اگه میخوای که آرچ داشته باشی، اما وقت برای کانفیگ کردن نداری،
و از طرفی دوست نداری یه توزیع سنگین و عجیب مثل مانجارو رو داشته باشی،
پیشنهاد من endeavouros هست، نصاب گرافیکی داره و به هیچ عنوان مثل مانجارو سنگین نیست، از دردسر وقت گذاشتن برای کانفیگ هم دور نگهت میداره.
«توزیع سنگین و عجیب، مثل مانجارو»؟! خیلی جملهی سنگین و عجیبی بود!
در تمام این ۱۰ سالی که انواع توزیعها رو امتحان کردهم هیچ وقت تجربهای به خوبی مانجارو نداشتهم. سبکه و کمترین بار رو روی سختافزار میذاره. در کل مدت استفاده ۱ بار صدای فن لپتاپ رو نمیشنوم. در عین حال بسیار سریع و قدرتمنده. جالبه که بعد از ۴ ۵ سال استفاده از اوبونتو، به خاطر سنگین و چاق شدن و ایراد پیدا کردن خودبخودی بعد از ارتقاها، تصمیم گرفتم توزیعمو عوض کنم و مانجارو آبی بود روی آتیش اوبونتو!
مزایای آرچ رو که داره و خودش یه سری امکانات جانبی و کارراهبنداز هم به سیستم اضافه کرده.
در مجموع یه توزیع فوقالعادهس. تیم خوبی هم پشتشه. به نظرم چند تا نقد و بررسی ازش بخونید.
من به توزیعی که زبالهای مثل اسنپ به صورت پیشگزیده روش نصبه میگم عجیب.
در مورد سنگین بودن هم بستگی داره معیار سنجش نسبت به چه توزیعی باشه، اگه میخوایم با اوبونتو مقایسه کنیم، قطعا مانجارو سبک تره، اما در مقایسه با آرچ، یا Endeavouros پر از ابزارهایی هست که شاید هرگز به کار کاربر نیان، اگه خودمم بین مانجارو و اوبونتو یک انتخاب داشته باشم، قطعا مانجارو رو انتخاب میکنم.
سیاستهای ارائه دیرتر بهروزرسانیها حتی گاهی تا چند هفته به بهانه پایدار کردن توزیع هم جای بحث داره.
با این حال اگه مانجارو راضی نگهتون میداره که چه بهتر، نیومدم بگم که مانجارو یک توزیع سنگین و عجیب هست، توزیع های سنگین و عجیب زیادن، اما تاپیک در رابطه با آرچ هست و مانجارو در مقایسه با آرچ سنگین و عجیبه.
خودم به کاربری که دلشیفته آرچ هست اما حوصله کار با cli installer رو نداره مانجارو رو پیشنهاد نمیکنم، چون خیلی از تعریفی که از آرچ تو ذهنشه دور تره.