انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: قانع شدن برای مهاجرت به لینوکس  (دفعات بازدید: 2302 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamid_asadi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
پاسخ : قانع شدن برای مهاجرت به لینوکس
« پاسخ #15 : 22 شهریور 1399، 10:41 ب‌ظ »
من در مورد لینوکس چیز زیادی نمیدونم، میخوام از خوبی هاش بدونم، چه برتری هایی نسبت به ویندوز داره و چه ضعفهایی نسبت به ویندوز داره؟
ضعف؟ فکر میکنم شما در مورد گنو/لینوکس اطلاعاتی ندارید... این سیستم عامل متن بازه که مشکلاتش از سوی کاربران بازخورد پیدا میکنه و در هر بار مرتفع میشه... اگه بازی کردن رو ضعف میدونی که باید بگم لپ تاب اصلا برای بازی کردن ساخته نشده!

شما انتظاراتت رو از سیستم عاملت یادداشت کن شاید دوستان بتونن راهنماییت کن...
فکر نمیکنم نه اینجا و نه فروم اصلی اوبونتو بتونی با اونجور سوال کردن به جایی برسی...

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری
« پاسخ #16 : 22 شهریور 1399، 11:26 ب‌ظ »
من در مورد لینوکس چیز زیادی نمیدونم، میخوام از خوبی هاش بدونم، چه برتری هایی نسبت به ویندوز داره و چه ضعفهایی نسبت به ویندوز داره؟
ضعف؟ فکر میکنم شما در مورد گنو/لینوکس اطلاعاتی ندارید... این سیستم عامل متن بازه که مشکلاتش از سوی کاربران بازخورد پیدا میکنه و در هر بار مرتفع میشه... اگه بازی کردن رو ضعف میدونی که باید بگم لپ تاب اصلا برای بازی کردن ساخته نشده!

شما انتظاراتت رو از سیستم عاملت یادداشت کن شاید دوستان بتونن راهنماییت کن...
فکر نمیکنم نه اینجا و نه فروم اصلی اوبونتو بتونی با اونجور سوال کردن به جایی برسی...

حالا شما ایقد داغ نکن با تازه وارد ها نباید طوری برخورد که ناراحت شن و ذهنیت بدی ازما تو خازرشون بمونه  :'( :'(
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 22 شهریور 1399، 11:41 ب‌ظ »

نگا دوست گرامی اگه گیمری یا خانواده با نصبش مخالفن هر دو رو داشته باش تا ضرر نکنی

لینوکس :

1. امنیت بالا (دلیل اصلی انتخاب من )

2. شخصی سازی به سبک خودت

3. روان بودن (مچ بودن با سیستم )

4. خلاصی از هر گونه ویروس هایی که از ویندوز نشات می گیرن مث ویروس سیستم های مدرسه

5. خلاصی از نگرانی های اینکه الان پچ و کرک کندده فلان نرم افزار نیست

6. متن باز ( ینی هر کاااااااااااااااری که بخوای راحت انجام میدی بدون هیچ نگرانی )

7. پشتیبانی به همه مدل زبان های دنیا مخصوصن فارسی‌ ( که ویندوز نداره یا اگه داره کمه )

8. پشتیبانی 24 ساعته در هر جا که گیر کنی (انجمن بهت کمک میرسونه و هم کلی اسناد برای لینوکس هست )

9. خلاصه که اینایی که گفتم 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000001 تازه شاید از خوبی های لینوکس باشه که بیشتر هم هست 

10 . برنامه نویسی هم اگه بلد باشی دیگه تمومه و راحت باش اما نیستی هم اصلن مهم نیست ینی اصلن ها !

الباقی رو دوستان گفتن فک کنم دیگه عرضی نیست اگه جایی گیر داره دوستان لطف کنن ببخشن و اصلاحش کنن

خوب گفتم ؟!

