کلافم کرد پاک کردم دوباره نصب کردم
فقط اینکه چجوری الان درایوی که بعنوان home قبلا داشتم به این اوبونتو جدید ارتباط بدم ؟
سلام
اول باید uuid اون پارتیشنی که /home/ بوده پیدا کنید (البته میشه شماره دیسک و شماره پارتیشن داد ولی اگه هارد درایو به یه پورت ساتا دیگه وصل کنید ممکنه تغییر کنه و مشکل پیش بیاد)
اول این دستور بزنید تا uuid پارتیسن ها و دیسک ها رو بده
sudo blkid
الان uuid اون پارتیشنی که قبلا /home/ بوده کپی کن یا یجا یادداشت کن و همینطور شماره دیسک و پارتیشن. مثلا برای من اینجوریه
/dev/sdXY UUID="xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx" TYPE="ext4"
(به جای XY حرف و عدد مربوط به خودتون بزارید به جای xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx هم uuid خودتون بزارید)
حالا یه فولدر بسازین تا پارتیشن موقتی مونت کنیم که بتونیم اطلاعات /home/ جدید تو قدیمی کپی کنیم
sudo mkdir /mnt/home
حالا پارتیشن مونت کنید
sudo mount /dev/sdXY /mnt/home
الان اطلاعات /home/ قبلی تو /mnt/home/ کپی کنید. اگه میخواهید دسترسیها بهم نخوره، از rsync استفاده کنید.
sudo rsync -aXS /home/. /mnt/home/.
الان میتونید /home/ قبلی حذف کنید یا اینکه تغییر اسم بدین تا برای بکاپ بمونه ولی مهم اینکه تو این مرحله این فولدر وجود نداشته باشه /home/ (چه با تغییر اسم چه با حذف کردن)
حالا پوشه /home/ بسازید (قبلا حذفش کریم یا تغییر اسم دادیم پس /home/ وجود نداره)
sudo mkdir /home
قبل از اینکه ادامه بدید یه کپی از فایل fstab بگیرید که اگه مشکلی پیش اومد بتونیم سیستم برگردونیم
sudo copy /etc/fstab /etc/fstab.back
دستور بالا یه کپی از fstab تو /etc/ میگیره به اسم fstab.back
الان به آخر فایل fstab این خط اضافه کنید
UUID=xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx /home ext4 nodev,nosuid 0 2
(به جای xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx حواستون باشه uuid خودتون بزارید)
الان بزنید
sudo mount -a
تا فایل fstab دوباره خونده بشه اگه اروری نداد احتمالا همه راه درست رفتید اگه داد دوباره اینو بخونید و اگه حل نشد بیاید بپرسید و بعد ریبوت کنید اگه کامپیوتر درست بوت شد و /home/ هم درست نمایش داده شد یعنی همه راه درست رفتید.