انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خیلی تازه کارم کمکم کنید :) خطا در update شدن و حذف و نصب  (دفعات بازدید: 1873 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
سلام.
برای هیتلرشکن/تحریم‌شکن در کنار تمام راه‌حل‌های دوستان می‌تونید از هیتلرشکن‌فروشی‌های رایج هم استفاده کنید.
وقتی یکی از سرویس‌هاشونو خریدید به راحتی کانکشن PPTP درست کنید و یوزر/پسوردی که بهتون دادن رو وارد کنید بعلاوه آدرس یک سرور. با اتصال به اون کل سیستمتون آنتی‌هیتلر میشه.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
من روش‌های رایگان گفتم
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
برای سیمولاتور virtualBox رو نصب کردم اما بعد از تنظیم کردنش زمانی که استارتش میکنم خطای زیر رو میده:
Kernel driver not installed (rc=-1908)

The VirtualBox Linux kernel driver is either not loaded or not set up correctly. Please reinstall virtualbox-dkms package and load the kernel module by executing

'modprobe vboxdrv'

as root.

If your system has EFI Secure Boot enabled you may also need to sign the kernel modules (vboxdrv, vboxnetflt, vboxnetadp, vboxpci) before you can load them. Please see your Linux system's documentation for more information.

where: suplibOsInit what: 3 VERR_VM_DRIVER_NOT_INSTALLED (-1908) - The support driver is not installed. On linux, open returned ENOENT.

۶- یه آنتی ویروس خوب معرفی کنین

۷- فکر میکنم (فکر میکنم شاید) مشکلاتم از وقتی که اومدم آنتی ویروس comodo رو نصب کنم پیش اومد

- به سرم زده با synaptic package manager همه \کیج هاش رو نصب کنم شاید دیگه از این مشکلا به نبینم! کار درستیه؟
- آیا نیازه اوبونتو رو از اول نصب کنم؟

ویرچال‌باکس یه‌بار به منم این خطا رو داده بود که من راه‌حل نهایی شمارو انتخاب کردم و کلا به لینوکس مینت مهاجرت کردم و اینجا بدون مشکل نصب شد (ازین جهت گفتم که راه‌حل آخر شما یکی از سناریوهای محتمل میتونه باشه) - البته توجه داشته باشید که  داخل خودش راه‌حل رو داده (باید virtualbox-dkms رو یک‌بار مجددا نصب کنید). یک‌بار این دستور رو بزن ببین مشکل مرتفع میشه یا نه:
sudo modprobe vboxdrv

آنتی‌ویروس فکر نمیکنم اصلا لازم باشه، چرا که فقط باعث اشغال رم و cpu سیستم میشه. در لینوکس مثل ویندوز خطر ویروس وجود نداره. نهایتا یه فایروال احتمالا کافی باشه.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
نقل‌قول
آنتی‌ویروس فکر نمیکنم اصلا لازم باشه، چرا که فقط باعث اشغال رم و cpu سیستم میشه.
آنتی ویروس هایی که وجود دارند (مثل clamAV)، جهت اسکن و شناسایی ویروس های ویندوزی در گنو/لینوکس هستند، این بد افزار ها روی گنو/لینوکس تاثیری نمی گذارند.

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1270
این پاسخ را ببینید نیازی به تغییر توزیع نیست.

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
ممنون بابت راهنمایی همه دوستان
بعد کلی کلانجار بالاخره virtualbox راه افتاد:
راه حل:
خیلی راه حل و آموزش برای راه اندازی هست و دوستان اینجا هم خیلی کمک کردن اما باز کار راه نمیفتد و عمده خطا سر این بود:
virtualbox-dkms
که درست نصب نمیشد
اصل فایلش رو دانلود کردم و به انواع روش های دبل کلیک روی فایل یا از طریق ترمینال سعی به نصبش کردم اما نمیشد و خطا میداد
از synaptic pakage manager استفاده کردم باز خطا میداد
البته بعد از سعی کردن به هر روش با ارسال دستور
 dpkg -l | grep virtualbox
توی ترمینال نشونش میداد اما درست نصب نشده بود و موقع ارسال دستور upgrade یا update کردن از طریق ترمینال
sudo apt-get upgrade
نشون داده میشد که upgrade کردن virtualbox-dkms دچار خطا میشه
--------------
در کل داشتم توی bios یا ufei سیستم میگشتم تا مشکل اینکه چرا فن کارت گرافیک توی اوبونتو روشن نمیشه رو حل کنم که دیدم توی بخش :
CPU configuration
قسمت
intel virtualization technology وضعیتش disabled هست!
منم enabled کردمش و بعد از طریق synaptic package manager بخش  virtualbox-dkms رو زدم نصب بشه که اینبار بدرستی نصب شد و virtualbox راه افتاد

اما هنوز موفق نشدم از طریق tor کل سیستم رو از یه ip جدید کانکت کنم
{^-^}

آفلاین electrocell

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
  • عاشق یادگیری و متن باز
نقل‌قول
۶- یه آنتی ویروس خوب معرفی کنین
Oh Lord !

از چه نسخه ای از اوبونتو استفاده می کنید ؟
پکیج منیجر به چه سروری متصل هست ؟

آنتی ویروس؟؟؟؟؟

از کدوم ورژن استفاده میکنی؟؟
اصلا اینترنت داره سیستم؟
به نام یهگانه برنامه نویس هستی.

آفلاین alitoos23

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
ممنون بابت راهنمایی همه دوستان
بعد کلی کلانجار بالاخره virtualbox راه افتاد:
راه حل:
خیلی راه حل و آموزش برای راه اندازی هست و دوستان اینجا هم خیلی کمک کردن اما باز کار راه نمیفتد و عمده خطا سر این بود:
virtualbox-dkms
که درست نصب نمیشد
اصل فایلش رو دانلود کردم و به انواع روش های دبل کلیک روی فایل یا از طریق ترمینال سعی به نصبش کردم اما نمیشد و خطا میداد
از synaptic pakage manager استفاده کردم باز خطا میداد
البته بعد از سعی کردن به هر روش با ارسال دستور
 dpkg -l | grep virtualbox
توی ترمینال نشونش میداد اما درست نصب نشده بود و موقع ارسال دستور upgrade یا update کردن از طریق ترمینال
sudo apt-get upgrade
نشون داده میشد که upgrade کردن virtualbox-dkms دچار خطا میشه
--------------
در کل داشتم توی bios یا ufei سیستم میگشتم تا مشکل اینکه چرا فن کارت گرافیک توی اوبونتو روشن نمیشه رو حل کنم که دیدم توی بخش :
CPU configuration
قسمت
intel virtualization technology وضعیتش disabled هست!
منم enabled کردمش و بعد از طریق synaptic package manager بخش  virtualbox-dkms رو زدم نصب بشه که اینبار بدرستی نصب شد و virtualbox راه افتاد

اما هنوز موفق نشدم از طریق tor کل سیستم رو از یه ip جدید کانکت کنم

سلام
میرور rasanegar هم ایران هستند رو انتخاب کنید سرورش سرعتش عالی و مهم تر اینکه نیم بها هست