همینطور که گفتی 60 تا زده باشه که البته احتمالا خیلی سازگار هستند اینا ولی حتی داخل مشخصات اینا هم بری متوجه میشی بازم بعضیاشون یه سری قابلیت های گوشی کار نمیکنه.. که البته باز این بنظرم خیلی بهتره قبلا یادم داشتم یه سری گوشی نگاه میکردم روش چجوری گنو/لینوکس نصب میشه (سیستم عاملش یادم نیس) اکثر گوشی ها چیزای مهمش پشتیبانی نمیشد مثلا بعضیا دوربین gps و چیز های مهم هرکدوم گوشی مشکلاتی داشتند...
و اگه قصد خرید گوشی داری میتونی یه گوشی گنو/لینوکسی بخری که به صورت پیش فرض این قابلیت داشته باشه و کاملا درست کار کنه نمونش محصولات pine64 که متاسفانه همینطور که گفتی به آسانی این گوشی ها در ایران پیدا نمیشن برد هاشم بزور پیدا میشه...
و اینستاگرام فک کنم میشه ولی دقیقا برنامه خودش نیست و مثل اندروید شاید خوب نباشه ولی میتونی خب برنامه هارو از این آدرس ببینی خب
https://open-store.io
منم خیلی دوست دارم گوشیم اندروید نباشه ولی چون اموزش زیادی نیست یا اینکه اصلا دیدم اگه بخوام نصب کنم نصف گوشیم کلا کار نمیکنه /:
منو از این کار زده کرد ولی در آینده خیلی دوست دارم اینکارو انجام بدم چون یه حریم خصوصی حتی در مواقعی مهم تر از سیستم ما همین گوشی ها هستند..