انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: از جاوا به Cpp  (دفعات بازدید: 2251 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
از جاوا به Cpp
« : 09 شهریور 1399، 02:31 ب‌ظ »
سلام.
مدتی است جاوا مینویسم ولی واقعا دوسش دارم ولی متاسفانه غیرقابل کتمانه که ماشین مجازی های جاوا چه هات‌اسپات چه اوپن‌جی۹ چه گرآل نسبت به باینری c,cpp یواش ترن
راه حل چیه؟ ترکیب زبون مورد علاقم جاوا با c و cpp با استفاده از JNI.
برا اینکار من داستان جاوا رو بلدم ولی باید داستان native رو حل کنم پس
اولا من به داستان OOP عادت دارم پس C رو میزارم کنار
ثانیا خوشبختانه نحو جاوا و سی پلاس پلاس نزدیکه نحوش راحته
خب حالا لطفا راهنمایی کنین منو واسه
۱. Cpp هر دو پارادایم روال‌گرا و شی‌گرا رو داره من میخوام به شی‌گرا بچسبم نحوه صحیح نوشتن کد شی‌گرا تو Cpp چیه؟ کدی به Cpp معرفی میکنید که عمیقا شی‌گرا نوشته شده باشه؟ (خوشبختانه php هم بلدم ینی قبلا یه کم روال‌گرا هم کار کردم خیلی صفر نیستم)
۲. من garbage collection جاوا رو ندارم اینجا تو phpهم اونقد داستان نداره نهایت unset() رو داریم اینجا متوجهم که در Cpp ما pointer و مدیریت مستقیم حافظه heap رو داریم میخوام ازین داستان حتی‌الامکان دوری کنم کتابخونه‌ای هست که کار garbage collector رو برام انجام بده؟
۳. خوشبختانه سان جاوا رو با دید امنیت و backward compatible نوشته در Cpp همینکه دسترسی مستقیم هست به حافظه یه کم نگرانی درست میکنه همچنین من تو گیتهاب دیدم که پروژه های Cpp حتما باید طور خاصی کامپایل شه چون C++11 نوشتنش مثلا درسته یا داستان چیز دیگس
۴. جاوا طی ۲۵ سال میلیونها کتابخونه جور وا جور داره که اغلب تو maven central جمع شدن حتی کامپایلر اکلیپس واسه جاوا. واسه خودش پلتفرم گنده‌ای شده. معادل maven (مدیریت وابستگی) هست برای Cpp؟ اگه هست چیه چجوریه؟
۵. maven و gradle و ant برامون بیلد انجام میدن. تو اکلیپس من دیدم به اصطلاح tool chain متنوعه ولی من نمیدونم عموما کدوم استفاده میشه؟ کدوم جای maven(بیلد سیستم) میشه واسه Cpp؟
۶. عموما باید اینو ذکر کنم تو فرومای لینوکسی و اوپن سورس: به لایسنس و مالکیت هیچکدوم از ابزارای موجودی که لطف میکنید معرفی میکنید اهمیت نمیدم اگر یه نرم‌افزار مالکیتی کارش بهتر از نمونه اوپن سورسه لطفا اونو معرفی کنید (مث داستان نرم افزارای ادوب و معادل اوپن سورسش)
۷. ضمنا تازه دیدم که C++20 داره میاد و با خودش یه سری چیزای آشنا مث ماژول (از جاوا ۱.۹) و import داره میاره اگه اطلاعاتی دارید لطف کنید راهنمایی کنید واسه اینکه من چه استانداردی از Cpp رو یاد بگیرم

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
پاسخ : از جاوا به Cpp
« پاسخ #1 : 09 شهریور 1399، 03:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
۱. Cpp هر دو پارادایم روال‌گرا و شی‌گرا رو داره من میخوام به شی‌گرا بچسبم نحوه صحیح نوشتن کد شی‌گرا تو Cpp چیه؟ کدی به Cpp معرفی میکنید که عمیقا شی‌گرا نوشته شده باشه؟ (خوشبختانه php هم بلدم ینی قبلا یه کم روال‌گرا هم کار کردم خیلی صفر نیستم)

https://cpppatterns.com/

نقل‌قول
۲. من garbage collection جاوا رو ندارم اینجا تو phpهم اونقد داستان نداره نهایت unset() رو داریم اینجا متوجهم که در Cpp ما pointer و مدیریت مستقیم حافظه heap رو داریم میخوام ازین داستان حتی‌الامکان دوری کنم کتابخونه‌ای هست که کار garbage collector رو برام انجام بده؟

The onion principle

۳. خوشبختانه سان جاوا رو با دید امنیت و backward compatible نوشته در Cpp همینکه دسترسی مستقیم هست به حافظه یه کم نگرانی درست میکنه همچنین من تو گیتهاب دیدم که پروژه های Cpp حتما باید طور خاصی کامپایل شه چون C++11 نوشتنش مثلا درسته یا داستان چیز دیگس]https://www.reddit.com/r/cpp/comments/5gahau/bjarne_stroustrup_good_concepts/

نقل‌قول
۳. خوشبختانه سان جاوا رو با دید امنیت و backward compatible نوشته در Cpp همینکه دسترسی مستقیم هست به حافظه یه کم نگرانی درست میکنه همچنین من تو گیتهاب دیدم که پروژه های Cpp حتما باید طور خاصی کامپایل شه چون C++11 نوشتنش مثلا درسته یا داستان چیز دیگس
[/url]
نه ولی منظورتان را درست متوجه نشدم.

نقل‌قول
۴. جاوا طی ۲۵ سال میلیونها کتابخونه جور وا جور داره که اغلب تو maven central جمع شدن حتی کامپایلر اکلیپس واسه جاوا. واسه خودش پلتفرم گنده‌ای شده. معادل maven (مدیریت وابستگی) هست برای Cpp؟ اگه هست چیه چجوریه؟

احتمالا make and cmake ولی من از جاوا زیاد اطلاع ندارم.

