انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چکار کنیم تا سیستمی پایدارتر داشته باشیم؟  (دفعات بازدید: 4291 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
بچه ها این دوستمون منظورش پایداری نیست به اشتباه می گه پایداری
این سیستمش بعضی اوقات به علتی بالا نمی یاد بخاطر همین می گه پایدار نیست

دوست عزیز اگر این مشکل بوجود اومد در گراب دکمه e رو فشار بده و بجای
quiet splashبنویس
nomodesetاگر هم باز مشکل داشت توی انجمن مطرح کن بچه ها کمک می کنن مشکلت حل می شه

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
۳-وقتی یه نرم افزار  ( اعم از توزیع و ...) Stable Release  میاد چه فاکتور هایی دارد؟!
۴-علت پایدار بودن توزیع هایی مثل ubuntu debian gentoo slack arch چیه و چرا؟
همونطوری که از اسمش پیداست باید پایدار بشه... باید کاملا تست بشه و کلیه خطا ها و باگ هایی که داره تا حد امکان گرفته بشه...
در مورد توزیع ها اول بگو رو چه حساب اوبونتو رو با بقیه تو یک گروه قرار دادی؟ >:( ](*,) این کجا و اونا کجا....
فاکتور های بسیاری وجود دارن که باعث پایداری وحشتناک یک توزیع در مقایسه با سایر توزیع ها میشه...
;D ;D دوستم سوال نمی پرسم
می گم رو چه حسابی دوستان می فرمایند چی پایداره و چی نیست؟!
نظرات دوستان را ملاحضه بفرمایید
بنده گلایه دارم از صحبتهای غیر فنی و سلیقه ای
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
عینی ترین و منطقی ترین پارامترهایی که میشه برای قضاوت در باره پایداری توزیعها در نظر گرفت از نظر من اینهاست:

1- رویه ها و سیستمی که برای تست و رفع باگ قبل از انتشار استفاده میشه.
2-مدت زمانی که برای تست کردن و رفع باگ قبل از انتشار صرف میشه.
3- تجربه عمومی کاربران و میزان رضایت اونها

بر این مبنا میشه دبیان، اوپن سوزه و اسلکور رو توزیعهای بسیار پایدار دانست.

ضمن اینکه اوبونتو به خاطر داشتن کاربران بسیار زیاد و جامعه کاربری قوی، منظم و سازمان یافته در کنار پشتیبانی تجاری از طرف شرکت کنونیکال سرعت قابل قبولی در رفع اشکالات داره و حتی اگر در موقع انتشار مشکلاتی داشته باشه پروسه گزارش مشکلات > رفع باگ > ارائه بروزرسانی با سرعت قابل قبولی انجام میشه و معمولا بعد از چند هفته به وضعیت پایدار و مناسبی می رسه.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
ضمن اینکه اوبونتو به خاطر داشتن کاربران بسیار زیاد و جامعه کاربری قوی، منظم و سازمان یافته در کنار پشتیبانی تجاری از طرف شرکت کنونیکال سرعت قابل قبولی در رفع اشکالات داره و حتی اگر در موقع انتشار مشکلاتی داشته باشه پروسه گزارش مشکلات > رفع باگ > ارائه بروزرسانی با سرعت قابل قبولی انجام میشه و معمولا بعد از چند هفته به وضعیت پایدار و مناسبی می رسه.
+1

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بچه ها این دوستمون منظورش پایداری نیست به اشتباه می گه پایداری
این سیستمش بعضی اوقات به علتی بالا نمی یاد بخاطر همین می گه پایدار نیست

دوست عزیز اگر این مشکل بوجود اومد در گراب دکمه e رو فشار بده و بجای
quiet splashبنویس
nomodesetاگر هم باز مشکل داشت توی انجمن مطرح کن بچه ها کمک می کنن مشکلت حل می شه
:lolflag:
TA HALA IN POST RO CHAND BAR KHUNDAM O HARBAR CHAND SANIE MODAWEM O BOLAND KHANDIDAM.
SHARMANDE.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام.
من منظورم این نبود دقیقا ولی موارد خوبی مطرح شد.جالب بود.
بیژن جان من اگر این 300تا پست رو فقط به تشکر و اسپم میگذروندم هم میدونستم گراب چیه.شرمنده ولی مشکل من اون نیست.
ببینین منظورم این بود که اینهمه باگ رو مشاهده نکنیم.تا چند تا برنامه بهش اضافه میشه سرعتش محسوس کم نشه.من خودم معمولا خیلی زود مجبور میشم اوبونتو رو reinstalll کنم.فکرشو بکننین چند روز از نصب نگذشته که موقع لاگین کردن یه تیکه از صفحه لاگین چند ثانیه بعد از بالا اومدن سیستم رو دسکتاپ دیده میشه بعد میره.سرعتش سریع افت میکنه.مثل ویندوزی که خیلی سنگین شده.گفتم شاید من دارم اشتباه میکنم.یا اینکه اونایی که میگن پایداره کارخاصی میکنن تا سیستمشون پایدارشه.من میخوام حداقل سیستمم از یه انتشار تا بعدیش که 6ماهه رو مجبور نشم مجدد نصب کنم.یا بعد دوهفته بطور محسوس سرعتش کم نشه.البته با بحثایی که دوستان کردن این پست من آفف تاپیک بحساب میاد. :-Xنه؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
با عرض معذرت  :oops:

