0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: mobin1387 در 08 خرداد 1400، 05:54 بظانویدیا کار نمیکنه (یا نصب نشده یا درست نصب نشده یا در تنظیمات بایوس کارت گرافیک دوم خاموشه)اما الآن بحث در مورد با suspend کردنه و دربارش زیاد توضیح نمیدم اگه میخواید دربارش بدونید یک تاپیک دیگه بزنیدوالا نظری ندارم چرا با suspend باگ میخوره باید ببینیم نظر بقیه دوستان چیهببخشید من نفهمیدم چرا باید درایور انویدیا نصب باشه. گرافیک من اینتل هست. توی همین پست خروجی دستور lspci -vnn | grep VGA -A 12 رو قرار دادم
انویدیا کار نمیکنه (یا نصب نشده یا درست نصب نشده یا در تنظیمات بایوس کارت گرافیک دوم خاموشه)اما الآن بحث در مورد با suspend کردنه و دربارش زیاد توضیح نمیدم اگه میخواید دربارش بدونید یک تاپیک دیگه بزنیدوالا نظری ندارم چرا با suspend باگ میخوره باید ببینیم نظر بقیه دوستان چیه
من اینکارو کردم ولی با اینکه لپ تاپم دوتا کارت گرافیک داره و هم انویدیا و هم اینتل به خوبی نصب شدن و دارن کار میکنن ولی توی این دستور میزنه
نقلقول از: mahdiyar11 در 08 خرداد 1400، 11:43 قظنقلقول از: mobin1387 در 08 خرداد 1400، 10:37 قظنقلقول از: مرتضی . م در 08 خرداد 1400، 06:30 قظمشکل از کارت گرافیک نیست؟ چون معمولا nvidia ها با suspend و hibernate مشکل دارندرسته بگید از چه درایوری استفاده می کنید:انحصاری یا متن باز؟و اینکه اگه میشه خروجی دستور زیر رو اینجا بزاریدکد: [انتخاب]lspci -vnn | grep VGA -A 12من اینکارو کردم ولی با اینکه لپ تاپم دوتا کارت گرافیک داره و هم انویدیا و هم اینتل به خوبی نصب شدن و دارن کار میکنن ولی توی این دستور میزنه کد: [انتخاب]VGA compatible controller: Intel Corporation Haswell-ULT Integrated Graphics Controller (rev 0b) (prog-if 00 [VGA controller])ولی توی سیستم عامل برنامه انویدیا نصب و داره کار میکنهمیتونید nvidia x server رو باز کنید؟ و وقتی باز میکنید چی میگه
نقلقول از: mobin1387 در 08 خرداد 1400، 10:37 قظنقلقول از: مرتضی . م در 08 خرداد 1400، 06:30 قظمشکل از کارت گرافیک نیست؟ چون معمولا nvidia ها با suspend و hibernate مشکل دارندرسته بگید از چه درایوری استفاده می کنید:انحصاری یا متن باز؟و اینکه اگه میشه خروجی دستور زیر رو اینجا بزاریدکد: [انتخاب]lspci -vnn | grep VGA -A 12من اینکارو کردم ولی با اینکه لپ تاپم دوتا کارت گرافیک داره و هم انویدیا و هم اینتل به خوبی نصب شدن و دارن کار میکنن ولی توی این دستور میزنه کد: [انتخاب]VGA compatible controller: Intel Corporation Haswell-ULT Integrated Graphics Controller (rev 0b) (prog-if 00 [VGA controller])ولی توی سیستم عامل برنامه انویدیا نصب و داره کار میکنه
نقلقول از: مرتضی . م در 08 خرداد 1400، 06:30 قظمشکل از کارت گرافیک نیست؟ چون معمولا nvidia ها با suspend و hibernate مشکل دارندرسته بگید از چه درایوری استفاده می کنید:انحصاری یا متن باز؟و اینکه اگه میشه خروجی دستور زیر رو اینجا بزاریدکد: [انتخاب]lspci -vnn | grep VGA -A 12
مشکل از کارت گرافیک نیست؟ چون معمولا nvidia ها با suspend و hibernate مشکل دارن
lspci -vnn | grep VGA -A 12
VGA compatible controller: Intel Corporation Haswell-ULT Integrated Graphics Controller (rev 0b) (prog-if 00 [VGA controller])
خودتون گفته بودید