با اینکه محیط گنوم رو خیلی دوست دارم.خصوصا گنوم ۴۱ که روی فدورا بود خیلی polish و شیک و مدرن بود و گرافیک بسیار زیبایی داشت و به نظر من بسیار زیبا بود.ولی به دلیل Workflow نزدیک تر kde plasma به ویندوز من kde رو ترجیح میدم.چون من در محیط کارم نمیتونم ویندوز رو حذف کنم و گنو/لینوکس داشته باشم.به همین دلیل نزدیک بودن KDE به محیط سنتی ویندوز برای من حسن هستش.چون من دوست دارم سریع کار کنم.یادمه یه زمانی یونیتی داشتم رو لپ تاپم محل کار همش میرفتم سمت چپ مانیتور که app ها رو باز کنم.یادم میفتاد اینجا ویندوزه و ابونتو نیست.به همین خاطر با اینکه از نظر من گنوم۴۱ خیلی زیباست ولی KDE رو انتخاب کردم.دلیل دیگه م هم برنامه های KDE مثل Jukbox , Kdenlive , Krita هستش.میدونم جایگزین دارند ولی من با این ها کار کردم و بهشون عادت کردم.دلیل دیگه م برای انتخاب KDE مصرف حافظه اصلی کم هستش.چون KDE برای موبایل های ARM هم توزیع زده باید توی مصرف منابع محتاط باشه.به همین خاطر توی سال های اخیر میبینیم که KDE پلاسما داره با این همه امکانات به اندازه توزیع سبک XFCE حافظه اصلی رو مصرف میکنه و از این نظر خیلی ها به خاطر قابلیت های زیاد KDE و مصرف منابع کمش اون رو جایگزین XFCE کردند ! به همین خاطر من هم KDE رو انتخاب کردم.ولی نمیدونم کدوم KDE برای من دردسر کمتری داره.KDE Neon یا Manjaro KDE ! هردو هم خیلی خوبند ولی من بین انتخاب این دو تا فعلا مرددم...