انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: این مصرف برای ۲ گیگ رم طبیعیه دیگه ؟ ( حل شد )  (دفعات بازدید: 1262 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آوید

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 94
پاسخ : این مصرف برای ۲ گیگ رم طبیعیه دیگه ؟
« پاسخ #15 : 13 آبان 1400، 09:27 ق‌ظ »
لطفا درست بنویسید درست حداقل این پیام اخرتون به سه بار خوندن نیاز داره تا بفهمی چی نوشته شده
رعایت کنید دیگه

* ک > که
* ب > به
* منظورم ندارم > منظوری ندارم
* ی > یک
* زدرم چیه ؟

ک و ب و ی رو ک همه میدونن چیه ! چرا همه ب همین موضوع گیر میدن ؟ تو سعو تاثیر داره ؟ ( همزه رو پیدا نکردم رو کیبورد ! )

( منظورم ندارم ) هم اشتباه شده وگرنه همون ( منظوری ندارم ) هست
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1400، 09:29 ق‌ظ توسط آوید »
یا راهی خواهم ساخت ، یا ساخی راهم عاخ !

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #16 : 13 آبان 1400، 09:38 ق‌ظ »
لطفا درست بنویسید درست حداقل این پیام اخرتون به سه بار خوندن نیاز داره تا بفهمی چی نوشته شده
رعایت کنید دیگه

* ک > که
* ب > به
* ی > یک
* زدرم چیه ؟

ک و ب و ی رو ک همه میدونن چیه ! چرا همه ب همین موضوع گیر میدن ؟ تو سعو تاثیر داره ؟ ( همزه رو پیدا نکردم رو کیبورد ! )

ببینید، اینطوری نوشتن شخصیت و احترام شمارو پایین میاره و حداقل توی دنیای تکنولوژی، بهتون محل نمیذارن و جوابتون رو نمیدن. سعی کنید همیشه بدون اشتباه تایپی و غیر رسمی نوشتن، بنویسید.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین آوید

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 13 آبان 1400، 09:48 ق‌ظ »
رعایت کنید دیگه

* ک > که
* ب > به
* ی > یک
* زدرم چیه ؟

ببینید، اینطوری نوشتن شخصیت و احترام شمارو پایین میاره و حداقل توی دنیای تکنولوژی، بهتون محل نمیذارن و جوابتون رو نمیدن. سعی کنید همیشه بدون اشتباه تایپی و غیر رسمی نوشتن، بنویسید.

اگه آدم هایی هستن ک بدون توجه ب خود محتوا و ادب مشهود در نوشته از روی اینکه طرف ( که ) رو نوشته ( ک ) قضاوت میکنن  و محترم نمیشمارنش همون بهتر ک جوابی ندن و محل نزارن ...

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #18 : 13 آبان 1400، 11:16 ق‌ظ »
ئ با شیفت س است

بحث احترام نیست وقتی رید اشتباه می نویسید کارتون اشتباهه مهم نیست دیگران منظور اون اشتباه رو می فهمن یا نه

دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین آوید

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 13 آبان 1400، 12:03 ب‌ظ »
ئ با شیفت س است

بحث احترام نیست وقتی رید اشتباه می نویسید کارتون اشتباهه مهم نیست دیگران منظور اون اشتباه رو می فهمن یا نه

گستاخی منو بابت بیان آزاد نظرم ببخشید اما ...

بله درسته ! از لحاظ املایی غلطه ، اما فک نمیکنم ( کارم ) اشتباه باشه ، هر کسی سبکی داره خب ! اینم ی چیز پذیرفته شدس تو ادبیات امروز و همه میفهمنش ! ابداع خودم نیس ک فهمش مشکل باشه ! نمدونم چرا گیر دادین همه ب اینکه ( ک ) رو ( که ) بنویسین ! این موضوع چ اهمیتی داره آخه ؟ همه مشکلات حل شده مونده اون ( ه ) ؟

بابت ( ئ ) هم تشکر
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1400، 12:05 ب‌ظ توسط آوید »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 13 آبان 1400، 01:03 ب‌ظ »
درکتون اشتباهه
همه توی تلگرام وچت و...اشتباه بنویسن ادبیات فارسی تغییر می کنه  ؟
سبک نیست کار اشتباهه
گیر ندادم اینجا انجمن تخصصی است نه گروه تلگرام درسته لحن دوستانه است ولی وقتی اینجا هستید درست بنویسید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین #unknown#

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
« پاسخ #21 : 13 آبان 1400، 02:14 ب‌ظ »
. . .

