0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:36 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:33 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:30 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:26 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:24 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:22 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:18 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 08:42 بظمن دقیقا متوجه سوالت نشدم، اما فکر میکنم منظورت اینه که یه برنامه تو لیست اپلیکیشن ها وجود داره که با کلیک روش اتفاقی نمیافته.از اون موقع سیستم رو رویستارت کردی؟ گاهی ممکنه gnome-shell به هر دلیلی لیست اپلیکیشن ها رو آپدیت نکنه (به گمانم نرم افزار حذف شده، اما آیکنش حذف نشده), اگه از xorg استفاده میکنی، با فشردن کلید های ترکیبی alt + F2 و تایپ کردن r و فشردن Enter ، سیشن گنومت رو ریستارت کن و مجددا چک کن.در مورد اسنپ: این کنونیکال هست که میخواد کاربر رو به زور مجاب به استفاده از اسنپ کنه و اصرار استفاده از اون رو داره، نه کاربر.از دید کنونیکال اوبونتو باید با اسنپ باشه.بسته های اسنپ رو حذف کردم. حالا میخوام این برنامه هم حذفش کنم. دستور زیر رو میزنم ولی حذف نمیشه... این برنامه رو که اجرا میکنم چیزی بالا نمیاد. سیستم رو ریست هم کردم ولی حل نشده:کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge gnome-softwareاسمش این نیست؟ :کد: [انتخاب]ubuntu-softwareبله، همینه اسمش.کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge ubuntu-software[sudo] password for info: Reading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DonePackage 'ubuntu-software' is not installed, so not removed0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.من هنوز فکر میکنم آیکن بی مورد اونجاست، یه سرچ بین پکیج های نصب شدت انجام بده و ببین واقعا نصب هست یا نه:کد: [انتخاب]apt list -iعبارت ubuntu-software رو بعد از زدن دستوری که فرمودید جستجو زدم چیزی نیاورد.software خالی هم اینا رو آورد که فکر میکنم ارتباطی نداشته باشند:کد: [انتخاب]python3-software-propertiessoftware-properties-gtksoftware-properties-commonپس فقط آیکنه، میتونی آیکنش رو حذف کنی، راه سادش اینه که از منو لیبر برای دستکاری/حذف/افزودن آیکن به منو استفاده کنی:کد: [انتخاب]sudo apt install menulibreببینید قبلا که اوبونتو داشتم وقتی بسته های اسنپ رو حذف میکردم برام دو تا آیکون سافتور میاورد که در نهایت با راهنمایی دوستان در تایپک زیر، تونستم اونی که مرتبط با اسنپ هست حذفش کنم. بعدش دستور حذف سافتور که تو همین تایپک(بالا) گفتم میزدم و کلا دیگه سافتور نداشتم... الان فقط بسته های اسنپ حذف میکنم و مستقیم دستور حذف سافتور رو میزنم حذف نمیشه. کد: [انتخاب]https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=151177.msg1175416#msg1175416سافتوری وجود نداره تا حذف بشه، این عیب از گنومه که آیکن برنامه ای که حذف شده رو حذف نکرده.میخوای یه بار از نو نصب و مجددا حذفش کن ببین آیکن پاک میشه یا نه.
نقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:33 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:30 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:26 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:24 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:22 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:18 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 08:42 بظمن دقیقا متوجه سوالت نشدم، اما فکر میکنم منظورت اینه که یه برنامه تو لیست اپلیکیشن ها وجود داره که با کلیک روش اتفاقی نمیافته.از اون موقع سیستم رو رویستارت کردی؟ گاهی ممکنه gnome-shell به هر دلیلی لیست اپلیکیشن ها رو آپدیت نکنه (به گمانم نرم افزار حذف شده، اما آیکنش حذف نشده), اگه از xorg استفاده میکنی، با فشردن کلید های ترکیبی alt + F2 و تایپ کردن r و فشردن Enter ، سیشن گنومت رو ریستارت کن و مجددا چک کن.در مورد اسنپ: این کنونیکال هست که میخواد کاربر رو به زور مجاب به استفاده از اسنپ کنه و اصرار استفاده از اون رو داره، نه کاربر.از دید کنونیکال اوبونتو باید با اسنپ باشه.بسته های اسنپ رو حذف کردم. حالا میخوام این برنامه هم حذفش کنم. دستور زیر رو میزنم ولی حذف نمیشه... این برنامه رو که اجرا میکنم چیزی بالا نمیاد. سیستم رو ریست هم کردم ولی حل نشده:کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge gnome-softwareاسمش این نیست؟ :کد: [انتخاب]ubuntu-softwareبله، همینه اسمش.کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge ubuntu-software[sudo] password for info: Reading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DonePackage 'ubuntu-software' is not installed, so not removed0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.من هنوز فکر میکنم آیکن بی مورد اونجاست، یه سرچ بین پکیج های نصب شدت انجام بده و ببین واقعا نصب هست یا نه:کد: [انتخاب]apt list -iعبارت ubuntu-software رو بعد از زدن دستوری که فرمودید جستجو زدم چیزی نیاورد.software خالی هم اینا رو آورد که فکر میکنم ارتباطی نداشته باشند:کد: [انتخاب]python3-software-propertiessoftware-properties-gtksoftware-properties-commonپس فقط آیکنه، میتونی آیکنش رو حذف کنی، راه سادش اینه که از منو لیبر برای دستکاری/حذف/افزودن آیکن به منو استفاده کنی:کد: [انتخاب]sudo apt install menulibreببینید قبلا که اوبونتو داشتم وقتی بسته های اسنپ رو حذف میکردم برام دو تا آیکون سافتور میاورد که در نهایت با راهنمایی دوستان در تایپک زیر، تونستم اونی که مرتبط با اسنپ هست حذفش کنم. بعدش دستور حذف سافتور که تو همین تایپک(بالا) گفتم میزدم و کلا دیگه سافتور نداشتم... الان فقط بسته های اسنپ حذف میکنم و مستقیم دستور حذف سافتور رو میزنم حذف نمیشه. کد: [انتخاب]https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=151177.msg1175416#msg1175416
نقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:30 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:26 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:24 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:22 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:18 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 08:42 بظمن دقیقا متوجه سوالت نشدم، اما فکر میکنم منظورت اینه که یه برنامه تو لیست اپلیکیشن ها وجود داره که با کلیک روش اتفاقی نمیافته.از اون موقع سیستم رو رویستارت کردی؟ گاهی ممکنه gnome-shell به هر دلیلی لیست اپلیکیشن ها رو آپدیت نکنه (به گمانم نرم افزار حذف شده، اما آیکنش حذف نشده), اگه از xorg استفاده میکنی، با فشردن کلید های ترکیبی alt + F2 و تایپ کردن r و فشردن Enter ، سیشن گنومت رو ریستارت کن و مجددا چک کن.در مورد اسنپ: این کنونیکال هست که میخواد کاربر رو به زور مجاب به استفاده از اسنپ کنه و اصرار استفاده از اون رو داره، نه کاربر.از دید کنونیکال اوبونتو باید با اسنپ باشه.