آفلاین mahdiyar11

• Full Member
  • *
  • ارسال: 209
  • با سیستم عامل میشه صلح ایجاد کرد؛ میشه فرهنگ ساخت.
« پاسخ #18 : 23 شهریور 1399، 09:56 ق‌ظ »

منم با امنیتش موافقم و مخصوصا ثبت گزارش و محدودیت دسترسی ولی شنیدم کسایی که تازه کار لینوکسن بیشتر در معرض خطر قرار میگیرن چون ممکنه با ایجاد یه دسترسی ساده مشکلات خیلی بزرگی رو پیش بیارن
. درسته جامعه آماریش خیلی کمه و اگه کسی بخواد نفوذ کنه به ویندوز نفوذ میکنه ولی کسایی که میتونن با لینوکس خوب کار کنن خیلی خطرناک ترن و میتونن واقعا دردسرساز بشن

ولی بازم درکل حرفت درسته و بحث حمله و امنیت باشه ویندوزیا تو خط مقدمن چون هم بیشترن هم حمله بهشون راحت تره

نکته ی آخرم اینکه اوپن سورس ینی بزاری بفهمن داری چیکار میکنی و این شاید خیلی خوب نباشه و شایدم خیلی بد نباشه
لینوکس یک سیستم عامل نیست ؛ یک روش زندگیه

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
« پاسخ #19 : 23 شهریور 1399، 11:53 ق‌ظ »

منم با امنیتش موافقم و مخصوصا ثبت گزارش و محدودیت دسترسی ولی شنیدم کسایی که تازه کار لینوکسن بیشتر در معرض خطر قرار میگیرن چون ممکنه با ایجاد یه دسترسی ساده مشکلات خیلی بزرگی رو پیش بیارن
. درسته جامعه آماریش خیلی کمه و اگه کسی بخواد نفوذ کنه به ویندوز نفوذ میکنه ولی کسایی که میتونن با لینوکس خوب کار کنن خیلی خطرناک ترن و میتونن واقعا دردسرساز بشن

ولی بازم درکل حرفت درسته و بحث حمله و امنیت باشه ویندوزیا تو خط مقدمن چون هم بیشترن هم حمله بهشون راحت تره

نکته ی آخرم اینکه اوپن سورس ینی بزاری بفهمن داری چیکار میکنی و این شاید خیلی خوب نباشه و شایدم خیلی بد نباشه
دلیل اصلی برتری لینوکس از لحاظ امنیت، ساختارش و لزوم دسترسی ریشه برای ویرایش کار‌های سیستمیه.
معنی متن‌باز هم این نیست که بذاری بفهمن چی کار می‌کنی!!! بلکه یعنی بتونی بفهمی سیستمت چطوری کار می‌کنه و چطوری باهاش کار می‌کنی.
این شکلی مشکلاتش خیلی بهتر پیدا و حل می‌شه.
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1399، 01:07 ب‌ظ توسط mohammad kazemi »

آفلاین electrocell

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
  • عاشق یادگیری و متن باز
« پاسخ #20 : 23 شهریور 1399، 04:14 ب‌ظ »
اگه به هر دلیلی جز این که فهمیدی تنها راه درست استفاده از رایانه اینه که فقط از نرم‌افزار آزاد استفاده کنی، می‌خوای بیای روی گنو، خواهش می‌کنم نیا. ما هیچ علاقه‌ای نداریم افرادی که به فلسفهٔ آزادی نرم‌افزار اعتقاد ندارن، از گنو استفاده کنن. اگه از نظر فنی جذب گنو شدی، احتمالاً همون ویندوز با WSL می‌تونه اون کارها رو هم انجام بده.
با همه تازه واردها همینطور برخورد میکنید؟ 😀 به نظرم برخوردتون دافعه داره، مثل اولین کلاس ریاضی منه که خاطره بدی ازش مونده برام 😁

به نظرم جاذبه داشت فقط یکم تند بود
به نام یهگانه برنامه نویس هستی.

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 23 شهریور 1399، 04:17 ب‌ظ »
اگه به هر دلیلی جز این که فهمیدی تنها راه درست استفاده از رایانه اینه که فقط از نرم‌افزار آزاد استفاده کنی، می‌خوای بیای روی گنو، خواهش می‌کنم نیا. ما هیچ علاقه‌ای نداریم افرادی که به فلسفهٔ آزادی نرم‌افزار اعتقاد ندارن، از گنو استفاده کنن. اگه از نظر فنی جذب گنو شدی، احتمالاً همون ویندوز با WSL می‌تونه اون کارها رو هم انجام بده.
با همه تازه واردها همینطور برخورد میکنید؟ 😀 به نظرم برخوردتون دافعه داره، مثل اولین کلاس ریاضی منه که خاطره بدی ازش مونده برام 😁