نقل‌قول
۷. ضمنا تازه دیدم که C++20 داره میاد و با خودش یه سری چیزای آشنا مث ماژول (از جاوا ۱.۹) و import داره میاره اگه اطلاعاتی دارید لطف کنید راهنمایی کنید واسه اینکه من چه استانداردی از Cpp رو یاد بگیرم
https://en.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B20

اول اصول اولیه را یادبگیرید بعد براساس نیاز کتابخانه ها را یاد بگیرید.

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 09 شهریور 1399، 08:00 ب‌ظ »
نقل‌قول از: alend
https://cpppatterns.com/
مرسی عزیز تکه کدای مفید با توضیحات خوبی بود ولی مشکل من این نبود من با جاوا کار کردم زبان 100 درصد شی‌گرا انقدی که AspectJ رو جاوا نمیدونن چون جنبه‌گراست و این ترکیبی که تو Cpp داریم اصلا قشنگ نیس من باید بفهمم چجوری 99 درصد کد Cpp من شی‌گرا باشه مث کاری که تو php میکنیم مثلا اگر https://github.com/pmmp/PocketMine-MP/tree/stable/src/pocketmine رو ببینید فقط PocketMine.php کلاس نداره بقیه کد شی‌گرا و چه مدل OOP بهتر از اسمال‌تاک و جاوا که تو php پیاده شده (کاشکی 35 سال پیش استراستروپ Cpp رو ترکیب C و اسمال‌تاک میزد)
https://www.reddit.com/r/cpp/comments/5gahau/bjarne_stroustrup_good_concepts
هنوز ندیدم ویدیو رو متاسفانه
نه ولی منظورتان را درست متوجه نشدم.
احتمالا make and cmake
از بابت "نه" که خدا رو شکر
از بابت Maven. آپاچی میون یا ماون یا هرچی که خونده میشه از مهمترین چیزاییه که تو جاوا استفاده میکنیم هاست که برامون 2 کار انجام میده
1. بیلد سیستم ترجیحی ماست. اگر اپ های اندرویدی که با اندروید استودیو مینویسن (گریدل) و پروژه های نسبتا قدیمی سالهای 2000 تا 2005-6 (Ant) رو فاکتور بگیریم بقیه اکثرا از میون برای بیلد استفاده میکنن. آخه جاوائم مث C\Cpp که کلی .o و .so و .dll میده .class میده که جمع آوری اینا واسه پروژه های بزرگ سخته (گرچه الزامیم نداره جمع شه ولی به قول خارجیا discouragedئه
2. مدیریت وابستگی پیش فرض ماست. و تقریبا میشه گفت composer و npm و pip و nuget (مخصوصا این یکی)(و البته خود C# از جاوا) اسکی از میونن و نه شما ذکر کردی و نه من چیزی پیدا کردم اگرم نباشه همچین چیزی واسه cpp نقص بزرگیه واسه خودش
اول اصول اولیه را یادبگیرید بعد براساس نیاز کتابخانه ها را یاد بگیرید
خب من پرسیدم اصول اولیه صاف جدیدترین ورژن Cpp رو یاد بگیرم یا مث جاوا که مثلا پیشنهاد میکنیم جاوا 1.8 یا 11 یاد بگیرن مردم چون LTS و ازین جهت پرسیدم که اکثر رپوزیتوری هایی که تو گیتهاب دیدم میگن C++11 compliant

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
« پاسخ #3 : 09 شهریور 1399، 09:30 ب‌ظ »
چه برنامه ای می خواین بنویسید که جاوا خوب نیست براش یا از ++c کندتر؟

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 10 شهریور 1399، 12:24 ق‌ظ »
به شخصه فکر میکنم وجود نداره برنامه‌ای که جاوا براش خوب نباشه این از این قسمت
ولی قسمت کند بودن ماجرا مربوط به برنامه خاصی نمیشه حتی حلقه های ساده‌ام رو jvm یواشتره واسه اینکار اوراکل Jserver accelerator رو داد ولی بازم به خوبی ترکیب جاوا و سی پلاس از jni نیست
ضمن اینکه گاربج کالکتور در بهترین حالتشم باز نمیتونه مصرف رم بالای jvm رو پایین بیاره
نمونشو عرض کنم مث ماینکرفت جاوا و ماینکرفت بدراک بدراک به cpp نوشته شده باگاش خیلی بیشتر از نسخه جاواست ولی خیلی روونه روی جاوا ادیشن وحشتناک لگ داریم ضمن اینکه world generation ماینکرفت جاوا محدود شده وگرنه دیگه خیلی قاراشمیش میشد
یا مثلا اکلیپس با ویژوال استودیو من چند روز پیش زدم ۵ ۶ تا پلاگینای اکلیپسمو پاک کردم یهو ۲ گیگ رم کشید همینکار با ویژوال استودیو نهایت ۰.۱ گیگ کشید (دیگه اینتلیج آیدیا و اندروید استودیو که هیچی مصرف رمش شهره خاص و عامه)
اینا به کنار cpp خودش تنها نیاز به ماشین مجازی نداره خودش یه مزیته
اینکه دسکتاپای لینوکس از Qt و GTK استفاده میکنن بماند (میدونم Qt jambi هست رو جاوا ولی خب)

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
به کجا
« پاسخ #5 : 10 شهریور 1399، 02:52 ق‌ظ »
به شخصه فکر میکنم وجود نداره برنامه‌ای که جاوا براش خوب نباشه این از این قسمت
ولی قسمت کند بودن ماجرا مربوط به برنامه خاصی نمیشه حتی حلقه های ساده‌ام رو jvm یواشتره واسه اینکار اوراکل Jserver accelerator رو داد ولی بازم به خوبی ترکیب جاوا و سی پلاس از jni نیست
ضمن اینکه گاربج کالکتور در بهترین حالتشم باز نمیتونه مصرف رم بالای jvm رو پایین بیاره
نمونشو عرض کنم مث ماینکرفت جاوا و ماینکرفت بدراک بدراک به cpp نوشته شده باگاش خیلی بیشتر از نسخه جاواست ولی خیلی روونه روی جاوا ادیشن وحشتناک لگ داریم ضمن اینکه world generation ماینکرفت جاوا محدود شده وگرنه دیگه خیلی قاراشمیش میشد
یا مثلا اکلیپس با ویژوال استودیو من چند روز پیش زدم ۵ ۶ تا پلاگینای اکلیپسمو پاک کردم یهو ۲ گیگ رم کشید همینکار با ویژوال استودیو نهایت ۰.۱ گیگ کشید (دیگه اینتلیج آیدیا و اندروید استودیو که هیچی مصرف رمش شهره خاص و عامه)
اینا به کنار cpp خودش تنها نیاز به ماشین مجازی نداره خودش یه مزیته
اینکه دسکتاپای لینوکس از Qt و GTK استفاده میکنن بماند (میدونم Qt jambi هست رو جاوا ولی خب)

خب اینا که گفتید درست ولی اخر نگفتید چه برنامه(هایی) می خواین بنویسید؟
مثلا نمی خواین که یه IDE توسعه بدید و کنارش هم یک بازی بسازید

باید هدف مشخص باشه که بتونید ابزار رو انتخاب کنید.
« آخرین ویرایش: 10 شهریور 1399، 02:54 ق‌ظ توسط warlock »

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
پاسخ : به کجا
« پاسخ #6 : 10 شهریور 1399، 08:57 ق‌ظ »
خب اینا که گفتید درست ولی اخر نگفتید چه برنامه(هایی) می خواین بنویسید؟
مثلا نمی خواین که یه IDE توسعه بدید و کنارش هم یک بازی بسازید

باید هدف مشخص باشه که بتونید ابزار رو انتخاب کنید.
الان گیر انتخاب ابزار نیستم. Cpp انتخاب شده و الان میخوام Cpp رو یاد بگیرم و کتاب Cpp for Java programmers رو پیدا کردم که متاسفانه چاپ ۱۹۹۹ اون موقع تازه J2SE 1.2 بوده

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 10 شهریور 1399، 09:31 ق‌ظ »
نقل‌قول
مرسی عزیز تکه کدای مفید با توضیحات خوبی بود ولی مشکل من این نبود من با جاوا کار کردم زبان 100 درصد شی‌گرا انقدی که AspectJ رو جاوا نمیدونن چون جنبه‌گراست و این ترکیبی که تو Cpp داریم اصلا قشنگ نیس من باید بفهمم چجوری 99 درصد کد Cpp من شی‌گرا باشه مث کاری که تو php میکنیم مثلا اگر https://github.com/pmmp/PocketMine-MP/tree/stable/src/pocketmine رو ببینید فقط PocketMine.php کلاس نداره بقیه کد شی‌گرا و چه مدل OOP بهتر از اسمال‌تاک و جاوا که تو php پیاده شده (کاشکی 35 سال پیش استراستروپ Cpp رو ترکیب C و اسمال‌تاک میزد)

Cpp تحت تاثیر اسمال‌تاک بوده.
نقل‌قول
Influenced by
Ada,[1] ALGOL 68, C, CLU,[1] ML, Mesa,[1] Modula-2,[1] Simula, Smalltalk[1]
https://en.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B#History

نقل‌قول
خب من پرسیدم اصول اولیه صاف جدیدترین ورژن Cpp رو یاد بگیرم یا مث جاوا که مثلا پیشنهاد میکنیم جاوا 1.8 یا 11 یاد بگیرن مردم چون LTS و ازین جهت پرسیدم که اکثر رپوزیتوری هایی که تو گیتهاب دیدم میگن C++11 compliant

بیشترین تغییرات مربوط به کتابخانه های استاندارد است کلمات کلیدی چندان تغییر نمی کند.
https://en.cppreference.com/w/cpp/keyword

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 11 شهریور 1399، 12:49 ب‌ظ »
از چاله تو چاه نیفت. لااقل برو سمت پایتون!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 11 شهریور 1399، 01:08 ب‌ظ »

هر زبان برنامه نویسی جایگاه خود را دارد.

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 11 شهریور 1399، 07:22 ب‌ظ »
این که بگیم یه زبان از زبان دیگه سریعتره درست نیست. باید ابعاد مختلف بررسی بشه.
شاید در زمان اجرا cpp بهتر از java و یا خیلی از زبان های دیگه عمل کنه ولی زمان توسعه این برنامه بیشتر از نمونه مشابه در جاوا و اکثر زبان های برنامه نویسیه هست.

تفاوت اجرا هم در دستورات عادی شاید به یک ثانیه هم نرسه و این مقدار داخل اکثر پروژه ها مهم نیست. به هر حال تفاوت سرعت ناچیز است و نباید ملاک انتخابتون این سرعت باشه.

*** اگر مثلا در زمینه ای می خواید کار کنید مثل روباتیک یا برنامه پردازش های گرافیکی یا هر چیزی که حتما نیاز به دسترسی مستقیم به حافظه رو داره ادامه پست رو نخونید و به فکر یاد گرفتن cpp باشید.

چند تا مثال:

Firefox در بخشی از کدهاش به جای cpp از rust استفاده کرده پس باید rust یاد بگیریم؟
یا اسمبلی از اکثر زبان های برنامه نویسی سریعتره پس باید اسمبلی یاد بگیریم؟

یا طبق بنچمارک ها فریمورک های وب cpp سریعترین هستند و باید همه ازشون استفاده کنند ولی به جاش از PHP یا python  یا جاوا یا c# یا ... استفاده می کنند با این که از نظر مصرف منابع و سرعت فریمورک cpp بهتر هستند ولی به خاطر اینکه هزینه توسعه اونها خیلی زیاده استفاده ازشون خیلی کمه

یا مثلا داخل اندروید میشه از cpp استفاده کرد و داخل ios از objective-c ولی خیلی خیلی کم استفاده میشه و از java و swift استفاده می کنند و حتی فیسبوک به اون بزرگی، اپ هاشو با react native توسعه میده چون قبلا تجربه کردن و هزینه های زیادی دادن

یا گوگل برای توسعه اندروید قبلتر از eclipse و فعلا از Intellij idea  استفاده می کنه که هر دو با جاوا هستند و intellij میشه گفت بهترین ide برای برنامه نویسی رو تولید می کنه.

