انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شناسایی کارت گرافیک ATI  (دفعات بازدید: 3277 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
شناسایی کارت گرافیک ATI
« : 22 شهریور 1389، 10:53 ب‌ظ »
سلام دوستان من به یه مشکل با کارت گرافیک خودم برخوردم که ابونتو نمیتونه اونو شناسایی کنه الان رو سیستمم دو تا هارد دارم که تو یکی از هاردها اوبونتو رو نصب کردم که این هارد قبلا در یک سیستم دیگه نصب بود که کارت گرافیک اون Geforce 5200 fx بود که درایور اونو نصب کرده بودم البته قبل از اینکه درایورم نصب کنم سیستم بدون اینکه به حالت Low graphic mode بره لود میشد حالا من این هاردو رو یه سیستم دیگه که کارت گرافیک اون Ati Radeon HD 5770 هست نصب کردم که در ابتدا این سیستمم بدون اینکه درایور کارت گرافیک Ati رو نصب کنم به راحتی بالا میومد ولی بعضی وقتا سیستم گات میزنه و نمیتونه این کارت گرافیکو شناسایی کنه و وقتی اوبونتو میخواد بالا بیاد مانیتور خاموش میشه! و باید اوبونتو در حالت Low graphic بالا بیاد من چطوری میتونم بدون نصب درایور این کارت گرافیک ( به دلیل نداشتن دسترسی به اینترنت پر سرعت برای دانلود درایور ) سیستمو در حالت عادی بالا بیارم؟ ???
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر  \\:D/

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
پاسخ به: شناسایی کارت گرافیک ATI
« پاسخ #1 : 22 شهریور 1389، 11:00 ب‌ظ »
راه حل اینه که وقتی صفحه بوت بالا می یاد دکمه e رو بزنی بعد بجای quiet splash بنویسی nomodeset و دکمه ctrl + x رو بزنی تا بوت کنه راه حل دیگش اینه که فایل گراب رو عوض کنی
برای کاربران مبتدی: منظورم از صفحه بوت همان صفحه ای هست که انتخاب می کنید چه سیستم عاملی بالا بیاد چیزی شبیه عکس زیر

اگر می خواهی همیشه به این شکل سیستمت بالا بیاد که توصیه نمی شه باید فایل
/boot/grub/grub.cfgرو تغییر بالا رو توش پیاده سازی کنی

اگر سیستمت عادی بالا تومد که هیچی اما اگر سوال پرسید بره تو حالت low graphic یک گزینه داره به نام اینکه تنظیمات رو به دیفالت برگردونه اون رو انتخاب کن و از اوبونتو لذت ببر
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1389، 11:03 ب‌ظ توسط bijanbina »

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
پاسخ به: شناسایی کارت گرافیک ATI
« پاسخ #2 : 30 شهریور 1389، 03:01 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز متاسفانه این روشی که شما گفته بودین کار نکرد !!
من الان همین هاردو رو سیستم قبلیم که کارت گرافیک اون Geforce fx5200 هست که درایورشم نصبه تو لینوکس نصب کردم ولی اصلا نمیتونه این کارت گرافیکو به درستی شناسایی کنه! و حالت Fail safex هم اصلا اجرا نمیشه در واقع شاید این سیستم بین دو گرافیک گیر کرده نمیتونه شناسایی کنه که از کدوم کارت گرافیک استفاده میشه ! با این کارت گرافیک Geforce سیستم در حالت متنی بالا میاد و وقتی دستور زیر رو میزنم حالت متنی چند بار چشمک میزنه ولی نمیتونه به حالت گرافیکی سوویچ کنه! لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه
sudo gdm start یا این دستور
sudo /etc/init.d/gdm start