شما موضوع دیگه ای مد نظر ندارید ؟
کرنل چیست
کرنلهای آزاد
تفاوت هسته و کرنل
بعضی از بنیادها شرکتها و کمپانیهای بزرگ در زمینه نرمافزار آزاد و متن باز
برخی افراد مشهور در زمینه نرمافزار آزاد
بسته و مدیربسته چیست
مزایای استفاده از بسته و مدیر بسته چیست
بعضی از مدیرهای بسته (اینجا میتونید dpkg یا rpm یا pacman رو معرفی کنید و تفاوتشون رو با هم توضیح بدید، یه تاریخچه کوچیک هم درباره هر کدوم بگید. شاید بتونید تفاوت dpkg با apt و rpm با dnf رو هم اینجا یا توی یه موضوع دیگه بگید.)
تفاوت apt با apt-get با aptitude
تفاوت dnf با yum با zypper (البته فکر کنم zypper بزودی منسوخ بشه و suse هم بره سراغ dnf ولی مطمئن نیستم)
مدیرهای بسته جدید (اینجا میتونید درباره snap و flatpack و guix توضیح بدید. دلیلی که درست شدن. مزایا و معایبی که دارند و اینجور چیزها)
مدیرهای بسته گرافیکی (اینجا میتونید gnome software و discover و synaptic و ... رو معرفی کنید و بگید که در اصل دارند از همون apt یا dnf یا pacman یا ... استفاده میکنند و فقط یه رابط گرافیکی هستند نه یه مدیربسته جدا)
بعضی منابع فارسی برای ورود به دنیای گنو/لینوکس (مثل این انجمن یا سایتهایی که چیزهای آموزشی درباره لینوکس میزارن یا انجمن آرچ لینوکس پارسی)
توزیع غلتان چیست (معرفی برخی توزیعهای غلتان مثل آرچ لینوکس یا مانجارو یا آرکو لینوکس. میتونید تفاوتشون رو با توزیعهای دیگه، توی همین موضوع یا یه موضوع دیگه، توضیح بدید)
توزیعهایی برای تازهکاران
توزیعهایی برای کامپیوترهای قدیمی (اینجا میتوتید توزیعهایی رو هم معرفی کنید که هنوز از bios پشتیبانی میکنند و بگید که اوبونتو دیگه از bios پشتیبانی نمیکنه)
گنو و ابزارهای گنو (که فکر کنم این میشه همون پروژه گنو که شما نوشتید)
گنوم را با گنو اشتباه نگیرید
از سوال پرسدن در انجمن نترسید (اینجا توضیح بدید که میشه توی انجمن سوال پرسید. جو انجمن رو توصیف کنید. بایدها و نبایدهای کلی انجمن رو توضیح بدید. توضیح بدید که اول جستوجو کرد و بعد سوال پرسید و اینکه اگه کسی چیزی گفت، فرد ناراحت نشه.)
با ویکی دوست باشیم
چرا این کتاب رو نوشتیم (که فکر کنم بیشتر جز مقدمه حساب میشه)
البته باید ترتیب رو از اینکه من نوشتم عوض کرد به طوری که کسی که کتاب رو میخونه، پیشنیاز چیزهایی که الان میخونه رو قبلا خونده باشه.
مثلا اگه موضوع که الان شخص میخ نه کرنلهای آزاد هست، قبلش نرمافزار آزاد و انحصاری رو بشناسه و اون موضوعات رو خونده باشه.