یا مثلا مایکروسافت از typescript برای ساخت vs code استفاده می کنه و میشه گفت از نظر استفاده جایگاه اول رو بین ویرایشگرهای متنی داره

هیچ کدوم هم با cpp نوشته نشدن و بهترین در بین نرم افزارهای مشابه هستند.

حتی شرکت های بزرگ هم ابزارشون رو با توجه به هزینه های توسعه تعیین می کند.

فقط از سر دلسوزی می خواستم اشتباهی که اکثر انسان ها انجام میدن رو تکرار نکنید و بی دلیل از این شاخه به اون شاخه تغییر جهت ندید. مخصوصا cpp که بازار کارش داخل ایران زیاد نیست و استفاده های خاص داره که نیاز تجربه زیادی هست.
 ضمن اینکه اگر فقط مشکل سرعت و حافظه هست بهتره این رو نادیده بگیرید چون سخت افزارهای امروز خیلی قویتر شدن و این ها برای کاربرها میشه گفت مهم نیستند.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 12 شهریور 1399، 06:53 ق‌ظ »
شاید در زمان اجرا cpp بهتر از java و یا خیلی از زبان های دیگه عمل کنه ولی زمان توسعه این برنامه بیشتر از نمونه مشابه در جاوا و اکثر زبان های برنامه نویسیه هست.

تفاوت اجرا هم در دستورات عادی شاید به یک ثانیه هم نرسه و این مقدار داخل اکثر پروژه ها مهم نیست. به هر حال تفاوت سرعت ناچیز است و نباید ملاک انتخابتون این سرعت باشه.

*** اگر مثلا در زمینه ای می خواید کار کنید مثل روباتیک یا برنامه پردازش های گرافیکی یا هر چیزی که حتما نیاز به دسترسی مستقیم به حافظه رو داره ادامه پست رو نخونید و به فکر یاد گرفتن cpp باشید.

چند تا مثال:

Firefox در بخشی از کدهاش به جای cpp از rust استفاده کرده پس باید rust یاد بگیریم؟

یا طبق بنچمارک ها فریمورک های وب cpp سریعترین هستند و باید همه ازشون استفاده کنند ولی به جاش از PHP یا python  یا جاوا یا c# یا ... استفاده می کنند با این که از نظر مصرف منابع و سرعت فریمورک cpp بهتر هستند ولی به خاطر اینکه هزینه توسعه اونها خیلی زیاده استفاده ازشون خیلی کمه

یا مثلا داخل اندروید میشه از cpp استفاده کرد و داخل ios از objective-c ولی خیلی خیلی کم استفاده میشه و از java و swift استفاده می کنند و حتی فیسبوک به اون بزرگی، اپ هاشو با react native توسعه میده چون قبلا تجربه کردن و هزینه های زیادی دادن

یا گوگل برای توسعه اندروید قبلتر از eclipse و فعلا از Intellij idea  استفاده می کنه که هر دو با جاوا هستند و intellij میشه گفت بهترین ide برای برنامه نویسی رو تولید می کنه.

یا مثلا مایکروسافت از typescript برای ساخت vs code استفاده می کنه و میشه گفت از نظر استفاده جایگاه اول رو بین ویرایشگرهای متنی داره

فقط از سر دلسوزی می خواستم اشتباهی که اکثر انسان ها انجام میدن رو تکرار نکنید و بی دلیل از این شاخه به اون شاخه تغییر جهت ندید. مخصوصا cpp که بازار کارش داخل ایران زیاد نیست و استفاده های خاص داره که نیاز تجربه زیادی هست.
 ضمن اینکه اگر فقط مشکل سرعت و حافظه هست بهتره این رو نادیده بگیرید چون سخت افزارهای امروز خیلی قویتر شدن و این ها برای کاربرها میشه گفت مهم نیستند.

قبلا توصعه برنامه ها با cpp زمان بر بود ولی امروزه کتابخانه استادارد توصعه شگرفی داشته. برای مثال دیگر نیاز چندانی برای استفاده از اشاره گرها در بیشتر موارد نیست.

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 12 شهریور 1399، 09:51 ق‌ظ »
خیلی ساده خوشم نمیاد ازش آقای بهزادی حتی الامکان از خودش و چیزایی که باهاش نوشتن اجتناب میکنم میخوام تو C style بمونم و خود C رو فقط چون شی‌گرایی نداره وارد نمیشم عادت کردم به شی‌گرایی شبیه جاوا (دلیلی که js یاد نمیگیرم با پروتوتایپم حال نمیکنم ترجیح میدم dart2js استفاده کنم تا وقتی ایشالا کروم که کل بازار مرورگر رو بگیره ماشین مجازی Dart بیاره رو کروم)

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 12 شهریور 1399، 09:59 ق‌ظ »

چند تا مثال:

تشکر از همه توضیحات. اولا من دیگه شروع کردم cpp رو یاد بگیرم با اینکه هنوز نمیدونم کتابخونه هاشو کجا پیدا کنم (غیر گشتن تو گیتهاب و گوگل) ثانیا من تالا پروژه واسه کسی انجام ندادم ینی اصن تو بازار کار نیستم که بخوام ببینم طرفدار داره یا نه زبانارو برا خودم یاد گرفتم دوست دارم الکی به خودم زجر بدم ثالثا من نمیگم بقیه زبانا بده حتی پایتون و js که بدم میاد خیلیم خوبه برید یاد بگیرید ولی این زبانا به من نمیچسبه

