انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

به نظرشماراه اندازی سایتی مانند سورس فورج  در ایران بر روی سرور ایرانی مفید هست؟

بله
16 (55.2%)
خیر
13 (44.8%)

مجموع آرای اعضا: 29

نویسنده موضوع: سورس فورج ایرانی  (دفعات بازدید: 7689 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: سورس فورج ایرانی
« پاسخ #15 : 18 شهریور 1389، 10:20 ق‌ظ »
از پس هزینه سرورش بر نخواهی اومد دوست عزیز! احتمالا هزینه ها رو به دقت بررسی نکردی شما. یه بار دیگه زحمت بکش و یه بررسی بکن درباره هزینه هاش بعد بهتر دربارش صحبت می کنیم.
البت محبت کن و نفرما می خوای روی رایانه شخصیت این کار رو بکنی ??? من یه سرور کوچولو موچولو توی یه جای دیگه دارم که خیلی هم مستضعفی هست در مقایسه با سرورهای سورس فورژ ، مالیاتی که بش می خوره از ... بیشتره ??? ( اینو دیگه خداییش خودسانسوری کردما! )
اول باید براش اسپانسر پیدا کنی بعد ببینی بدرد می خوره یا نه! شما اگه از پس هزینه هاش بر بیای البته کاربرای خارجی هم میان و استفاده می کنن! و توسعه دهندگان هم از سرورت به عنوان میرور با خوشحالی استقبال می کنن. ارائه فضا به توسعه دهندگان مطلبی هست که همشون ازش استقبال می کنن و بابت این مسائل مشکلی نخواهی داشت.
مسئله اصلی توجیه اقتصادیش هست. این کار برای اینکه بگیره باید بزرگ باشه و روی کاربر زبان انگلیسی هم کمینه برنامه داشته باشه و اون وسعت اول باید مشخص بشه قراره از کجا برای شما هزینه های خودش رو تامین کنه و حقوق کارمندانت و مزد خودت رو بده بعدا باقی مطالبش براحتی قابل علاج هست!
هر چند بهت قول میدم وقتی هم که زدی و گرفت اونوقت خودت داوطلبانه در ازاء امتیازاتی که بهت پیش نهاد می شه و یا ازت گرفته می شه سرورت رو روی ایرانی ها ببندی!   ;) خود من همینطورم ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #16 : 18 شهریور 1389، 10:34 ق‌ظ »
فکر می‌کنم بحث بی‌موردیه! چون سورس‌فورج دولتشونو پیچونده به خاطر ما!
حالا ما بیایم بگیم مارو تحریم کرده!
یا نمی‌دونم دم از آزادی می‌زنه و ...!
نه عزیزان!
بهتر نگاه کنید!

پی‌نوشت: فکر نمی‌کنم نیازی باشه! ولی اگه لازم شد حرفم رو می‌تونم اثبات کنم!
دقیقا. این قابلیتی که گذاشته توی مدیریتش، کار قشنگیه، فقط باقیش با خودمونه که با مدیر پروژه ها ارتباط برقرار کنیم و بخوایم.
اگه یه مدیر پروژه هم حاضر نشه، خوب اون قضیه خیلی متفاوته.
اون که به جای خود!
مدیر پروژه هم کا راضی نباشه می‌ذاره دانلود کنی!  ;)

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #17 : 18 شهریور 1389، 10:36 ق‌ظ »
اون دیگه سیاست میرورهاست. علتش هم اینه که همه میرورها که تو آمریکا و تحت قوانین اون کشور نیستن، بنابراین اصلا و اساسا نمیتونن میرورها رو محدود کنن.

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
« پاسخ #18 : 19 شهریور 1389، 11:35 ب‌ظ »
سلام دوستان
نقل‌قول
از پس هزینه سرورش بر نخواهی اومد دوست عزیز! احتمالا هزینه ها رو به دقت بررسی نکردی شما. یه بار دیگه زحمت بکش و یه بررسی بکن درباره هزینه هاش بعد بهتر دربارش صحبت می کنیم.

