سلام!
، اگر سمت چپ یا راست روی صفر بزارم درست میشه که اونم باز مشکل داره و ریست میشه
از این چیزی که گفتید حدس میزنم که لپتاپ شما دو تا میکروفن داره که سیگنالهایی که دریافت میکنند قرینه هم هستند. به این روش اصطلاحا تقویت دیفرانسیلی گفته میشه. اگر سیگنال این دو تا میکروفن از هم تفریق بشه، صدایی بسیار کمنویزتر رو دریافت خواهی کرد. در حالی که سیستم شما اشتباهی (به خاطر درایور) این دو تا سیگنال رو باهم جمع میکنه و در نتیجه صدای اصلی از بین میره و تنها چیزی که میمونه نویز است!
خب! سوال ما الان دو تاست:
۱. چیکار کنم که اون تنظیم صدا ریست نشه!دلیل ریستشدن اینه که سیستم داره سعی میکنه بلندی صدای میکروفن رو بر اساس صدای محیط تنظیم کنه. باید این تنظیم خودکار خاموش بشه!
یعنی سوال این میشه: ویژگی volume auto adjust میکروفن رو در pulseaudio جطوری غیرفعال کنیم. اگر درست یادم باشه لینک زیر کار میکنه:
https://askubuntu.com/questions/689209/how-to-disable-microphone-volume-auto-adjustment-in-cisco-webex
۲. درایور برای لپتاپ من وجود نداره! چطوری میتونم از این ویژگی مفید تقویت دیفرانسیلی بهرهمند بشم؟پاسخ اینه که من دارم سعی میکنم یک راه حل برای این پیدا کنم. شاید هم برنامه برای این بسازم که با تعریف ورودی مجازی برای لینوکس مساله رو برطرف کنه. هر موقع انجام شد احتمالا اسکریپتش رو توی گیتهاب میگذارم.