انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اجرا نشدن برنامه ویندوزی بعد از نصب با wine  (دفعات بازدید: 626 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین harand

• Full Member
  • *
  • ارسال: 158
سلام من یه برنامه ویندوزی با wine نصب کردم برنامه بدون مشکل نصب شد ولی وقتی روی ایکون برنامه کلیک میکنم اجرا نمیشه ایا کانفیگ خاصی لازم هست؟

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
خوب برنامه چیه برادر؟

آفلاین harand

• Full Member
  • *
ممنون که  جواب دادی
نوع برنامه فرق میکنه؟:) اپلیکیشن کتابراه

آفلاین \SmHk/

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
  • کاربر کوبونتو بودم
بعید نیست که به راحتی اجرا نشه(یا اصلا تحرا نشه)
چه خطایی میده

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
ممنون که  جواب دادی
نوع برنامه فرق میکنه؟:) اپلیکیشن کتابراه
نمیدونم والا من فقط پرسیدم  :'( خودمم مشکل داشتم با این wine البته یکی از دوستام الان داره بازی‌های سنگین اجرا میکنه باهاش که البته اون Fedora داره نمیدونم فرقی داشته باشه یا نه. من خودم خواستم کلاسیک‌پلیر نصب کنم که به زور نصب شد ولی تصویر اصلا شطرنجی میورد

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
سلام و درود، بله فرق میکنه، گاهی بستگی به سنگین بودن نداره و یه برنامه ساده خوب اجرا نمیشه و یا غیرقابل استفاده است و یه بازی سنگین و گرافیکی خوب میاد، گاهی یه بازی سبک هم مشکل داشته باشه! خب از بازی و اجرا شدن بگذریم، میتونی برنامه بررسی کنی خودت که کار میکنه یا خیر که خب گاهی مشکلش اینه وقتی برنامه اجرا نمیشه آدم می مونه با تغییرات و.. میتونه درستش کنه یا نه برای همه نمیاد و مشکل از واین، خب برای اینکه مطمئن شی که مشکل فقط برای تو نیست و برای همه اجرا نمیشه یا برعکس میشه، پایگاه هایی هست که رتبه به برنامه میدن که این رتبه ها نشان دهند عملکرد صحیح نرم افزار ها هستند که دو موردش یک پایگاه برای بازی ها که رتبه آن ها رو میزارهhttps://www.protondb.com
و این هم آدرسی که خود سازنده واین گذاشته و هم بازی هارو داخلش نشون میده هم برنامه ها https://appdb.winehq.org/  البته خب طبیعتا همه برنامه های متفرقه و... نداره ولی به تعداد قابل قبولی درش برنامه و بازی هست که نشون میده خوب اجرا میشه یا خیر! و اینکه واین پیشرفت های چمشگیری داشته که شاید در قدیم میگفتی بازی با واین میگفتن امکان نداره حتی یه بازی خوب مثل ویندوز بیاره ولی الان خیلی رقابتی شده و بازی در گنو لینوکس پیشرفت کرده، و همینطور اجرا برنامه ها هم در واین پیشرفت داشته، ولی بازم نشانه اجرا همه برنامه نیست و هرکی هم گفته همه برنامه های ویندوزی با واین اجرا میشه یا اشتباه گفته یا منظورش چیز دیگه ای بوده، هرچند بهترین راه اینه برنامه های بومی گنو لینوکس استفاده کنی تا اینکه از واین استفاده کنی. :)
« آخرین ویرایش: 11 آذر 1400، 04:21 ب‌ظ توسط aliiririran »

آفلاین harand

• Full Member
  • *
بعید نیست که به راحتی اجرا نشه(یا اصلا تحرا نشه)
چه خطایی میده
هیچ خطایی نمیده

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
توی ترمینال اجراش کنید و ببینید چی میگه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین harand

• Full Member
  • *
توی ترمینال اجراش کنید و ببینید چی میگه.
من یا این دستور اجراش کردم
wine ~/.wine/drive_c/Program\ Files\ \(x86\)/Ketabrah/Ketabrah.exe

و این پیام رو داد
0016:err:ntoskrnl:ZwLoadDriver failed to create driver L"\\Registry\\Machine\\System\\CurrentControlSet\\Services\\NDIS": 00000001
0023:err:ntoskrnl:ZwLoadDriver failed to create driver L"\\Registry\\Machine\\System\\CurrentControlSet\\Services\\wineusb": c0000142
Unknown heap type: #GUlD

Unknown heap type: #Blop

Failed to run module constructor due to (null) assembly:C:\windows\mono\mono-2.0\lib\mono\4.5\mscorlib.dll type:TypeInitializationException member:(null)