انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: از جاوا به Cpp  (دفعات بازدید: 2243 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا. آ.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 333

کتابخانه های استاندارد:

دیگر کتابخانه ها:
[url]https://en.cppreference.com/w/cpp/links/libs]https://en.cppreference.com/w/cpp/links/libs]

دیگر کتابخانه ها:
[url]https://en.cppreference.com/w/cpp/links/libs

بگو می خواهی چه کار کنی، شاید تونستم بیشتر راهنماییتان کنم.بیشتر از ۱۰ سال است پروژه هام (درست حسابی ها را) رو با سی دو مثبت می نویسم و هیچ وقت هم پشیمان نشدم. می تونم سطح بالا بنویسم مثل پایتون یا سطح پایین مثل سی (خوشبختانه هنوز کارم به اسمبلی نکشیده ;D).

حتی سی دو مثبت به درد زبانهای دیگر مثل R , python  هم می خورد.

+ decode شده ی حرف alend

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
+ decode شده ی حرف alend
مرسی بابت دیکد
نقل‌قول از: alend
بگو می خواهی چه کار کنی
هیچی هنوز دارم یاد میگیرم نقشه واسه برنامه خاصی ندارم چون بقیه زبانارو با ور رفتن با کتابخونه هاشون یاد گرفتم دنبال بودم
نقل‌قول از: alend
خوشبختانه هنوز کارم به اسمبلی نکشیده
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : از جاوا به Cpp
« پاسخ #17 : 12 شهریور 1399، 04:27 ب‌ظ »
خیلی ساده خوشم نمیاد ازش آقای بهزادی حتی الامکان از خودش و چیزایی که باهاش نوشتن اجتناب میکنم میخوام تو C style بمونم و خود C رو فقط چون شی‌گرایی نداره وارد نمیشم عادت کردم به شی‌گرایی شبیه جاوا (دلیلی که js یاد نمیگیرم با پروتوتایپم حال نمیکنم ترجیح میدم dart2js استفاده کنم تا وقتی ایشالا کروم که کل بازار مرورگر رو بگیره ماشین مجازی Dart بیاره رو کروم)
دلیل منطقی‌ایه ;D
ولی خب سی‌پلاس‌پلاس اصلاً خوب نیست و تقریباً‌همهٔ بزرگان صنعت برنامه‌نویسی ازش بدشون می‌آد،‌مثل استالمن،‌توروالدز، ریموند، تامسون، کرانیگان، راب پایک و…
با شرایطی که می‌گی، شاید مثلاً Rust یا go گزینه‌های بهتری باشن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 12 شهریور 1399، 05:10 ب‌ظ »
خیلی ساده خوشم نمیاد ازش آقای بهزادی حتی الامکان از خودش و چیزایی که باهاش نوشتن اجتناب میکنم میخوام تو C style بمونم و خود C رو فقط چون شی‌گرایی نداره وارد نمیشم عادت کردم به شی‌گرایی شبیه جاوا (دلیلی که js یاد نمیگیرم با پروتوتایپم حال نمیکنم ترجیح میدم dart2js استفاده کنم تا وقتی ایشالا کروم که کل بازار مرورگر رو بگیره ماشین مجازی Dart بیاره رو کروم)
دلیل منطقی‌ایه ;D
ولی خب سی‌پلاس‌پلاس اصلاً خوب نیست و تقریباً‌همهٔ بزرگان صنعت برنامه‌نویسی ازش بدشون می‌آد،‌مثل استالمن،‌توروالدز، ریموند، تامسون، کرانیگان، راب پایک و…
با شرایطی که می‌گی، شاید مثلاً Rust یا go گزینه‌های بهتری باشن.
خب cpp نمیدونم چرا میگی خوب نیست (سختی و آسونی اگه خوبی و بدی رو تعیین میکرد باید تالا 7 8 بار جاوا رو کفن میکردم cpp رو 10 12 بار) همچنین ادمی مث استالمن دید خیلی رادیکال به شرکتای گنده داره به همه چیم شک داره سایتشم نمیتونه طراحی درست حسابی بهش بده چون بدجور مخالف js (منم بدم میاد از js خیلی خوشحال میشم دارت بیاد جاش ولی دلیل نمیشه پیشرفت وبو فدای بد اومدن یه عده کنن) در مورد این دوتا پیشنهاد خوبین go رو حتما بعد cpp یه بار امتحان میکنم ولی rust نه راست شی گراییش فرق میکنه با اونی که من دوست دارم یه بارم امتحان کردم حال نکردم باهاش
چند بارم اشاره کردم تو تاپیک به نحو های مختلف که زبون عشقی یاد میگیرم باهاش کارم نمیکنم واسه کسی ولی خب اینم یه بار دیگه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #19 : 12 شهریور 1399، 07:18 ب‌ظ »
عادت کردم به شی‌گرایی شبیه جاوا
البته شی‌گرایی باید تنها جایی استفاده بشه که لازمه و این یکی از مشکلات جاوا هستش که شما رو مجبور به استفاده از شی‌گرایی توی همه‌جا می‌کنه.

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #20 : 12 شهریور 1399، 10:04 ب‌ظ »
سی خیلی باحالتر از cpp هستش .

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *