با pavucontrol امتحان کن
من هم مشکل نویز (Noise) در ضبط صدا رو داشتم.و به شدت اذیت میکرد
با این کارها مشکل نویز صدای ضبط شده در توزیع Fedora32 با Desktop Environment KDE حل شد :
- صدای میکرفون رو کم کردم.
- با سرچ تو اینترنت یه سری کد که مربوط به Echo Cancelled و Noise Cancelled بود رو وارد کردم
بعد انجام کارهای بالا هیچ مشکلی برای گفت و گو در نرم افزار اسکایپ نداشتم.با vocoscreenNG 3.0.7 به راحتی ضبط میکردم و کیفیت قابل قبولی در ضبط داشتم.با اینکه لپ تاپ من قدیمیه و SoundCard اون برای شرکت Realtek هستش و فکر میکنم با درایورهای این شرکت همیشه مشکل داریم.ولی بازم کار کرد.نمیدونم کدوم Sound Card به درد گنو/لینوکس میخوره ولی میدونم Realtek برای Sound card توی گنو/لینوکس خوب نیست.مثل nVIDIA برای گرافیک و ...
اما همچنان یه موضوعی که اعصاب منو خورد کرده بود ضبط در Audacity بود.با این که مشکل من در نرم افزارهای vokoScreenNG و Skype حل شده بود ولی همچنان در Audacity صدای میکرفون یه نویز آزار دهنده داشت.این همه رو نوشتم که بگم مهندس دانیال بهزادی اینجا به نکته خوبی اشاره کرده.چون هرکاری کردم مشکل Audacity حل نشد.ولی با نصب PulseAudio Volume Control یا به اختصار(pavucontrol) مشکل حل شد و تونستم Volume level رو برای Recording کاهش بدم و مشکل نویز صدا در Audacity هم حل شد. فکر میکنم مشکل اینجا بود که Audacity از دسکتاپ KDE نیست و از برنامه های گنوم هستش و با Volume Control محیط KDE که فکر میکنم KMix باشه کنترل نمیشه و نمیشه از خود Toolsbar نرم افزار Audacity صدای میکرفون رو کم کرد.و اینجا نصب pavucontrol معجزه کرد و مشکل من رو حل کرد.