بله درست میگید

آفلاین electrocell

• Jr. Member
  • *
  • عاشق یادگیری و متن باز
« پاسخ #22 : 23 شهریور 1399، 04:20 ب‌ظ »

برتری که خیلی داره مهم تر از همه پایداریه به نظرم گنو/لینوکس بیشتر یه طرزه تفکره شیرینه  :)
منم قبل از این که مهاجرت کنم اینو درک نمی کردم اما برنامه نویسی که ویندوز خیلی اشتباه میکنه (مگر اینکه از زبان های شرکت مایکروسافت استفاده کنه)به نظرم اول کنار ویندوزت به توزیعو نصب کن (البته من این کار رو نکردم) :)
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1399، 04:51 ب‌ظ توسط electrocell »

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 23 شهریور 1399، 05:11 ب‌ظ »

برتری که خیلی داره مهم تر از همه پایداریه به نظرم گنو/لینوکس بیشتر یه طرزه تفکره شیرینه  :)
منم قبل از این که مهاجرت کنم اینو درک نمی کردم اما برنامه نویسی که ویندوز خیلی اشتباه میکنه (مگر اینکه از زبان های شرکت مایکروسافت استفاده کنه)به نظرم اول کنار ویندوزت به توزیعو نصب کن (البته من این کار رو نکردم) :)

چرا همه دم از برنامه نویسی میزنین به خدا لینوکس برای برنامه نویسی نیست بابا آفرین اصن شماها بیل گیتس اینقد گفتن لینوکس و برنامه نویسی که تو ایران طرفدارای لینوکس کم هستن چون فک میکنن که برنامه نویسی که بلد نباشی ینی اجازه استفاده رو نداری ای بابا تورو خدا اول آروم آروم با تازه کارا راه بیاین بعدا کم کم بهشون فلسفه های متن باز و برنامه نویسی رو یاد بدین التماس می کنم

آفلاین electrocell

• Jr. Member
  • *
  • عاشق یادگیری و متن باز
« پاسخ #24 : 23 شهریور 1399، 05:19 ب‌ظ »

چرا همه دم از برنامه نویسی میزنین به خدا لینوکس برای برنامه نویسی نیست بابا آفرین اصن شماها بیل گیتس اینقد گفتن لینوکس و برنامه نویسی که تو ایران طرفدارای لینوکس کم هستن چون فک میکنن که برنامه نویسی که بلد نباشی ینی اجازه استفاده رو نداری ای بابا تورو خدا اول آروم آروم با تازه کارا راه بیاین بعدا کم کم بهشون فلسفه های متن باز و برنامه نویسی رو یاد بدین التماس می کنم

حرفت کاملا درسته!
لینوکس حتی برای کاربرای برنامه نوسم مناسبه حتی بهتر ویندوز اما من تنها دلیلم برا مهاجرت همین بود!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 24 شهریور 1399، 08:10 ب‌ظ »
فرق اصلیش اینه‌که نرم‌افزار آزاده. در مورد Free Softwareجست‌وجو کن و ببین چه مزایایی داره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Iranihamed

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
« پاسخ #26 : 25 شهریور 1399، 11:24 ب‌ظ »
اپن سورس بودنش خوبه، ولی همین اپن سورس بودن میتونه خطرناک هم باشه، چون هکرای بد هم به کدها دسترسی دارن.

آفلاین AbOl

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 338
  • Debian
« پاسخ #27 : 26 شهریور 1399، 02:35 ق‌ظ »
خب سریع دستشون رو میشه برای همین کسی هک نمیکنه زیاد
welcome to freedom

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #28 : 26 شهریور 1399، 10:53 ق‌ظ »
اپن سورس بودنش خوبه، ولی همین اپن سورس بودن میتونه خطرناک هم باشه، چون هکرای بد هم به کدها دسترسی دارن.
این خیلی نگاه کارتونی‌ای به قضیه‌است (((:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین king-m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
« پاسخ #29 : 26 شهریور 1399، 12:15 ب‌ظ »
درود به بچه های باصفای انجمن. مدتی است میخواهم از ویندوز ۱۰ که خیلی هم دوستش دارم به لینوکس مهاجرت کنم ولی هنوز قانع نشدم. سوالم این است که: چرا ویندوز نه و لینوکس آری؟ آیا دلایل قانع کننده ای وجود داره؟ میخوام قانع بشم. مرسی.
اول به ص.رت مجازی تست کنید
من ازادم