« آخرین ویرایش: 13 آبان 1400، 04:57 ب‌ظ توسط #unknown# »

آفلاین amini_am

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
« پاسخ #22 : 13 آبان 1400، 02:23 ب‌ظ »

نقل‌قول

بله درسته ! از لحاظ املایی غلطه ، اما فک نمیکنم ( کارم ) اشتباه باشه ، هر کسی سبکی داره خب ! اینم ی چیز پذیرفته شدس تو ادبیات امروز و همه میفهمنش ! ابداع خودم نیس ک فهمش مشکل باشه ! نمدونم چرا گیر دادین همه ب اینکه ( ک ) رو ( که ) بنویسین ! این موضوع چ اهمیتی داره آخه ؟ همه مشکلات حل شده مونده اون ( ه ) ؟

بابت ( ئ ) هم تشکر

به نظرم اکثر دوستان (از جمله من) احساس می‌کنن وقتی نگارش سوالات به این سبک باشه، سوال کننده براش اهمیت نداره جواب داده بشه یا نه. بنابراین برای این که سوال پاسخ داده بشه، بهتره سوال رو دقیق با املای درست بنویسید.
این که غلط‌های مصطلح رو جا بندازیم، با این پیش فرض که همه متوجه می‌شن، هم به نظرم درست نیست.

آفلاین آوید

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 13 آبان 1400، 03:25 ب‌ظ »

نقل‌قول

بابت ( ئ ) هم تشکر

به نظرم اکثر دوستان (از جمله من) احساس می‌کنن وقتی نگارش سوالات به این سبک باشه، سوال کننده براش اهمیت نداره جواب داده بشه یا نه. بنابراین برای این که سوال پاسخ داده بشه، بهتره سوال رو دقیق با املای درست بنویسید.
این که غلط‌های مصطلح رو جا بندازیم، با این پیش فرض که همه متوجه می‌شن، هم به نظرم درست نیست.

اینجا ایراد از این اکثر دوستان نیست آیا ؟ نباید از روی اینکه چجوری مینوسته طرف ، اینو برداشت کنیم ک واسش مهم نیس جواب بگیره ! درست نمیگم ؟

آفلاین amini_am

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
« پاسخ #24 : 13 آبان 1400، 05:48 ب‌ظ »
نقل‌قول
اینجا ایراد از این اکثر دوستان نیست آیا ؟ نباید از روی اینکه چجوری مینوسته طرف ، اینو برداشت کنیم ک واسش مهم نیس جواب بگیره ! درست نمیگم ؟
حرف شما که درسته. ولی خیلیا این رو ناشی از کم توجهی نویسنده می‌دونن و نه شیوه‌ی نگارش.
در هر صورت این شیوه‌ی نگارش مختص جمع‌های خصوصی‌تر هست و نه انجمن‌های عمومی.
البته شیوا نوشتن هم خودش هنریه که آسون نیست و من هم بلدش نیستم، ولی از خوندن متن‌های خوب لذت می‌برم.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #25 : 13 آبان 1400، 05:59 ب‌ظ »
میشه بیشتر توضیح بدین در مورد zram و نحوه نصب و پیکربندیش رو ؟ واقعا تاثیر محسوسی داره ؟
توی یه موضوع دیگه این رو بپرسید. این موضوع درباره مصرف رم بوده که به جواب رسیدید. یه (حل شد) هم آخرش بذارید.
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1400، 06:25 ب‌ظ توسط Dragon- »
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین آوید

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 13 آبان 1400، 06:36 ب‌ظ »
نقل‌قول
حرف شما که درسته. ولی خیلیا این رو ناشی از کم توجهی نویسنده می‌دونن و نه شیوه‌ی نگارش.
البته شیوا نوشتن هم خودش هنریه که آسون نیست و من هم بلدش نیستم، ولی از خوندن متن‌های خوب لذت می‌برم.

ب هر حال تلاش میکنم حواسم جمع باشه حین نوشتن اما اینکه هر بار تو هر تاپیک جناب ( mehr32 ) میان و مثل معلم ها غلط املایی میگیرن واقعا حرکت جالبی نیست ! بازم تشکر ، موید باشید

آفلاین آوید

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 13 آبان 1400، 06:38 ب‌ظ »
میشه بیشتر توضیح بدین در مورد zram و نحوه نصب و پیکربندیش رو ؟ واقعا تاثیر محسوسی داره ؟
توی یه موضوع دیگه این رو بپرسید. این موضوع درباره مصرف رم بوده که به جواب رسیدید. یه (حل شد) هم آخرش بذارید.

به روی دو دیده ، تشکر از همگی دوستان

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 13 آبان 1400، 08:37 ب‌ظ »
نقل‌قول

ب هر حال تلاش میکنم حواسم جمع باشه حین نوشتن اما اینکه هر بار تو هر تاپیک جناب ( mehr32 ) میان و مثل معلم ها غلط املایی میگیرن واقعا حرکت جالبی نیست ! بازم تشکر ، موید باشید
شما درست بشو نیستید من هم وقتم رو دیگه برای شما تلف نمی‌کنم
به قول اقا دانیال این وقتی که برای بحث با شما گذاشته میشه میشه برای توسعه نرم افزار استفاده بشه
دقیقا این نیست ولی کلیتش همین بود
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1400، 09:06 ق‌ظ توسط Mehr32 »

آفلاین آوید

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول

شما درست بشو نیستید من هم وقتم رو دیگه برای شما تلف نمیکنم
به قول اقا دانیال این وقتی که برای بحث با شما گزاشته میشه میشه برای توسعه نرم افزار استفاده بشه
دقیقا این نیست ولی کلیتش همین بود

تکرار میکنم : موید باشید