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
%u067E%u0627%u0633%u062E : %u0627%u0632 %u062C%u0627%u0648%u0627 %u0628%u0647 Cpp
« پاسخ #14 : 12 شهریور 1399، 01:51 ب‌ظ »
%u0627%u06CC%u0646 %u06A9%u0647 %u0628%u06AF%u06CC%u0645 %u06CC%u0647 %u0632%u0628%u0627%u0646 %u0627%u0632 %u0632%u0628%u0627%u0646 %u062F%u06CC%u06AF%u0647 %u0633%u0631%u06CC%u0639%u062A%u0631%u0647 %u062F%u0631%u0633%u062A %u0646%u06CC%u0633%u062A. %u0628%u0627%u06CC%u062F %u0627%u0628%u0639%u0627%u062F %u0645%u062E%u062A%u0644%u0641 %u0628%u0631%u0631%u0633%u06CC %u0628%u0634%u0647.
%u0634%u0627%u06CC%u062F %u062F%u0631 %u0632%u0645%u0627%u0646 %u0627%u062C%u0631%u0627 cpp %u0628%u0647%u062A%u0631 %u0627%u0632 java %u0648 %u06CC%u0627 %u062E%u06CC%u0644%u06CC %u0627%u0632 %u0632%u0628%u0627%u0646 %u0647%u0627%u06CC %u062F%u06CC%u06AF%u0647 %u0639%u0645%u0644 %u06A9%u0646%u0647 %u0648%u0644%u06CC %u0632%u0645%u0627%u0646 %u062A%u0648%u0633%u0639%u0647 %u0627%u06CC%u0646 %u0628%u0631%u0646%u0627%u0645%u0647 %u0628%u06CC%u0634%u062A%u0631 %u0627%u0632 %u0646%u0645%u0648%u0646%u0647 %u0645%u0634%u0627%u0628%u0647 %u062F%u0631 %u062C%u0627%u0648%u0627 %u0648 %u0627%u06A9%u062B%u0631 %u0632%u0628%u0627%u0646 %u0647%u0627%u06CC %u0628%u0631%u0646%u0627%u0645%u0647 %u0646%u0648%u06CC%u0633%u06CC%u0647 %u0647%u0633%u062A.

%u062A%u0641%u0627%u0648%u062A %u0627%u062C%u0631%u0627 %u0647%u0645 %u062F%u0631 %u062F%u0633%u062A%u0648%u0631%u0627%u062A %u0639%u0627%u062F%u06CC %u0634%u0627%u06CC%u062F %u0628%u0647 %u06CC%u06A9 %u062B%u0627%u0646%u06CC%u0647 %u0647%u0645 %u0646%u0631%u0633%u0647 %u0648 %u0627%u06CC%u0646 %u0645%u0642%u062F%u0627%u0631 %u062F%u0627%u062E%u0644 %u0627%u06A9%u062B%u0631 %u067E%u0631%u0648%u0698%u0647 %u0647%u0627 %u0645%u0647%u0645 %u0646%u06CC%u0633%u062A. %u0628%u0647 %u0647%u0631 %u062D%u0627%u0644 %u062A%u0641%u0627%u0648%u062A %u0633%u0631%u0639%u062A %u0646%u0627%u0686%u06CC%u0632 %u0627%u0633%u062A %u0648 %u0646%u0628%u0627%u06CC%u062F %u0645%u0644%u0627%u06A9 %u0627%u0646%u062A%u062E%u0627%u0628%u062A%u0648%u0646 %u0627%u06CC%u0646 %u0633%u0631%u0639%u062A %u0628%u0627%u0634%u0647.

*** %u0627%u06AF%u0631 %u0645%u062B%u0644%u0627 %u062F%u0631 %u0632%u0645%u06CC%u0646%u0647 %u0627%u06CC %u0645%u06CC %u062E%u0648%u0627%u06CC%u062F %u06A9%u0627%u0631 %u06A9%u0646%u06CC%u062F %u0645%u062B%u0644 %u0631%u0648%u0628%u0627%u062A%u06CC%u06A9 %u06CC%u0627 %u0628%u0631%u0646%u0627%u0645%u0647 %u067E%u0631%u062F%u0627%u0632%u0634 %u0647%u0627%u06CC %u06AF%u0631%u0627%u0641%u06CC%u06A9%u06CC %u06CC%u0627 %u0647%u0631 %u0686%u06CC%u0632%u06CC %u06A9%u0647 %u062D%u062A%u0645%u0627 %u0646%u06CC%u0627%u0632 %u0628%u0647 %u062F%u0633%u062A%u0631%u0633%u06CC %u0645%u0633%u062A%u0642%u06CC%u0645 %u0628%u0647 %u062D%u0627%u0641%u0638%u0647 %u0631%u0648 %u062F%u0627%u0631%u0647 %u0627%u062F%u0627%u0645%u0647 %u067E%u0633%u062A %u0631%u0648 %u0646%u062E%u0648%u0646%u06CC%u062F %u0648 %u0628%u0647 %u0641%u06A9%u0631 %u06CC%u0627%u062F %u06AF%u0631%u0641%u062A%u0646 cpp %u0628%u0627%u0634%u06CC%u062F.