در حال حاظر 5 سرور ایران با پورت کافی و پهنای باند دانلود و آپلود کافی دارم .  ;) مرکز داده های ملی ساینا حدودا 2 ماه هست راه اندازی شده هست و تا امروز نداشتیم

نقل‌قول
البت محبت کن و نفرما می خوای روی رایانه شخصیت این کار رو بکنی

من کاربر تازه کار ابونتو نیستم که این حرف رو میزنی دوست عزیز

مشخصات سرور برای این کار:

CPU core i7
Ram 8 GB
Hdd 1 T

در حال حاضر فقط مرکز ما در تهران هست ولی پیگیر هستیم که در شمال کشور و اصفهان نیز سرور های خود را پا برجا کنیم تا بتوانیم در کل کشور سرویسی 100 درصد استیبل داشته باشیم

نه اسپانسر میخوام نه برنامه نویس میخوام و نه کسی که بیاد نگهرداری انجام بده. همون طوری که گفتم دیدید نظر سنجی بود نه اینکه بیاید توهین کنید جناب ریچارد. من میگم ایرانی باشه و برای ایرانیان شما میگید سورس فورج را جهان میشناسه به ما چه که میشناسه وقتی مارو هیچ جا قبول نداره و هر روز باید تحریم بشیم چرا باید بشینیم مکاتبه کنیم که جون مادراتون سایت رو باز کنید که ماهم دانلود کنیم. دوست عزیزمون اومده میگه باید زبان اینگلیسی را تکمیل کنیم دوست عزیز من میگم ایرانی یعنی فارسی مگه سایت های اینگلیسی برای ما ترجمه فارسی دارن؟
در کل با یک بله یا خیر  من جوابمو میگرفتم لازم نبود توهین کنید
من و تو می توانیم ...

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #19 : 20 شهریور 1389، 02:48 ق‌ظ »
من اگر توسعه دهنده هم باشم به سرور ایرانی "مرکز داده های ملی ساینا" یا هر سروری که نام ملی داشته باشه توش اعتماد نمیکنم. احتمالا پولیه که بالاخره باید هزینه بشه یه جایی و میشه هم آخرش، اما قول میدم بهتون که نه ماندگار بشه، نه به درد بخوره.

پ.ن.) توهین نبود ها. احترام قائلم برای تلاشتون، فقط نظرم رو گفتم که به نظرم بی فایده است.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #20 : 20 شهریور 1389، 03:46 ق‌ظ »
به نظرم کار الکی‌ای هست :
۱) در صورتی که قدرت سورس فورج را داشته باشد آن قدر هزینه خواهد داشت که شما نتوانید فکرش را بکنید
۲) پیدا کردن راه‌های جایگزین برای دانلود خیلی راحت هست
۳) تو osp.ir تجربه بدی توسط بهرام عزیز انجام شد

پس بیایید چرخ را از اول اختراع نکنیم :)

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #21 : 20 شهریور 1389، 03:51 ق‌ظ »
من یه بار دیگه مطلب خودمو خوندم و البت چیز توهین آمیزی توش ندیدم! اما به هر حال اگر شما به هر دیدگاهی صحبت های من رو دال بر توهین فرمودید من از شما معذرت می خوام!
اگر اینگونه برداشت کردید که منظور این بوده که شما تازه کارید  هم البت باز من معذرت می خوام! من خودم تازه کارم!
عمیقا با هر کار رادیکالی که برای ایرانی ها باشه حتی از نوع بسیار بسیار افراطی تر از این ها که شما می فرمایید موافقم و برای شما آرزوی موفقیت می کنم. مطمئن باشید در حین راه اندازی که البت خبرهای اون رو امیدوارم بزودی ببینیم و بشنویم اگر کاری هم از دست من بر بیاد با کمال میل حاضرم از سر خوشحالی و غرور انجام بدم!
موفق باشید ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
« پاسخ #22 : 20 شهریور 1389، 11:53 ق‌ظ »
نقل‌قول
من اگر توسعه دهنده هم باشم به سرور ایرانی "مرکز داده های ملی ساینا" یا هر سروری که نام ملی داشته باشه توش اعتماد نمیکنم. احتمالا پولیه که بالاخره باید هزینه بشه یه جایی و میشه هم آخرش، اما قول میدم بهتون که نه ماندگار بشه، نه به درد بخوره.
همین انجمنی که دارید میبینید ایرانی هست و برای کاربران ایرانی راه اندازی شده است. چرا به این انجمن اعتماد دارید؟!!!
خوب دوست عزیز ببخشیدا من از پول توی این پستم صحبت نکردم جواب من بله یا خیر بود نه من اعتماد ندارم خوب اعتماد نداری همیشه دنبال خارجی ها باشید به ما فکر نمیکنم ربطی داشته باشه. خواهش میکنم دوستان فقط توی نظر سنجی شرکت کنند که در پست اول سوال پرسیده شده و فقط بله یا خیر را انتخاب کنند ;)

