پس از اینکه مشکل میزکار را حل کردید راه حلهای زیر را بررسی کنید.
پیوندهای مرتبط زیر را ببینید.
آیا آيکونهای روی desktop فعال هستند؟ در هر دو حالت نمایش/عدم نمایش بررسی کنید که برنامه کار میکند؟
با سپاس فراوان از بابت لینک های مفیدی که گذاشته بودید.
در یکی از لینک ها علاوه بر Xdesktopwaves ، دو تا نرمافزار دیگر بنامهای Xsnow, Xpenguins گذاشته بودند، که هر دوی آنها را هم نصب کردم ولی آنها هم در میزکار cinnamon کار نکردند.
آيکونهای روی desktop فعال هستند و در هر دو حالت نمایش/عدم نمایش برنامه ها کار نمیکنند.
بنظرم میرسد برای حل این مشکل دو تا راهکار عمده وجود دارد:
۱- پیدا کردن میزکار مناسب با window manager مناسب برای اجرای آن نرمافزار مربوطه .
۲-استفاده از ورژن جدیدتر برای نرمافزار مربوطه.
البته من در طی این چند روز میزکارها و window manager های زیرا را برای این سه نرمافزار امتحان کردم:
fvwm2-muffin-mutter-xfwm4-IceWM-afterstep-amiwm-awesome-blackbox-compiz-cwm-dwm-enlightenment-evilwm-(fvwm-crystal)
در LXQT تنها مدیر پنجره mutter و آنهم تنها برای xdesktopwaves کارآمد بود و برای دو نرمافزار دیگر کاربری نداشت.
میزکارهایی که همه برنامهها را درست اجرا کردند، عبارت بودند از:
FVWM-Afterstep-blackbox-awesome-IceWM
تنها میزکاری که نام همگی این سه برنامه را در لیست منوی خودش آورده بود، عبارت بود از:
blackbox
در ضمن شرمنده آقای esmaeelE شما در دبیان از کدام میزکار و window manager استفاده می نمایید؟ اگر دوست داشتید ببینید این دو برنامه دیگر( Xsnow, Xpenguins ) هم در میزکارتان عمل می کنند؟