%u0686%u0646%u062F %u062A%u0627 %u0645%u062B%u0627%u0644:

Firefox %u062F%u0631 %u0628%u062E%u0634%u06CC %u0627%u0632 %u06A9%u062F%u0647%u0627%u0634 %u0628%u0647 %u062C%u0627%u06CC cpp %u0627%u0632 rust %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u06A9%u0631%u062F%u0647 %u067E%u0633 %u0628%u0627%u06CC%u062F rust %u06CC%u0627%u062F %u0628%u06AF%u06CC%u0631%u06CC%u0645%u061F
%u06CC%u0627 %u0627%u0633%u0645%u0628%u0644%u06CC %u0627%u0632 %u0627%u06A9%u062B%u0631 %u0632%u0628%u0627%u0646 %u0647%u0627%u06CC %u0628%u0631%u0646%u0627%u0645%u0647 %u0646%u0648%u06CC%u0633%u06CC %u0633%u0631%u06CC%u0639%u062A%u0631%u0647 %u067E%u0633 %u0628%u0627%u06CC%u062F %u0627%u0633%u0645%u0628%u0644%u06CC %u06CC%u0627%u062F %u0628%u06AF%u06CC%u0631%u06CC%u0645%u061F

%u06CC%u0627 %u0637%u0628%u0642 %u0628%u0646%u0686%u0645%u0627%u0631%u06A9 %u0647%u0627 %u0641%u0631%u06CC%u0645%u0648%u0631%u06A9 %u0647%u0627%u06CC %u0648%u0628 cpp %u0633%u0631%u06CC%u0639%u062A%u0631%u06CC%u0646 %u0647%u0633%u062A%u0646%u062F %u0648 %u0628%u0627%u06CC%u062F %u0647%u0645%u0647 %u0627%u0632%u0634%u0648%u0646 %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u06A9%u0646%u0646%u062F %u0648%u0644%u06CC %u0628%u0647 %u062C%u0627%u0634 %u0627%u0632 PHP %u06CC%u0627 python  %u06CC%u0627 %u062C%u0627%u0648%u0627 %u06CC%u0627 c# %u06CC%u0627 ... %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u0645%u06CC %u06A9%u0646%u0646%u062F %u0628%u0627 %u0627%u06CC%u0646 %u06A9%u0647 %u0627%u0632 %u0646%u0638%u0631 %u0645%u0635%u0631%u0641 %u0645%u0646%u0627%u0628%u0639 %u0648 %u0633%u0631%u0639%u062A %u0641%u0631%u06CC%u0645%u0648%u0631%u06A9 cpp %u0628%u0647%u062A%u0631 %u0647%u0633%u062A%u0646%u062F %u0648%u0644%u06CC %u0628%u0647 %u062E%u0627%u0637%u0631 %u0627%u06CC%u0646%u06A9%u0647 %u0647%u0632%u06CC%u0646%u0647 %u062A%u0648%u0633%u0639%u0647 %u0627%u0648%u0646%u0647%u0627 %u062E%u06CC%u0644%u06CC %u0632%u06CC%u0627%u062F%u0647 %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u0627%u0632%u0634%u0648%u0646 %u062E%u06CC%u0644%u06CC %u06A9%u0645%u0647

%u06CC%u0627 %u0645%u062B%u0644%u0627 %u062F%u0627%u062E%u0644 %u0627%u0646%u062F%u0631%u0648%u06CC%u062F %u0645%u06CC%u0634%u0647 %u0627%u0632 cpp %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u06A9%u0631%u062F %u0648 %u062F%u0627%u062E%u0644 ios %u0627%u0632 objective-c %u0648%u0644%u06CC %u062E%u06CC%u0644%u06CC %u062E%u06CC%u0644%u06CC %u06A9%u0645 %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u0645%u06CC%u0634%u0647 %u0648 %u0627%u0632 java %u0648 swift %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u0645%u06CC %u06A9%u0646%u0646%u062F %u0648 %u062D%u062A%u06CC %u0641%u06CC%u0633%u0628%u0648%u06A9 %u0628%u0647 %u0627%u0648%u0646 %u0628%u0632%u0631%u06AF%u06CC%u060C %u0627%u067E %u0647%u0627%u0634%u0648 %u0628%u0627 react native %u062A%u0648%u0633%u0639%u0647 %u0645%u06CC%u062F%u0647 %u0686%u0648%u0646 %u0642%u0628%u0644%u0627 %u062A%u062C%u0631%u0628%u0647 %u06A9%u0631%u062F%u0646 %u0648 %u0647%u0632%u06CC%u0646%u0647 %u0647%u0627%u06CC %u0632%u06CC%u0627%u062F%u06CC %u062F%u0627%u062F%u0646

%u06CC%u0627 %u06AF%u0648%u06AF%u0644 %u0628%u0631%u0627%u06CC %u062A%u0648%u0633%u0639%u0647 %u0627%u0646%u062F%u0631%u0648%u06CC%u062F %u0642%u0628%u0644%u062A%u0631 %u0627%u0632 eclipse %u0648 %u0641%u0639%u0644%u0627 %u0627%u0632 Intellij idea  %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u0645%u06CC %u06A9%u0646%u0647 %u06A9%u0647 %u0647%u0631 %u062F%u0648 %u0628%u0627 %u062C%u0627%u0648%u0627 %u0647%u0633%u062A%u0646%u062F %u0648 intellij %u0645%u06CC%u0634%u0647 %u06AF%u0641%u062A %u0628%u0647%u062A%u0631%u06CC%u0646 ide %u0628%u0631%u0627%u06CC %u0628%u0631%u0646%u0627%u0645%u0647 %u0646%u0648%u06CC%u0633%u06CC %u0631%u0648 %u062A%u0648%u0644%u06CC%u062F %u0645%u06CC %u06A9%u0646%u0647.