بسته های اسنپ رو حذف کردم. حالا میخوام این برنامه هم حذفش کنم. دستور زیر رو میزنم ولی حذف نمیشه... این برنامه رو که اجرا میکنم چیزی بالا نمیاد. سیستم رو ریست هم کردم ولی حل نشده:کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge gnome-softwareاسمش این نیست؟ :کد: [انتخاب]ubuntu-softwareبله، همینه اسمش.کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge ubuntu-software[sudo] password for info: Reading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DonePackage 'ubuntu-software' is not installed, so not removed0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.من هنوز فکر میکنم آیکن بی مورد اونجاست، یه سرچ بین پکیج های نصب شدت انجام بده و ببین واقعا نصب هست یا نه:کد: [انتخاب]apt list -iعبارت ubuntu-software رو بعد از زدن دستوری که فرمودید جستجو زدم چیزی نیاورد.software خالی هم اینا رو آورد که فکر میکنم ارتباطی نداشته باشند:کد: [انتخاب]python3-software-propertiessoftware-properties-gtksoftware-properties-commonپس فقط آیکنه، میتونی آیکنش رو حذف کنی، راه سادش اینه که از منو لیبر برای دستکاری/حذف/افزودن آیکن به منو استفاده کنی:کد: [انتخاب]sudo apt install menulibre
نقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:26 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:24 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:22 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:18 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 08:42 بظمن دقیقا متوجه سوالت نشدم، اما فکر میکنم منظورت اینه که یه برنامه تو لیست اپلیکیشن ها وجود داره که با کلیک روش اتفاقی نمیافته.از اون موقع سیستم رو رویستارت کردی؟ گاهی ممکنه gnome-shell به هر دلیلی لیست اپلیکیشن ها رو آپدیت نکنه (به گمانم نرم افزار حذف شده، اما آیکنش حذف نشده), اگه از xorg استفاده میکنی، با فشردن کلید های ترکیبی alt + F2 و تایپ کردن r و فشردن Enter ، سیشن گنومت رو ریستارت کن و مجددا چک کن.در مورد اسنپ: این کنونیکال هست که میخواد کاربر رو به زور مجاب به استفاده از اسنپ کنه و اصرار استفاده از اون رو داره، نه کاربر.از دید کنونیکال اوبونتو باید با اسنپ باشه.بسته های اسنپ رو حذف کردم. حالا میخوام این برنامه هم حذفش کنم. دستور زیر رو میزنم ولی حذف نمیشه... این برنامه رو که اجرا میکنم چیزی بالا نمیاد. سیستم رو ریست هم کردم ولی حل نشده:کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge gnome-softwareاسمش این نیست؟ :کد: [انتخاب]ubuntu-softwareبله، همینه اسمش.کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge ubuntu-software[sudo] password for info: Reading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DonePackage 'ubuntu-software' is not installed, so not removed0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.من هنوز فکر میکنم آیکن بی مورد اونجاست، یه سرچ بین پکیج های نصب شدت انجام بده و ببین واقعا نصب هست یا نه:کد: [انتخاب]apt list -iعبارت ubuntu-software رو بعد از زدن دستوری که فرمودید جستجو زدم چیزی نیاورد.software خالی هم اینا رو آورد که فکر میکنم ارتباطی نداشته باشند:کد: [انتخاب]python3-software-propertiessoftware-properties-gtksoftware-properties-common
نقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:24 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:22 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:18 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 08:42 بظمن دقیقا متوجه سوالت نشدم، اما فکر میکنم منظورت اینه که یه برنامه تو لیست اپلیکیشن ها وجود داره که با کلیک روش اتفاقی نمیافته.از اون موقع سیستم رو رویستارت کردی؟ گاهی ممکنه gnome-shell به هر دلیلی لیست اپلیکیشن ها رو آپدیت نکنه (به گمانم نرم افزار حذف شده، اما آیکنش حذف نشده), اگه از xorg استفاده میکنی، با فشردن کلید های ترکیبی alt + F2 و تایپ کردن r و فشردن Enter ، سیشن گنومت رو ریستارت کن و مجددا چک کن.