انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تفاوت های لینوکس نسبت به ویندوز از نظر تخصصی (خاتمه)  (دفعات بازدید: 4102 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
سلام. در این پست لطفا اطلاعات خودتون رو درباره مزایای لینوکس نسبت به ویندوز از نظر تخصصی با دیگران به اشتراک بگذارید. منظورم از تخصصی اینه که چیز های جزئی رو توضیح بدید. یه جایی می خوندم که توضیح داده بود چرا ویندوز پس از مدتی کند میشه ولی لینوکس این مشکل رو نداره. دلیل این اتفاق، نحوه درایو بندی ویندوز بود. لطفا چنین چیز هایی رو بگید نه چیز های کلی مثل امنیت لینوکس.
ان شاء الله که خوب توضیح داده باشم.
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1400، 07:07 ب‌ظ توسط Reza Hosseinzadeh »
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین mobin1387

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 495
  • به زودی اینجا چیزی نوشته خواهد شد!
سلام. در این پست لطفا اطلاعات خودتون رو درباره مزایای لینوکس نسبت به ویندوز از نظر تخصصی با دیگران به اشتراک بگذارید. منظورم از تخصصی اینه که چیز های جزئی رو توضیح بدید. یه جایی می خوندم که توضیح داده بود چرا ویندوز پس از مدتی کند میشه ولی لینوکس این مشکل رو نداره. دلیل این اتفاق، نحوه درایو بندی ویندوز بود. لطفا چنین چیز هایی رو بگید نه چیز های کلی مثل امنیت لینوکس.
ببینید لینوکس یک سیستم عامل بر پایه استاندارد POSIX (بخش عمده اش) که مزایای خیلی زیادی داره ولی ویندوز اینجوری نیست. ویندوز ته تهش یک Windows Sub System for Linux داره که بخش POSIX ویندوز به حساب میاد و ویندوز داره تازه به سمتش حرکت میکنه.

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
همچنین بحثی والا فایده نداره! همین تاپیک رو میشه طرفدارای ویندوز بزنن :| ول کنید اینا رو

آفلاین sameet

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 901
  • وبمستری به سبک سامیت
بحث های تکراری جالب نیستن والا همه با قدرت و مزایای لینوکس اشنا هستیم اگه سختتون هست برید روی همون ویندوز دیگه :‌/
وبمستری به سبک سامیت

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • کنجکاو
    • Reza
بحث های تکراری جالب نیستن والا همه با قدرت و مزایای لینوکس اشنا هستیم اگه سختتون هست برید روی همون ویندوز دیگه :‌/
من از ویندوز متنفر هستم. نمی دونم چرا شما فکر کردید من طرف ویندوز هستم!

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • کنجکاو
    • Reza
ببینید لینوکس یک سیستم عامل بر پایه استاندارد POSIX (بخش عمده اش) که مزایای خیلی زیادی داره ولی ویندوز اینجوری نیست. ویندوز ته تهش یک Windows Sub System for Linux داره که بخش POSIX ویندوز به حساب میاد و ویندوز داره تازه به سمتش حرکت میکنه.
ممنون نمی دونستم

آفلاین mobin1387

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 495
  • به زودی اینجا چیزی نوشته خواهد شد!
موافقم هر سیستم عامل نقطه ضعف و قوت خودشو داره.

آفلاین sameet

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 901
  • وبمستری به سبک سامیت
راستش معمولا کسی که از ویندوز خوشش میاد یک همچین سوالی میپرسه وی حالا ... به نظر من با سرچ کردن توی نت میتونید به جواب برسید !
( نرم افزار ازاد ) و ...
وبمستری به سبک سامیت

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • کنجکاو
    • Reza
راستش معمولا کسی که از ویندوز خوشش میاد یک همچین سوالی میپرسه وی حالا ... به نظر من با سرچ کردن توی نت میتونید به جواب برسید !
( نرم افزار ازاد ) و ...
فکر کنم ننونستم منظورم خوب تبیین کنم. منظورم از برتری های لینوکس، ویژگی هایی که همه جا ازش صحبت میشه (آزادی و ...) نیست. می خوام بدونم از نظر تخصصی (مثل مثالی که توی توضیح گفتم) چه مزایایی داره

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
( نرم افزار ازاد ) و ...
ما میدونیم ولی بعضی وقت ها کسایی سوال های بی منطق میپرسن که نمیشه جواب داد برای همین بعضی ها دنبال دلیلی هستن  که بشه به اون افراد فهموند البته اون ها مهم هم نیستن چون هر کار کنی یا سر در نمیارن یا مرغشون یک پا داره
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • کنجکاو
    • Reza
پاسخ : مزایای لینوکس نسبت به ویندوز از نظر تخصصی
« پاسخ #10 : 26 خرداد 1400، 03:23 ب‌ظ »
راستش معمولا کسی که از ویندوز خوشش میاد یک همچین سوالی میپرسه
می خوام اطلاعات بیشتری داشته باشم تا بتونم با کسانی که ضد لینوکس بحث می کنن با دست پر تر بحث کنم

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 26 خرداد 1400، 03:31 ب‌ظ »
راستش معمولا کسی که از ویندوز خوشش میاد یک همچین سوالی میپرسه
می خوام اطلاعات بیشتری داشته باشم تا بتونم با کسانی که ضد لینوکس بحث می کنن با دست پر تر بحث کنم
دقیقا درست گفتم
اگه چیزی از کامپیوتر بلده فلسفه و هدف نرم افزار ازاد رو بهش بگو
اگه سر در نمیاره بحث باهاش نکن فایده نداره
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 26 خرداد 1400، 03:46 ب‌ظ »
( نرم افزار ازاد ) و ...
فکر کنم ننونستم منظورم خوب تبیین کنم. منظورم از برتری های لینوکس، ویژگی هایی که همه جا ازش صحبت میشه (آزادی و ...) نیست. می خوام بدونم از نظر تخصصی (مثل مثالی که توی توضیح گفتم) چه مزایایی داره
بزرگ ترین برتری ها
نیازی نیست نرم افزار بدزدی  (کرک)
رایگان است
ویروس؟؟ چی هست؟
امنیت
وووووووووووووووووو
متن باز بودن که خودش عامل  هرچی برتری است

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #13 : 26 خرداد 1400، 04:05 ب‌ظ »
بهترین جواب اینه که لینوکس رو دیدید؟ به این نتیجه رسیدید که ویندوز بهتره؟ بفرمایید برید روی همون ویندوز

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • کنجکاو
    • Reza
با توجه به نظرات دوستان، این بحث رو ادامه ندیم بهتره.