درسته اوبونتو این مشکلات رو داره البته اشکالش از اونجا سرچشمه می گیره که چون میلیون ها آدم روش کار می کنن و هر کی طوری برنامش رو می نویسه که رو سیستم خودش اجرا بشه این مشکلات روی بعضی سیستم ها پیش می آید

علت این که هم توی ویندوز این مشکلات وجود نداره چون شرکت های سخت افزاری ٫ سخت افزارشون رو برای ویندوز سازگار می کنن هست

پس بهتره به جای این که اوبونتو رو ناپایدار جلوه بدین سخت افزارتون رو علت این ناپایداری بدونین

در آخر بخاطر پست بالا ببخشید

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
دوستان من الان یه لحظه قاطیدم !

1 ساله خودم دارم به همه میگم لینوکس پابدار تره الان فک میکنم پایداری یعنی چی نمیفهمم .

شدیدا مشکل اون دوستمون که گفتن اوبونتو پس از مدتی سنگین و کند میشه و مدام کرش میکنه موافقم.

بعد از کلی ور رفتن به اوبونتو اماده استفاده میشه.(خداییش از ویندوز بیشتر طول میکشه .دیگه تعصب رو بزارید کنار !)بعد مثلا میای یه پکیج 300 کیلویی نصب میکنی میبینی

کلا سیستمت بالا نمیاد.

و دوبار مجبوری از اول نصب کنی ( اخه همه که قرار نیست حرفه ای باشن و بتونن با محیط شل مشکلشون رو برطرف کنن) و ..... .

تازه حالا اومدیمو سیستمت به زور 6 ماه تحمل کرد ! بعد یه نسخه س جدید میاد که تا میاد یه ذره پایدار شه دووباره باید 1 ماه صبر کنی.

کلا به نظرم باید یه فکری کرد.(خودمم نمیدونم چه فکری)باید کاری کرد که هر 6 ماه پایداری نسبی به وجود اومده از بین نره.

به نظرتون اگه مث ویندوز هر 4 سال یه بار یه ورژن جدید بیاد مشکلی داره؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
نکته هایی هست که اگر دوستان بکار ببندند رایانه هایی بروز و تند خواهند داشت :
۱− اگر همه چیز روبراه است از بروز کردن هسته بپرهیزید
۲− اگر نرم افزارهایی که با انها کار میکنید مشکلی ندارند از بروز کردن آنها بپرهیزید
۳− در بخش بروز اوری سیستم عامل تنها بخش امنیتی را تیک بزنید .
۴− از بکار بردن فرمانهایی که مطمئن نیستید بپرهیزید
۵− اگر دستگاه به مشکلی برخورده یا سرگرم کند وکاو در پرونده ها و پیکربندی دستگاه هستید هر فرمانی که مینویسید یا هر پرونده و فایلی که دستکاری میکنید را به یاد داشته باشید

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
دوستان عزیزی که از انتشار های پی در پی خسته شدن می تونن برن سراغ توزیع های رول...
در توزیع هایی که انتشار غلطان!! دارن همیشه با آپدیت کردن آخرین نسخه رو خواهید داشت... معمولا نسخه های پایداری هم هستند...

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
با این که میگین بعد از چند ماه سیستم کند میشه اصلا موافق نیستم
من الان ابونتو که دارم با روز اولی که نصب کردم هیچ مشکلی توی سرعت و کارایی وجود نداشته
الان من هم ابونتو دارم هم دسکتاب KDE نصب کردم ، منظورم Kubuntu-desktop در کنار ابونتو
با این همه برنامه هایی که نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم و همچنین همیشه هم سیستم رو چه از لحاظ هسته و چه از نظر دیگر نرم افزار ها آپدیت میکنم...
البته هنوز ورژن رو  به 10.10 نرسوندم...
هیچ مشکلی هم نداره
به قول بابا بزرگ ها مثه ساعت کار میکنه...
اکثر دوستان وقتی یه مشکل واسشون پیش میاد و نمی تونن حلش کنن میگن که سیستم ناپایدار شده و این حرفا 
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
من نمی دونم چرا نمیشه شیش ماه یه نصبو نگه دارم ببینم چی میشه!
پریروزا بیکار بودم نشستم یه بار سیستم رو پاک کردم ، از اول نصبیدم که وقتم پر بشه ;D
البت من می دبیانم و فکر نمی کنم این مسائل رو داشته باشه
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!