ببخشید اگر حرف بدی زدم که گفتم توی پای خودمون وایسیم  :)
اشتباه کردم شما به بزرگی خودتون ببخشید
من و تو می توانیم ...

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
« پاسخ #23 : 20 شهریور 1389، 12:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
تو osp.ir تجربه بدی توسط بهرام عزیز انجام شد

سلام بهنام چطوری؟!
osp رو سر زدم اینکه داره هاست میفروشه؟!!

اگه منظورت اینه که بعد یک مدت بیام بزنم تو کار هاست روی اون دامنه باید بگم که شما من را میشناسید . دامنه های زیادی برای کارای مختلف ثبت کردم نمونه آن linuxToday برای نشریه و یا Dlcenter برای دانلود سنتر و یا linuxmarket که چند وقتی هست تعطیل هست به دلیل کمبود وقت برای بروز رسانی محصولات ولی توی زمانی هم که پابرجا بود همه میدونن که حرفی که میزدیم انجام دادیم مانند ارسال پارسیکس رایگان و یا فدورا رایگان در حال حاضر هم هر کسی به ما ایمیل بزنه و توزیعی را بخواهد برایش ارسال میکنیم کدام یک از این دومین ها برای کار هاستینگ در حال استفاده هست که این یکی را استفاده کنم :D

من و تو می توانیم ...

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #24 : 22 مهر 1389، 08:27 ق‌ظ »
نقل‌قول
همین انجمنی که دارید میبینید ایرانی هست و برای کاربران ایرانی راه اندازی شده است. چرا به این انجمن اعتماد دارید؟!!!
خوب دوست عزیز ببخشیدا من از پول توی این پستم صحبت نکردم جواب من بله یا خیر بود نه من اعتماد ندارم خوب اعتماد نداری همیشه دنبال خارجی ها باشید به ما فکر نمیکنم ربطی داشته باشه. خواهش میکنم دوستان فقط توی نظر سنجی شرکت کنند که در پست اول سوال پرسیده شده و فقط بله یا خیر را انتخاب کنند ;)

ببخشید اگر حرف بدی زدم که گفتم توی پای خودمون وایسیم  :)
اشتباه کردم شما به بزرگی خودتون ببخشید

این فروم به مراتب از نمونه های خارجیش ضعیفتره. طبیعی هم هست. قرار نیست همه اون چیزیهایی که توی فرومهای انگلیسی هست اینجا هم باشه، تعداد کاربرهای اونها بسیار بیشتره، ساپورت مالیشون هم بهتره. این فروم به این دلیل وجود داره که نیازی وجود داره برای محل بحث به زبان فارسی یا أشنایی تازه واردها یا ...
بحث "چرا به این فروم اعتماد دارید " نیست. من هنوز هم مشکلی داشته باشم انگلیسی جستجو میکنم. این فروم نه قراره و نه میتونه همه مشکلات کاربر رو رفع کنه.

در ضمن صددرصد اعتماد ندارم و دنبال خارجی هم هستم. به شما هم مربوط نیست که کسی اجازه داره پستی اینجا بزنه یا نه.

