اگر آدم وسواسی ای هستید ، این فکر که یک توزیع پیدا کنید و اون بشه انتخاب آخرتون رو بهتره فراموش کنید
،
این مساله فراتر از مشکل درایور گرافیک در فلان توزیع یا کانفیگ پیشفرض در بهمان توزیع هست ، چون همه این ها قابل رفع شدن هستن ،
بیشتر بنظر میاد این قضیه بخاطر کمالگرایی شخصی هست که باعث امید برای نصب یک توزیع یا دسکتاپ جدید و بعدش نا امید شدن از اون و تکرار چرخه میشه ،
درکل کرنل که یکیه توی همه ، دسکتاپ و برنامه ها هم انتخابی هستن ، پس فرق محسوسی نمیکنه ،
میمونه تجربه ای که از برنامه ها و کانفیگ ها و حتی تم های پیشفرض به دست میاد ،
اگر بنظر شما هیچ توزیعی کامل نیست پس باید توزیع خودتون رو مشتق کنید ،
اگر هم وقت و یا تجربش رو ندارید بهتره از توزیعی استفاده کنید که نزدیکتره به خواستتون ،
من خودم دوره چند ساله این مشکل رو داشتم که اینا رو میگم
، برای مثال الان برای من توزیع مناسب KDE Neon هست ، هم دبیان بیسه هم اوبونتو بیسه هم LTS هم پکیج های دسکتاپی که عاشقشم رو بروز نگه میداره ، ولی حتی این هم برای من کامل نیست ، مثلا چند وقت پیش توی آپدیتی تم تایتل بار رو تغییر داد و شبیه تم پیشفرض Mint کرد که من اصلا خوشم نیومد از این تغییر ، ولی باعث نشد که بخام توزیع و عوض کنم و بجاش رفتم یه تایتل باری که دوست داشتم دانلود کردم ، درکنارش نگهداری توزیع های دبیان بیس خیلی کمتر زمان میخاد برای من تا توزیع هایی مثل اوپن سوسه و فدورا و آرچ و ....
البته این کاملا سلیقه ای هست برای هرکسی ، من شخصا برای کارهای روزانه و حتی سرور استفاده میکنم ، پس مهمه که سریع و کم دردسر باشه .