اره خوب
ولی من از این لحاظ گفتم که کامپایل کرنل برام سخته که کلا دو هسته cpu نسل ۳ بافرکانس ۲٫۹ دارم و این خیلی زمان بره
مگه سختی دیگه ای هم هست اگر کسی یه cpu مثلا ۸ هسته با رکانس بالا داشته باشه ؟ سوال شد
فکر کنم تا حداکثر نیم ساعت کامپایل بشه. اینقدرا هم طول نمیکشه که فکر میکنید.
سختی دیگه اینه که باید ماژولهای کرنل رو هم نصب کنید، اونهایی که همراه کرنل هستند، باید با سورس کرنلی که دانلود کردید باشند. کامپایل و نصبشون هم زیاد با کامپایل و نصب خود کرنل فرقی نداره. اکثر کارها رو make انجام میده. معمولا فقط لازمه شما چنتا اسکریپت رو اجرا کنید تا فایل کانفیگ برای make ساخته بشه. بعد اگه لازم داشتید، اون فایلها رو تغییر بدید و بعد هم چنتا دستور make بزنید.
برای ماژولهایی که همراه کرنل نیستند مثل درایورهای انحصاری، خودتون باید نصب و بعضی اوقات کامپایل رو انجام بدید. البته اگه از dkms استفاده شده باشه، کار خیلی راحتتر میشه.
اگه secure boot هم فعال باشه، باید کرنل و ماژولهای اون رو هم امضا کنید. البته هنوز دقیق نمیدونم برای چه ماژولهایی این کار لازم هست. بعد موقع اولین بوت، هش یا کلید عمومی متناظر با کلیدی خصوصی که کرنل و ماژول باهاش امضا شدند رو اضافه کنید.
برای اطلاعات بیشتر درباره secure boot و کارهای مربوط به اون،
این صفحه از ویکی آرچ رو مشاهده کنید.
بعضی مواقع لازم هست تا تنظیمات بوتلودر رو هم آپدیت کنید تا کرنل جدید رو موقع بوت شدن نشون بده. برای grub که اینکار لازم هست. grub بوتلودر پیشفرض اکثر توزیعها هست.
نههه نگو
من الان چیکار کنم((: یعنی اگه secure boot مجبور باشم فعال کنم باید این دردسرا پشت سر بذارم((: بعضی موقع البته با genkernel کامپایل میکنم به هرحال امیدوارم سخت نباشه((: ممنونم از راهنمایی
چرا باید اینکار رو بکنید.
بالاتر یه توضیحی دادم.
این صفحه از ویکی آرچ رو ببینید.