در مورد اسنپ: این کنونیکال هست که میخواد کاربر رو به زور مجاب به استفاده از اسنپ کنه و اصرار استفاده از اون رو داره، نه کاربر.از دید کنونیکال اوبونتو باید با اسنپ باشه.بسته های اسنپ رو حذف کردم. حالا میخوام این برنامه هم حذفش کنم. دستور زیر رو میزنم ولی حذف نمیشه... این برنامه رو که اجرا میکنم چیزی بالا نمیاد. سیستم رو ریست هم کردم ولی حل نشده:کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge gnome-softwareاسمش این نیست؟ :کد: [انتخاب]ubuntu-softwareبله، همینه اسمش.کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge ubuntu-software[sudo] password for info: Reading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DonePackage 'ubuntu-software' is not installed, so not removed0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.من هنوز فکر میکنم آیکن بی مورد اونجاست، یه سرچ بین پکیج های نصب شدت انجام بده و ببین واقعا نصب هست یا نه:کد: [انتخاب]apt list -i
نقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 09:22 بظنقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:18 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 08:42 بظمن دقیقا متوجه سوالت نشدم، اما فکر میکنم منظورت اینه که یه برنامه تو لیست اپلیکیشن ها وجود داره که با کلیک روش اتفاقی نمیافته.از اون موقع سیستم رو رویستارت کردی؟ گاهی ممکنه gnome-shell به هر دلیلی لیست اپلیکیشن ها رو آپدیت نکنه (به گمانم نرم افزار حذف شده، اما آیکنش حذف نشده), اگه از xorg استفاده میکنی، با فشردن کلید های ترکیبی alt + F2 و تایپ کردن r و فشردن Enter ، سیشن گنومت رو ریستارت کن و مجددا چک کن.در مورد اسنپ: این کنونیکال هست که میخواد کاربر رو به زور مجاب به استفاده از اسنپ کنه و اصرار استفاده از اون رو داره، نه کاربر.از دید کنونیکال اوبونتو باید با اسنپ باشه.بسته های اسنپ رو حذف کردم. حالا میخوام این برنامه هم حذفش کنم. دستور زیر رو میزنم ولی حذف نمیشه... این برنامه رو که اجرا میکنم چیزی بالا نمیاد. سیستم رو ریست هم کردم ولی حل نشده:کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge gnome-softwareاسمش این نیست؟ :کد: [انتخاب]ubuntu-softwareبله، همینه اسمش.کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge ubuntu-software[sudo] password for info: Reading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DonePackage 'ubuntu-software' is not installed, so not removed0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
نقلقول از: hamid_asadi در 10 آبان 1399، 09:18 بظنقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 08:42 بظمن دقیقا متوجه سوالت نشدم، اما فکر میکنم منظورت اینه که یه برنامه تو لیست اپلیکیشن ها وجود داره که با کلیک روش اتفاقی نمیافته.از اون موقع سیستم رو رویستارت کردی؟ گاهی ممکنه gnome-shell به هر دلیلی لیست اپلیکیشن ها رو آپدیت نکنه (به گمانم نرم افزار حذف شده، اما آیکنش حذف نشده), اگه از xorg استفاده میکنی، با فشردن کلید های ترکیبی alt + F2 و تایپ کردن r و فشردن Enter ، سیشن گنومت رو ریستارت کن و مجددا چک کن.در مورد اسنپ: این کنونیکال هست که میخواد کاربر رو به زور مجاب به استفاده از اسنپ کنه و اصرار استفاده از اون رو داره، نه کاربر.از دید کنونیکال اوبونتو باید با اسنپ باشه.بسته های اسنپ رو حذف کردم. حالا میخوام این برنامه هم حذفش کنم. دستور زیر رو میزنم ولی حذف نمیشه... این برنامه رو که اجرا میکنم چیزی بالا نمیاد. سیستم رو ریست هم کردم ولی حل نشده:کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge gnome-softwareاسمش این نیست؟ :کد: [انتخاب]ubuntu-software