%u06CC%u0627 %u0645%u062B%u0644%u0627 %u0645%u0627%u06CC%u06A9%u0631%u0648%u0633%u0627%u0641%u062A %u0627%u0632 typescript %u0628%u0631%u0627%u06CC %u0633%u0627%u062E%u062A vs code %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u0645%u06CC %u06A9%u0646%u0647 %u0648 %u0645%u06CC%u0634%u0647 %u06AF%u0641%u062A %u0627%u0632 %u0646%u0638%u0631 %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u062C%u0627%u06CC%u06AF%u0627%u0647 %u0627%u0648%u0644 %u0631%u0648 %u0628%u06CC%u0646 %u0648%u06CC%u0631%u0627%u06CC%u0634%u06AF%u0631%u0647%u0627%u06CC %u0645%u062A%u0646%u06CC %u062F%u0627%u0631%u0647

%u0647%u06CC%u0686 %u06A9%u062F%u0648%u0645 %u0647%u0645 %u0628%u0627 cpp %u0646%u0648%u0634%u062A%u0647 %u0646%u0634%u062F%u0646 %u0648 %u0628%u0647%u062A%u0631%u06CC%u0646 %u062F%u0631 %u0628%u06CC%u0646 %u0646%u0631%u0645 %u0627%u0641%u0632%u0627%u0631%u0647%u0627%u06CC %u0645%u0634%u0627%u0628%u0647 %u0647%u0633%u062A%u0646%u062F.

%u062D%u062A%u06CC %u0634%u0631%u06A9%u062A %u0647%u0627%u06CC %u0628%u0632%u0631%u06AF %u0647%u0645 %u0627%u0628%u0632%u0627%u0631%u0634%u0648%u0646 %u0631%u0648 %u0628%u0627 %u062A%u0648%u062C%u0647 %u0628%u0647 %u0647%u0632%u06CC%u0646%u0647 %u0647%u0627%u06CC %u062A%u0648%u0633%u0639%u0647 %u062A%u0639%u06CC%u06CC%u0646 %u0645%u06CC %u06A9%u0646%u062F.

%u0641%u0642%u0637 %u0627%u0632 %u0633%u0631 %u062F%u0644%u0633%u0648%u0632%u06CC %u0645%u06CC %u062E%u0648%u0627%u0633%u062A%u0645 %u0627%u0634%u062A%u0628%u0627%u0647%u06CC %u06A9%u0647 %u0627%u06A9%u062B%u0631 %u0627%u0646%u0633%u0627%u0646 %u0647%u0627 %u0627%u0646%u062C%u0627%u0645 %u0645%u06CC%u062F%u0646 %u0631%u0648 %u062A%u06A9%u0631%u0627%u0631 %u0646%u06A9%u0646%u06CC%u062F %u0648 %u0628%u06CC %u062F%u0644%u06CC%u0644 %u0627%u0632 %u0627%u06CC%u0646 %u0634%u0627%u062E%u0647 %u0628%u0647 %u0627%u0648%u0646 %u0634%u0627%u062E%u0647 %u062A%u063A%u06CC%u06CC%u0631 %u062C%u0647%u062A %u0646%u062F%u06CC%u062F. %u0645%u062E%u0635%u0648%u0635%u0627 cpp %u06A9%u0647 %u0628%u0627%u0632%u0627%u0631 %u06A9%u0627%u0631%u0634 %u062F%u0627%u062E%u0644 %u0627%u06CC%u0631%u0627%u0646 %u0632%u06CC%u0627%u062F %u0646%u06CC%u0633%u062A %u0648 %u0627%u0633%u062A%u0641%u0627%u062F%u0647 %u0647%u0627%u06CC %u062E%u0627%u0635 %u062F%u0627%u0631%u0647 %u06A9%u0647 %u0646%u06CC%u0627%u0632 %u062A%u062C%u0631%u0628%u0647 %u0632%u06CC%u0627%u062F%u06CC %u0647%u0633%u062A.
 %u0636%u0645%u0646 %u0627%u06CC%u0646%u06A9%u0647 %u0627%u06AF%u0631 %u0641%u0642%u0637 %u0645%u0634%u06A9%u0644 %u0633%u0631%u0639%u062A %u0648 %u062D%u0627%u0641%u0638%u0647 %u0647%u0633%u062A %u0628%u0647%u062A%u0631%u0647 %u0627%u06CC%u0646 %u0631%u0648 %u0646%u0627%u062F%u06CC%u062F%u0647 %u0628%u06AF%u06CC%u0631%u06CC%u062F %u0686%u0648%u0646 %u0633%u062E%u062A %u0627%u0641%u0632%u0627%u0631%u0647%u0627%u06CC %u0627%u0645%u0631%u0648%u0632 %u062E%u06CC%u0644%u06CC %u0642%u0648%u06CC%u062A%u0631 %u0634%u062F%u0646 %u0648 %u0627%u06CC%u0646 %u0647%u0627 %u0628%u0631%u0627%u06CC %u06A9%u0627%u0631%u0628%u0631%u0647%u0627 %u0645%u06CC%u0634%u0647 %u06AF%u0641%u062A %u0645%u0647%u0645 %u0646%u06CC%u0633%u062A%u0646%u062F.
%u062A%u0634%u06A9%u0631 %u0627%u0632 %u0647%u0645%u0647 %u062A%u0648%u0636%u06CC%u062D%u0627%u062A. %u0627%u0648%u0644%u0627 %u0645%u0646 %u062F%u06CC%u06AF%u0647 %u0634%u0631%u0648%u0639 %u06A9%u0631%u062F%u0645 cpp %u0631%u0648 %u06CC%u0627%u062F %u0628%u06AF%u06CC%u0631%u0645 %u0628%u0627 %u0627%u06CC%u0646%u06A9%u0647 %u0647%u0646%u0648%u0632 %u0646%u0645%u06CC%u062F%u0648%u0646%u0645 %u06A9%u062A%u0627%u0628%u062E%u0648%u0646%u0647 %u0647%u0627%u0634%u0648 %u06A9%u062C%u0627 %u067E%u06CC%u062F%u0627 %u06A9%u0646%u0645 (%u063A%u06CC%u0631 %u06AF%u0634%u062A%u0646 %u062A%u0648 %u06AF%u06CC%u062A%u0647%u0627%u0628 %u0648 %u06AF%u0648%u06AF%u0644) %u062B%u0627%u0646%u06CC%u0627 %u0645%u0646 %u062A%u0627%u0644%u0627 %u067E%u0631%u0648%u0698%u0647 %u0648%u0627%u0633%u0647 %u06A9%u0633%u06CC %u0627%u0646%u062C%u0627%u0645 %u0646%u062F%u0627%u062F%u0645 %u06CC%u0646%u06CC %u0627%u0635%u0646 %u062A%u0648 %u0628%u0627%u0632%u0627%u0631 %u06A9%u0627%u0631 %u0646%u06CC%u0633%u062A%u0645 %u06A9%u0647 %u0628%u062E%u0648%u0627%u0645 %u0628%u0628%u06CC%u0646%u0645 %u0637%u0631%u0641%u062F%u0627%u0631 %u062F%u0627%u0631%u0647 %u06CC%u0627 %u0646%u0647 %u0632%u0628%u0627%u0646%u0627%u0631%u0648 %u0628%u0631%u0627 %u062E%u0648%u062F%u0645 %u06CC%u0627%u062F %u06AF%u0631%u0641%u062A%u0645 %u062F%u0648%u0633%u062A %u062F%u0627%u0631%u0645 %u0627%u0644%u06A9%u06CC %u0628%u0647 %u062E%u0648%u062F%u0645 %u0632%u062C%u0631 %u0628%u062F%u0645 %u062B%u0627%u0644%u062B%u0627 %u0645%u0646 %u0646%u0645%u06CC%u06AF%u0645 %u0628%u0642%u06CC%u0647 %u0632%u0628%u0627%u0646%u0627 %u0628%u062F%u0647 %u062D%u062A%u06CC %u067E%u0627%u06CC%u062A%u0648%u0646 %u0648 js %u06A9%u0647 %u0628%u062F%u0645 %u0645%u06CC%u0627%u062F %u062E%u06CC%u0644%u06CC%u0645 %u062E%u0648%u0628%u0647 %u0628%u0631%u06CC%u062F %u06CC%u0627%u062F %u0628%u06AF%u06CC%u0631%u06CC%u062F %u0648%u0644%u06CC %u0627%u06CC%u0646 %u0632%u0628%u0627%u0646%u0627 %u0628%u0647 %u0645%u0646 %u0646%u0645%u06CC%u0686%u0633%u0628%u0647

