0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
البته شما هرگز و در هیچ توزیعی نباید از کاربر ریشه استفاده کنید. در صورت نیاز به دسترسیهای کاربر ریشه، از sudo استفاده کنید.
ولی استفاده از redirect ها با sudo ممکن نیست. حداقل تا جایی که من میدونم.مثلا دستور زیر با خطای permission denied مواجه میشه با اینکه دستور echo با sudo اجرا شده.کد: [انتخاب]sudo echo "test text" > /root/test.txtتنها راهی که من میدونم و لازم نیست وارد کاربر روت شد، این هستکد: [انتخاب]echo "test text" | sudo tee /root/test.txtالبته نمیدونم tee میتونه ورودی binary بگیره یا نه.
sudo echo "test text" > /root/test.txt
echo "test text" | sudo tee /root/test.txt
درسته اما گاها اجازه نمیده برخی فایل ها رو ادیت کنم مجبورم برم تو روتیا مثلا نصب های اول کار که ۲۰ تا فایل برای نصب میخواستم این مواقع واقعا لازم بود برم
نقلقول از: mamadism در 12 تیر 1400، 05:40 بظدرسته اما گاها اجازه نمیده برخی فایل ها رو ادیت کنم مجبورم برم تو روتیا مثلا نصب های اول کار که ۲۰ تا فایل برای نصب میخواستم این مواقع واقعا لازم بود برمنه. هرگز مجبور نیستید و نباید وارد کاربر ریشه بشید.در ضمن «گاهاً» هم نداریم. گاه واٰژهٔ فارسیه و با دستگاههای زبانی عربی جمعپذیر نیست. میتونی بگی «گاهی».
sudo echo "test text" > sudo /root/test.txt
sudo bash -c "echo \"test text\" > /root/test.txt"
نقلقول از: mamadism در 12 تیر 1400، 05:40 بظنه. هرگز مجبور نیستید و نباید وارد کاربر ریشه بشید.
نقلقول از: دانیال بهزادی در 13 تیر 1400، 03:55 بظنقلقول از: mamadism در 12 تیر 1400، 05:40 بظنه. هرگز مجبور نیستید و نباید وارد کاربر ریشه بشید.چرا ؟
چرا ؟