انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست رمز برای باز کردن اپ ها ؟  (دفعات بازدید: 759 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
درخواست رمز برای باز کردن اپ ها ؟
« : 30 آبان 1400، 06:06 ب‌ظ »
سلام عزیزان ، میخوام روی تعدادی از اپ ها رمز بزارم ، یعنی در واقع همون رمز اصلی سیستم رو بخواد برای هر بار باز کردن یک سری اپ ها ، راهی میشناسین ؟
آرچ و گنوم!

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
پاسخ : درخواست رمز برای باز کردن اپ ها ؟
« پاسخ #1 : 30 آبان 1400، 07:48 ب‌ظ »
چرا؟ دلیلتون چیه؟ چه برنامه‌هایی ...
باز اگه میگفتین که چطور رمز رو بردارم یکم منطقی‌تر بود ولی رمز گذاشتن واقعا عجیبه.
فکر نمیکنید که با اینکار امنیت اون برنامه بیشتر میشه که...
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 30 آبان 1400، 08:36 ب‌ظ »
چرا؟ دلیلتون چیه؟ چه برنامه‌هایی ...
باز اگه میگفتین که چطور رمز رو بردارم یکم منطقی‌تر بود ولی رمز گذاشتن واقعا عجیبه.
فکر نمیکنید که با اینکار امنیت اون برنامه بیشتر میشه که...

دلیل : گاهی عضو دیگری از خانواده که پشت سیستم میشینه به یک سری اپ ها ( یا حتی بعضی دایرکتوری ها ) نتونه وارد شه ، همین ! ( مرورگر ، تنظیمات و ... )

چرا عجیب ؟؟؟

آرچ و گنوم!

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
    • Mastodon
« پاسخ #3 : 30 آبان 1400، 08:46 ب‌ظ »
خوب یک کاربر جدید برای اون عضو خانواده ایجاد کنید.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 30 آبان 1400، 09:09 ب‌ظ »
خوب یک کاربر جدید برای اون عضو خانواده ایجاد کنید.

خب لابد نمیخوام برای گاهی استفاده کوچولو یک کاربر ایجاد کنم ! حالا چرا صورت مسئله رو پاک میکنین ! خب راهی هست یا نه ؟ :)
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 01 آذر 1400، 02:52 ق‌ظ »
نه. این عجیب‌ترین چیزیه که این چند وفت شنیدم. یه کاربر مهمان ایجاد کنید!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #6 : 01 آذر 1400، 09:59 ق‌ظ »
 اگه نمیخواید کاربر ایجاد کنید میتونید اجازه رو فقط به کاربر روت بدید. این دستور رو با کاربر روت اجرا کنید:
chmod 000 DIRبجای dir اسم پوشه یا فایل مورد نظرتونو بذارید. 000 اجازه خواندن و نوشتن و اجرا کردن رو به کاربر معمولیتون نمیده و فقط با روت میتونید دسترسی داشته باشید. اما بهتره که این رو روی پوشه های مهم که در / هستند (به جز home) اعمال نکنید.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #7 : 01 آذر 1400، 10:08 ق‌ظ »
خب لابد نمیخوام برای گاهی استفاده کوچولو یک کاربر ایجاد کنم ! حالا چرا صورت مسئله رو پاک میکنین ! خب راهی هست یا نه ؟ :)
ایجاد یه کاربر جدید راحت‌ترین راه هست. گنو/لینوکس جوری طراحی نشده که اینکار رو انجام بدید. شاید بشه یه کار‌هایی کرد ولی ساخت کاربر جدید از بقیه بهتره.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 01 آذر 1400، 10:37 ق‌ظ »
چشم خب ! بیخیالش شدم اصلا ! تو ویندوز اینکار سخت نیس و با یک اپ حل میشه ، میخواستم ببینم واسه گنو لینوکس راهی داره یا نه که خب ...  ;D
آرچ و گنوم!

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #9 : 01 آذر 1400، 12:48 ب‌ظ »
چشم خب ! بیخیالش شدم اصلا ! تو ویندوز اینکار سخت نیس و با یک اپ حل میشه ، میخواستم ببینم واسه گنو لینوکس راهی داره یا نه که خب ...  ;D
لینوکس ویندوز نیست.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
    • Mastodon
« پاسخ #10 : 01 آذر 1400، 01:33 ب‌ظ »
تو اینترنت دنبال برنامه applocker برای اوبونتو بگردید، شاید چیزی پیدا کردید.
من که گشتم چیز بدردبخوری ندیدم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 02 آذر 1400، 12:24 ب‌ظ »
اگه نمیخواید کاربر ایجاد کنید میتونید اجازه رو فقط به کاربر روت بدید. این دستور رو با کاربر روت اجرا کنید:
chmod 000 DIRبجای dir اسم پوشه یا فایل مورد نظرتونو بذارید. 000 اجازه خواندن و نوشتن و اجرا کردن رو به کاربر معمولیتون نمیده و فقط با روت میتونید دسترسی داشته باشید. اما بهتره که این رو روی پوشه های مهم که در / هستند (به جز home) اعمال نکنید.
ابن چه توصیهٔ مریضیه؟ کاری که خودت تا حالا نکردی رو چرا پیشنهاد می‌دی که سیستم کس دیگه‌ای بترکه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #12 : 02 آذر 1400، 07:06 ب‌ظ »
ابن چه توصیهٔ مریضیه؟ کاری که خودت تا حالا نکردی رو چرا پیشنهاد می‌دی که سیستم کس دیگه‌ای بترکه؟
خب خودش میخواست که یوزر ایجاد نکنه. در ضمن من این رو تست کردم. با این دستور ساده که سیستم نمیترکه عزیز من، نهایت بر میگردونتش.

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
    • Mastodon
« پاسخ #13 : 02 آذر 1400، 07:12 ب‌ظ »
خب خودش میخواست که یوزر ایجاد نکنه. در ضمن من این رو تست کردم. با این دستور ساده که سیستم نمیترکه عزیز من، نهایت بر میگردونتش.
کسی تا حالا این کار رو روی شاخه روت( / ) کرده؟ میخوام ببینم بعد اون اصلا کامپیوتر روشن میشه؟ یا تو گراب گیر میکنه؟؟؟(من که جرئت ندارم)

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #14 : 02 آذر 1400، 08:59 ب‌ظ »
رو هوم هم میپوکه بخاطر .config و.local