بهتره بخونید که فرایند راهاندازی در رایانه چیه: https://en.wikipedia.org/wiki/Booting
اینجوری پرسیدن و جواب گرفتن، فقط همین یک پرسش رو پاسخ میده و برای پرسشهای مرتبط بعدی، دوباره باید بپرسید.
نخست سپاس دارم از راهنمائی ناظم محترم.فقط هربار که ایشان راهنمائی میفرمایند نمیدانم چرا یاد جناب سروان راهنمائی میافتم که توی بلندگو "راهنمائی" میکنه آنهم اینجوری«حرکت کن پیکان» البته اگر با حروف لاتین میتوانستم این را بنویسم باید همه را با حروف بزرگ مینوشتم میدانید که منظورم چیه؟.
همه میدانیم که دیکشنری علوم پزشکی با دیکشنری علوم مکانیک یا کامپیوتر فرق میکنه. حالا آدرسی که راهنمائی فرمودن باعث پرسش های زیادی برای من شد.که با یکی دو پرسش دیگر(حداکثر) در همان زمینه ی تاپیک مسئله حل میشد.
سردار گرامی اگر من هم زبانم مثل شما خوب بود که نمیامدم اینجا!! میرفتم در فروم های خارجی و یکی دو تا بچه ی 15 ساله روسی یا هندی که عشق یاد دان به دیگران را دارن, راهنمائیم میکردن.ودیگر مزاحم شما نمیشدم.که با آن "ترکه" ایستادید دم در مدرسه.من فقط میخواستم یکی بازبان شیرین فارسی فرق آنها را برام بگه همین.
تشر زدید که بعد از چند پست باید دیگردر آن بخش تازه کاران پرسش طرح نکنم که اطاعت کردم. تو برای وصل کردن آمدی یا برای فصل کردن آمدی؟ عزت زیاد و درجاتت افزون باد.