آقا دستتون درست
مشکل از این بود که از نرم افزار brasero برای رایت روی DVD استفاده کردم. ولی با توصیه شما از balena etcher روی فلش استفاده کردم. اوبونتو 20.04 رو روش زدم و خیلی راحت وارد بایوس شدم و ubuntulive رو راه انداختم و کل هاردمو دیلیت زدم. فقط یه سوال دیگه الان که هاردم کلا خالیه وقتی از اوبونتوی زنده خارج میشم و دوباره ریستارت میکنم مینویسه باید دوباره بوت کنی و هر دکمه ای که میزنم دوباره همینو مینویسه که البته طبیعیه. با توجه به اینکه هاردم پارتیشن بندی نشده و کل نهصد و خورده ای گیگابایتم unallocated هستش اگر من یه فلش دیگه با ویندوز ۱۰ بوت کنم و به همین شکلی که اوبونتوی زنده رو آوردم، میتونم ویندوز رو هم نصب کنم یعنی خود windows installer پارتیشن بندی میکنه؟ یا باید حتما هاردمو پارتیشن بندی کنم؟
اره می تونید بوت کنید و پارتیشن بندی کنید بعد هم برای بوت دوگانه اوبونتو نصب کنید و لذتش رو ببرید
البته پیشنهادم اینه که ویندوزد نصب نکنید و خونتون رو به کرک الوده نکنید
پس همینطوری unallocated میذارم باقی بمونه و ویندوز اینستالر کار خودشو میکنه. اتفاقا من هم از ویندوز خوشم نمیاد ولی در مورد کرک بودنش فایل iso اش رو از خود سایت مایکروسافت که رایگان گذاشته دانلود میکنم. یعنی خود مایکروسافت اجازه میده رایگان از ویندوز استفاده کنیم با این شرط که اون پایین سمت راست مینویسه unactivated که البته من اوکی ام. دلیل اینکه میرم ویندوز هم اینه که انصافا با آفیس (این یکی دیگه کرکه چون اشتراک میخواد
) خو گرفتم و آفیس های لیبره کار نمیده بهم. مخصوصا اینکه اکثر کارم با زبان فارسیه و لینوکس مثل ویندوز فارسی رو پوشش نمیده. ولی واسه کارای دیگه مثل ادیت gimp و kdenlive فوق العاده ان و کلا سرعت لینوکس خیلی بهتر از ویندوزه.
خیلی ممنونم از وقت گذاشتنت و همچنین بقیه دوستان
پ.ن کاش بقیه سیستم عامل ها هم یه فروم پویا مثل اوبونتو داشتن