انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ابونتو درکنارویندوز7 با 2 هارد مجزا!  (دفعات بازدید: 2136 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mosii

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان  ):Pبه ابونتو خوش امدم ;D
من یک هارد 250 دارم که روش ویندوز 7 نصب شده،جدیدا یک هارد 1 ترابایت خریدم \\:D/وتمام اطلاعات 250 رو به هارد جدید منتقل کردم
حالا میخوام اوبونتو رو در کنار ویندوز داشته باشم
میشه منو به طور کامل راهنمایی کنید وبهترین حالت رو که میشه نصب کرد رو بگید :oops:که مشکل سرعت وهماهنگی نداشته باشم!واسم مهمم نیست که ویندوز7 دوباره نصب بشه!

هر 2 سیستم عامل در یک هارد نصب بشه؟یاجدانصب کنم! ???
اول ابونتو نصب کنم یا ویندوز7؟
میخوام جوری باشه که بعد از نصب سیستم عامل ها ، زمان راه اندازی سیستم صفحه انتخاب سیستم عامل واسم بیاد!

« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1389، 01:51 ب‌ظ توسط mosii »

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
پاسخ به: نصب ابونتو درکنارویندوز7 با 2 هارد مجزا!
« پاسخ #1 : 17 شهریور 1389، 02:26 ب‌ظ »
سلام .

خوش امدی

خب شما اول ویندوز 7 رو نصب کن

در مرحله بعد ، شما بهتره که اون هارد 250 رو پارتیشن بندی کنی و بکنی یک درایو و دقیقا باید بدونی که کدام درایو کامپیوتر تو ، اون هارد 250 گیگته و بری اوبونتو رو روی ان نصب کنی ، حالا چرا میگم دقیقا بدونی کدام درایو .... برای اینه که اگه یه موقع ویندوز 7 رو خواستی پاک کنی ، این ویندوز توی هارد 1 ترابایت توئه و دیگه به اوبونتو اسیبی نمیرسه و راحت ویندوز عوض میکنی ولی اگر هر دو سیستم عامل رو ، روی یه هارد و یک درایو نصب کنی (مثل من) اونوقت اگر ویندوز 7 خراب شد ، مجبوری که ویندوزت رو عوض کنی و هنگام تعویض ویندوز ، لینوکست هم میپره..

امید وار متوجه شده باشی

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: نصب ابونتو درکنارویندوز7 با 2 هارد مž
« پاسخ #2 : 17 شهریور 1389، 11:03 ب‌ظ »
دوست خوبمون Rasivell راهنمایی کردند
من دقیقا مثل شما دو تا هارد دارم هر کدوم 1 پارتیشن primary دارند  و بقیه logical
روی primary یکی سون نصب کردم و روی primary اون یکی آرچ لینوکس
هیچ مشکلی هم ندارم
با این روش اگه شما دوباره ویندوز نصب کنی بازم به اطلاعات mbr صدمه وارد میشه و اطلاعات بوت ویندوز درونش نوشته میشه و شما نمیتونید لینوکس رو بوت کنید
ولی یه راه حل ساده برای باز گردوندن گراب وجود داره که نیازی به تعمیر یا نصب مجددش در این حالت نیست
این راه حل رو دوست خوبم مانی بیشتر توضیح داده
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15180.msg115750.html#msg115750
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
دوست عزیز شما بدون اینکه ویندوزت صدمه ببینه میتونی اوبونتو رو نصب کنی و ازش استفاده کنی.
اول سی‌دی لایو اوبونتو رو بذار و توی یه پارتیشن مجزا نصبش کن.
بعد موقع ریستارت کردن میبینی که میره روی ویندوز ۷ ! اگر هم نرفت با GParted تو قسمت تنظیمات پرچم‌ها flag بوت رو برای پارتیشن ویندوزت on کن. حالا دیگه میره رو 7.
باید لیتوکسی رو که نصب کردی به بوت‌لودر ویندوز بشناسونی. برنامه‌ای برای این کار هست که خیلی خوب کار می‌کنه. می‌تونی با دو تا کلیک بوت لودر رو پیکربندی کنی و لینوکست هم بهش بشناسونی.
از این لینک دانلودش کن: http://neosmart.net/dl.php?id=1
بعد به قسمت Add new entry برو و GRUB 2 رو انتخاب کن. برای لینوکس‌هایی که از GRUB 1 استفاده می‌کنن باید پارتیشنی رو که روش نصب کردی رو هم مشخص کنی.
بقیه‌ش هم خیلی ساده‌س خودت میتونی پیدا کنی.

نه موقع تعویض ویندوز لینوکست می‌پره وپ نه موقع تعویض لینوکس ویندوزت خراب میشه.
من الان Mac - Win 7 - اوبونتو ۱۰.۴ - فدورا ۱۳ و اوپن‌سوزه ۱۱.۲ رو روی یه هارد یک ترا نصب کردم  و هیچ مشکلی هم ندارم. بارها پیش اومده که لینوکس‌ها رو دوباره نصب کردم یا ویندوزم خراب شده ولی هیچ‌وقت مشکلی با بوت شدن نداشتم.

راه دیگه‌ای هم هست و اون اینه که از بوت‌لودر GRUB برای بوت ویندوز استفاده کنی که دردسرش زیاده.

آفلاین msa71

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
سلام
« پاسخ #4 : 01 مهر 1389، 03:06 ب‌ظ »
سلام

یکی کمکم کنه میخوام ویندوز 7  و ابونتو 10 رو تویه یه هارد داشته باشم

یعنی چی ویندوز 7 خراب میشه ..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد یه سوال دیگه هم داشم ماهم ناشی  :(

داخل ابونتو هرکاری که میخوای بکنی باید قسمت ترمیناتورش تایپ کنی یعنی نرم افزار بخوای نصب کنی اینترنت بخوای بری یا کارای معمولی

اگه دستوراتمعمولی برای یه تازه وارد دارین بدین خدا خیرتون بده ???

راستی کسی اموزش تصویری(عکس)اتصال به اینترنت (adsl) رو نداره در ابونتو 10 

با تشکر از سایت خوبتون من هر جا از ابونتو میپرسم ادرس میدن بیام اینجا

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
سلام
هیچ موردی نداره و کنار ویندوز هفت داخل یه پارتیشن مجزا به راحتی میتونید اوبونتو داشته باشید
خط فرمان دوست داشتنیه ولی بدون اون هم روال کار به راحتی توسط محیط گرافیکی طی میشه
شما همه کارها رو با استفاده از محیط گرافیکی می تونید انجام بدید و نیاز به دونستن دستورات ندارید

در رابطه با ای دی اس ال مودم خودتون رو در حالت PPPoE قرار بدید که دیگه اصلا نیاز به ساختن کانکشن و اینا نداشته باشه و خودش به صورت خودکار کانکت بشه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید