودن و بدی های کروم رفتم به فایر فاکس وگرنه با کروم راحت تر بودم
میشه بیشتر توضیح بدید مثلا از کروم بیشتر استفاده بشه صاحب وب میشه یعنی چی ؟ بعد از جیمل گوگل استفاده میکنم و هرچی رمز اطلاعات دارم روش ذخیره شده اینم عوض کنم یا خوبه
از جستوجوگر گوگل در فایر فاکس استفاده میکنم اینم مشکلی هست یا همین استفاده کنم ؟
شاید یکم سوال هام مبتدی باشه ببخشید دیگه ...