%u06A9%u062A%u0627%u0628%u062E%u0627%u0646%u0647 %u0647%u0627%u06CC %u0627%u0633%u062A%u0627%u0646%u062F%u0627%u0631%u062F:

%u062F%u06CC%u06AF%u0631 %u06A9%u062A%u0627%u0628%u062E%u0627%u0646%u0647 %u0647%u0627:
[url]https://en.cppreference.com/w/cpp/links/libs]https://en.cppreference.com/w/cpp/links/libs]

%u062F%u06CC%u06AF%u0631 %u06A9%u062A%u0627%u0628%u062E%u0627%u0646%u0647 %u0647%u0627:
[url]https://en.cppreference.com/w/cpp/links/libs

%u0628%u06AF%u0648 %u0645%u06CC %u062E%u0648%u0627%u0647%u06CC %u0686%u0647 %u06A9%u0627%u0631 %u06A9%u0646%u06CC%u060C %u0634%u0627%u06CC%u062F %u062A%u0648%u0646%u0633%u062A%u0645 %u0628%u06CC%u0634%u062A%u0631 %u0631%u0627%u0647%u0646%u0645%u0627%u06CC%u06CC%u062A%u0627%u0646 %u06A9%u0646%u0645.%u0628%u06CC%u0634%u062A%u0631 %u0627%u0632 %u06F1%u06F0 %u0633%u0627%u0644 %u0627%u0633%u062A %u067E%u0631%u0648%u0698%u0647 %u0647%u0627%u0645 (%u062F%u0631%u0633%u062A %u062D%u0633%u0627%u0628%u06CC %u0647%u0627 %u0631%u0627) %u0631%u0648 %u0628%u0627 %u0633%u06CC %u062F%u0648 %u0645%u062B%u0628%u062A %u0645%u06CC %u0646%u0648%u06CC%u0633%u0645 %u0648 %u0647%u06CC%u0686 %u0648%u0642%u062A %u0647%u0645 %u067E%u0634%u06CC%u0645%u0627%u0646 %u0646%u0634%u062F%u0645. %u0645%u06CC %u062A%u0648%u0646%u0645 %u0633%u0637%u062D %u0628%u0627%u0644%u0627 %u0628%u0646%u0648%u06CC%u0633%u0645 %u0645%u062B%u0644 %u067E%u0627%u06CC%u062A%u0648%u0646 %u06CC%u0627 %u0633%u0637%u062D %u067E%u0627%u06CC%u06CC%u0646 %u0645%u062B%u0644 %u0633%u06CC (%u062E%u0648%u0634%u0628%u062E%u062A%u0627%u0646%u0647 %u0647%u0646%u0648%u0632 %u06A9%u0627%u0631%u0645 %u0628%u0647 %u0627%u0633%u0645%u0628%u0644%u06CC %u0646%u06A9%u0634%u06CC%u062F%u0647 ;D).

%u062D%u062A%u06CC %u0633%u06CC %u062F%u0648 %u0645%u062B%u0628%u062A %u0628%u0647 %u062F%u0631%u062F %u0632%u0628%u0627%u0646%u0647%u0627%u06CC %u062F%u06CC%u06AF%u0631 %u0645%u062B%u0644 R , python  %u0647%u0645 %u0645%u06CC %u062E%u0648%u0631%u062F.

https://www.boost.org/doc/libs/1_66_0/libs/python/doc/html/index.html
[url]https://cran.r-project.org/web/packages/Rcpp/index.html]https://cran.r-project.org/web/packages/Rcpp/index.html]https://www.boost.org/doc/libs/1_66_0/libs/python/doc/html/index.html
[url]https://cran.r-project.org/web/packages/Rcpp/index.html

[/url]
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1399، 01:54 ب‌ظ توسط alend »