0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
فکر میکنم ولی استفاده از ویندوز در کنار گنو لینوکس به صورت هم زمان در یک هارد(حافظه) احتمال ویروسی شدن گنو لینوکس بالا میبره، نه؟
درکل بنظر من استفاده گنو/لینوکس و ویندوز در کنار هم چیز خوبی نیست
نقلقول از: sajadspeed در 16 مهر 1400، 07:04 بظمیتونید Avast رو یه امتحانی بکنید البته نمیدونم چقدر موثر باشه.اینم بگم که من روی ویندوز نصب کردم بعد به دلایلی پاکش کردم ولی همچنان یک سرویس ران داره داخل سیستمم و خیلی نه ولی یکم تلاش کردم نتونستم حذفش کنم، البته نشد که نداره، حالا اینم در نظر بگیرید.میخوام eset یا سیمانتک رو امتحان کنم درمورد اونا نظری ندارین؟
میتونید Avast رو یه امتحانی بکنید البته نمیدونم چقدر موثر باشه.اینم بگم که من روی ویندوز نصب کردم بعد به دلایلی پاکش کردم ولی همچنان یک سرویس ران داره داخل سیستمم و خیلی نه ولی یکم تلاش کردم نتونستم حذفش کنم، البته نشد که نداره، حالا اینم در نظر بگیرید.
فکر میکنم ولی استفاده از ویندوز در کنار گنو لینوکس به صورت هم زمان در یک هارد(حافظه) احتمال ویروسی شدن گنو لینوکس بالا میبره، نه؟ مثل اینه یه توزیع دیگه نصب کنی میتونی توزیع دیگه روی سیستم تا میشه دستکاری کنی...منم یبار جالبه برام کامپیوتر خونمون کند شده بود بهم گفت بیام ببینم، دیدم یه نرم افزار درحال اجراست که بنظر میرسه با مقدار رم مصرفی و استفاده از پردازنده داره ارز دیجیتال با پردازنده استخراج میکنه حالا ویروس کش و... هم زدم و جالب بود برام داخل لیست برنامه ها برنامه هایی با اسم های شبیه آنتی ویروس بودن (ما که نفهمیدیم*) درکل بنظر من استفاده گنو/لینوکس و ویندوز در کنار هم چیز خوبی نیست هرچند خودم کردم(که میخوام ولش کنم ویندزد) ولی خب میشه گفت اگه ویندوز یا اصلا خود ویندوز نه، برنامه مخربی بخواد میتونه دستکاری انجام بده حالا شاید بگیم فرمت گنو لینوکس پشتیبانی نمیکنه و نمیشه ولی بنظرم یه نگاه ساده بینانه هست این... مخصوصا اگه اطلاعات مهمی دارید..شایدم دانش من کمی ناقص ولی خب بنظر من اینطوره
نقلقول از: aliiririran در 18 مهر 1400، 01:57 قظدرکل بنظر من استفاده گنو/لینوکس و ویندوز در کنار هم چیز خوبی نیستدر کل استفاده از ویندوز خوب نیست
سلام روی یک هارد نیستن یکی رو ssd یکی hddمنم خیلی دوست دارم بیخیال ویندوز بشم ولی مجبورم چون خیلی از نرم افزارای رشتم کلا ویندوزیه
نقلقول از: electrical ali در 19 مهر 1400، 06:37 بظسلام روی یک هارد نیستن یکی رو ssd یکی hddمنم خیلی دوست دارم بیخیال ویندوز بشم ولی مجبورم چون خیلی از نرم افزارای رشتم کلا ویندوزیههارد و ssd روی یه سیستم هستند پس اگه اون بدافزار بتونه فایلسیستمهای لینوکس رو بخونه، فرقی براش نداره چون باز هم میتونه دسترسی پیدا کنه.البته من تا حالا همچین چیزی ندیدم.در مورد نرمافزارها که میگید، شاید بهتر باشه جایگزین برای اونها پیدا کنید. نمیتونید از ویندوز توی ماشینمجازی استفاده کنید؟
دیگه از گنو/لینوکس به گنو رسیدی
نقلقول از: aliiririran در 18 مهر 1400، 01:57 قظفکر میکنم ولی استفاده از ویندوز در کنار گنو لینوکس به صورت هم زمان در یک هارد(حافظه) احتمال ویروسی شدن گنو لینوکس بالا میبره، نه؟ مثل اینه یه توزیع دیگه نصب کنی میتونی توزیع دیگه روی سیستم تا میشه دستکاری کنی...منم یبار جالبه برام کامپیوتر خونمون کند شده بود بهم گفت بیام ببینم، دیدم یه نرم افزار درحال اجراست که بنظر میرسه با مقدار رم مصرفی و استفاده از پردازنده داره ارز دیجیتال با پردازنده استخراج میکنه حالا ویروس کش و... هم زدم و جالب بود برام داخل لیست برنامه ها برنامه هایی با اسم های شبیه آنتی ویروس بودن (ما که نفهمیدیم*) درکل بنظر من استفاده گنو/لینوکس و ویندوز در کنار هم چیز خوبی نیست هرچند خودم کردم(که میخوام ولش کنم ویندزد) ولی خب میشه گفت اگه ویندوز یا اصلا خود ویندوز نه، برنامه مخربی بخواد میتونه دستکاری انجام بده حالا شاید بگیم فرمت گنو لینوکس پشتیبانی نمیکنه و نمیشه ولی بنظرم یه نگاه ساده بینانه هست این... مخصوصا اگه اطلاعات مهمی دارید..شایدم دانش من کمی ناقص ولی خب بنظر من اینطوره سلام روی یک هارد نیستن یکی رو ssd یکی hddمنم خیلی دوست دارم بیخیال ویندوز بشم ولی مجبورم چون خیلی از نرم افزارای رشتم کلا ویندوزیهنقلقول از: دانیال بهزادی در 19 مهر 1400، 12:08 بظنقلقول از: aliiririran در 18 مهر 1400، 01:57 قظدرکل بنظر من استفاده گنو/لینوکس و ویندوز در کنار هم چیز خوبی نیستدر کل استفاده از ویندوز خوب نیست مگر اینکه مجبور باشی
ارز دیجیتال ؟ او اون یک چیزیش هست
میشه کل فایل های گنو رو رمز گذاری کنی
نقلقول از: aliiririran در 18 مهر 1400، 01:57 قظفکر میکنم ولی استفاده از ویندوز در کنار گنو لینوکس به صورت هم زمان در یک هارد(حافظه) احتمال ویروسی شدن گنو لینوکس بالا میبره، نه؟نقلقول از: aliiririran در 18 مهر 1400، 01:57 قظدرکل بنظر من استفاده گنو/لینوکس و ویندوز در کنار هم چیز خوبی نیستدر کل استفاده از ویندوز خوب نیست یه پیشنهاد بهتر(: ویندوز پاک کنیم در صورت نیاز نباشه صد درصد پیشنهاد همینه((:
فکر میکنم ولی استفاده از ویندوز در کنار گنو لینوکس به صورت هم زمان در یک هارد(حافظه) احتمال ویروسی شدن گنو لینوکس بالا میبره، نه؟نقلقول از: aliiririran در 18 مهر 1400، 01:57 قظدرکل بنظر من استفاده گنو/لینوکس و ویندوز در کنار هم چیز خوبی نیستدر کل استفاده از ویندوز خوب نیست