نقلقول از: mrostd در 10 آبان 1399، 08:42 بظمن دقیقا متوجه سوالت نشدم، اما فکر میکنم منظورت اینه که یه برنامه تو لیست اپلیکیشن ها وجود داره که با کلیک روش اتفاقی نمیافته.از اون موقع سیستم رو رویستارت کردی؟ گاهی ممکنه gnome-shell به هر دلیلی لیست اپلیکیشن ها رو آپدیت نکنه (به گمانم نرم افزار حذف شده، اما آیکنش حذف نشده), اگه از xorg استفاده میکنی، با فشردن کلید های ترکیبی alt + F2 و تایپ کردن r و فشردن Enter ، سیشن گنومت رو ریستارت کن و مجددا چک کن.در مورد اسنپ: این کنونیکال هست که میخواد کاربر رو به زور مجاب به استفاده از اسنپ کنه و اصرار استفاده از اون رو داره، نه کاربر.از دید کنونیکال اوبونتو باید با اسنپ باشه.بسته های اسنپ رو حذف کردم. حالا میخوام این برنامه هم حذفش کنم. دستور زیر رو میزنم ولی حذف نمیشه... این برنامه رو که اجرا میکنم چیزی بالا نمیاد. سیستم رو ریست هم کردم ولی حل نشده:کد: [انتخاب]sudo apt remove --purge gnome-software
من دقیقا متوجه سوالت نشدم، اما فکر میکنم منظورت اینه که یه برنامه تو لیست اپلیکیشن ها وجود داره که با کلیک روش اتفاقی نمیافته.از اون موقع سیستم رو رویستارت کردی؟ گاهی ممکنه gnome-shell به هر دلیلی لیست اپلیکیشن ها رو آپدیت نکنه (به گمانم نرم افزار حذف شده، اما آیکنش حذف نشده), اگه از xorg استفاده میکنی، با فشردن کلید های ترکیبی alt + F2 و تایپ کردن r و فشردن Enter ، سیشن گنومت رو ریستارت کن و مجددا چک کن.در مورد اسنپ: این کنونیکال هست که میخواد کاربر رو به زور مجاب به استفاده از اسنپ کنه و اصرار استفاده از اون رو داره، نه کاربر.از دید کنونیکال اوبونتو باید با اسنپ باشه.
sudo apt remove --purge gnome-software
ubuntu-software
sudo apt remove --purge ubuntu-software[sudo] password for info: Reading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DonePackage 'ubuntu-software' is not installed, so not removed0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
apt list -i
python3-software-propertiessoftware-properties-gtksoftware-properties-common
sudo apt install menulibre
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=151177.msg1175416#msg1175416
sudo apt remove --purge ubuntu-software[sudo] password for info: Reading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DonePackage 'ubuntu-software' is not installed, so not removedThe following packages were automatically installed and are no longer required: gnome-software-common libappstream-glib8 libmalcontent-0-0Use 'sudo apt autoremove' to remove them.0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
sudo apt autoremove
پیامها را بخونید.کد: [انتخاب]sudo apt autoremoveمرتبطhttps://askubuntu.com/a/1286764/678872
الان مشکل اینه ubuntu software فقط آیکونش مونده.
/usr/share/applications
نقلقول الان مشکل اینه ubuntu software فقط آیکونش مونده.کد: [انتخاب]/usr/share/applicationsآیکنش رو از این فولدر حذف کن!
نقلقول از: xubuntu4iran در 12 آبان 1399، 07:40 بظنقلقول الان مشکل اینه ubuntu software فقط آیکونش مونده.کد: [انتخاب]/usr/share/applicationsآیکنش رو از این فولدر حذف کن!این کارو انجام دادید
sudo apt autoremove ubuntu-software
قبلن هم گفتم برای رفتن ایکن ubuntu soft اینو وارد کن کد: [انتخاب]sudo apt autoremove ubuntu-software
sudo apt autoremove ubuntu-software[sudo] password for info: Reading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DonePackage 'ubuntu-software' is not installed, so not removedThe following packages will be REMOVED: numix-gtk-theme0 upgraded, 0 newly installed, 1 to remove and 0 not upgraded.After this operation, 2,319 kB disk space will be freed.Do you want to continue? [Y/n] y(Reading database ... 296664 files and directories currently installed.)Removing numix-gtk-theme (2.6.7-5) ...
sudo apt install alacarte
alacarte
من نمی دونم چه اصراری داری اسنپ رو حذف کنی اگه نمی خوای اسنپ استفاده کنی برو یه توزیع دیگه استفاده کن!