امروز یکی دو ساعت با ویندوز کار کردم و خواستم یه مقایسه با vbox داشته باشم:
قبل از شروع:
من فقط تجربه یکی دو ساعتهای که داشتم رو میگم...
virt-manager رو روی مانجارو استفاده کردم و vbox رو روی اوبونتو. دو توزیع مختلف اما نباید تاثیر زیادی داشته باشه.
بصورت کلی ویندوز با virt-manager حدود 7 تا 10 برابر عملکرد روون تری رو تجربه کردم. ماوس روون حرکت میکرد، برنامه ها تقریبا بی درنگ باز میشدن، فرایند نصب خیلی روون تر بود.
گاهی یکم لگ داشتم که در بدترین حالت به نصف میزان لگ با vbox هم نمیرسید.
فقط نصب فایرفاکس یکم طول کشید که اونم شاید واقعا همینقدر طول میکشه(دو ساله که فقط از لینوکس استفاده کردم پس مطلع نیستم)
ویندوز با vbox واقعا کند بود چه نصب چه اجرا. به قدری کند بود که به سرعت ویندوز رو پاک کردم و منصرف شدم. هیج استفادهای ازش نکردم، حتی باز کردن تنظیمات هم طول میکشید.
بنظر من virt-manager تنظیمات بیشتری رو در اختیار کاربر قرار میده که نیاز داره این تنظیمات رو از یجایی یاد گرفت و اعمال کرد. من از این
مطلب استفاده کردم. بجز دو مرحله آخر قبل از نصب.(قسمتی که برای نصب ویندوز دسترسی اینترنت رو فعال میکنه و مرحله بعدش)
ایزوی ویندوز در هردو یکسان بود، میزان رم هردو ۴ گیگ، برای virt-manager تعداد هسته سیپییو ۲ تا بود برای vbox یادم نمیاد.
با virt-manager میزان استفاده از سیپییو متغیر بود اما خیلی کم به حداکثر میزان تعیین شده میرسید.
قطعا نمونه های دیگهای هم هست که مثل virt-manager باشن، من فقط خواستم یچیز جدید رو تجربه کنم، که در ادامه این تجربه جدید حدود ۷۰ گیگ فضای خالی به /home اضافه کردم، pycharm و clion رو حذف کردم با اینکه خیلی دوستشون دارم و در ادامه هم میخوام artix + OpenRC رو امتحان کنم و هنوز روی انتخاب دسکتاپ موندم.