پ.ن.1) به شیوه فحش نخونیدش، دقیقا منظورم اینه که تاپیک رو ایجاد کردین، نه صاحبش محسوب میشین نه میتونین بخواین که کسی پست نزنه.
پ.ن.2) بله ایدهٔ ملی کردن همه چیز و "روی پای خود ایستادن" در مورد همه موارد، نادرسته. بحث بخشیدن و نبخشیدن من هم نیست.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #25 : 22 مهر 1389، 10:37 ق‌ظ »
http://iranrobocup.com/sourceforge/

ممنون میشم اگر کاربرها احترام خودشون و دیگران رو حفظ کنند
با این حرمت شکنی ها کار برای همه تو این انجمن سخته شده ...
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
« پاسخ #26 : 22 مهر 1389، 11:21 ق‌ظ »
با سلام
از نظر من طرز فکر شما و روحیه نوع دوستی تان بسیار ارزشمند است و پیش قدم شدن شما برای انجام چنین کاری آن هم به صورت داوطلبانه جای تقدیر دارد.
اما متاسفانه تجربه بدی که در گذشته در این رابطه داشته ایم موجب می شود تا این بار با دقت بیشتری مساله را بررسی کنیم تا دچار سرنوشت مشابهی نشویم. چندین سال پیش پروژه مشابهی توسط یکی از دوستان گنو/لینوکسی در ایران راه اندازی شد. در آغاز این پروژه با استقبال مناسبی مواجه شد اما متاسفانه سرانجام آن http://www.technotux.com/html/PNphpBB2-viewtopic-p-130270.html  شد.
اما برای این که این مشکل مجددا تکرار نشود باید بدانیم دقیقا دلایل شکست آن پروژه چه بوده است و وضعیت شما چقدر متفاوت است. در گام اول باید هدف شما از راه اندازی این وب سایت مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.
اگر قصد دارید تا وب سایتی برای میزبانی پروژه های داخل کشور ایجاد کنید باید به حداقل به دو موضوع توجه داشته باشید:

* ما برنامه نویسان معدودی در کشور داریم که بر روی نرم افزار های آزاد کار کنند: من شخصا فکر نمی کنم ما بیش از ده پروژه نرم افزاری فعال و با کیفیت مناسب در کشور پیدا کنیم. اگر هدف شما ایجاد بستری امن برای این پروژه های معدود است شاید ایده بدی نباشد اما باید دید وب سایت شما چه تفاوتی با سایر میزبانان آزاد خارجی خواهد داشت. اگر تنها تفاوت بحث عدم تحریم است ، بسیاری از مدیران این پروژه ها با میزبان هایی کار می کنند که ایران را تحریم نکرده اند. پس ابتدا تفاوت ها را می بایست به وضوح مشخص کرد.

* جامعه محدود ، همکاری محدود را موجب می شود: بسیاری از برنامه نویسان ما پروژه های خود را به امید یافتن همکاران بیشتر و یا حتی پیدا کردن کاربران بیشتر  بر روی سایت های بزرگ قرار می دهند. به عنوان یک برنامه نویس تنها چیزی که موجب انگیزه گرفتن من می شود بازخورد کاربران و کمک های سایر برنامه نویسان است . این هدف در سایت های بزرگ با احتمال بیشتری به حقیقت تبدیل می شود تا یک سایت کوچک محلی. به همین دلیل بسیاری از مدیران پروژه ممکن است نخواهد فرصت بودن در یک اجتماع بزرگ تر را از خود بگیرند. من فکر می کنم این موضوع نیز نیاز به فکر دارد.

من فکر می کنم این دو مورد یکی از بزرگترین موانع موفقیت پروژه مورد نظر شما می باشد به همین دلیل پیشنهاد می کنم تا در رابطه با آن ها راه حل های ممکن را امکان یابی کنید.
موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 22 مهر 1389، 11:24 ق‌ظ توسط r_m1232002 »