انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیع بی دردسر  (دفعات بازدید: 6899 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
پاسخ : توزیع بی دردسر
« پاسخ #30 : 25 آذر 1400، 04:28 ب‌ظ »
فکر کنم به دبیان بیس ها عادت کردید دل کندن ازشون سخته. شما دنبال حل مشکلاتتون باید باشید توی آرچ. ولی مانجارو هم با این که آرچ بیس هست آسونه دستور ping هم مال من توی آرچ کار می کنه مال شما حتما مشکل از جای دیگه بوده که دنبال رفعش نگشتید. من خودم آرچ رو دوست داشتم منتها با سیستم کار فوری داشتم وقت نداشتم مشکلات رو رفع کنم مجبوری رفتم اوبونتو نصب کردم
خوب من یه بار از دبیان بیس ها دل کندم و رفتم فدورا نصب کردم  :) که تجربه بدی شد.به دلیل یه باگ لاینحل حذف ش کردم.و دوباره به دبیان بیس ها برگشتم.تو ردهت بیس ها به غیر از فدورا هم KDE نمیشناختم. الان هم دبیان بیس ها که مشکلی ندارند.همین اوبونتو با این همه محبوبیت دبیان بیس هستش.یا مینت و ...
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
« پاسخ #31 : 25 آذر 1400، 05:31 ب‌ظ »
خب توی فدورا هم باید دنیال مشکلتون می گشتید. ترس از تغییر زیاد خوب نیست. دبیان بیس ها هم معایب خودشون رو دارن.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #32 : 25 آذر 1400، 07:11 ب‌ظ »
توی neon فقط بسته‌های مربوط به kde، سریع بروز میشن. بقیه بسته‌ها وضعیتی مشابه اوبونتو lts دارند. neon برای توسعه‌دهنده‌های kde ساخته شده تا بتونند آخرین نسخه kde رو داشته باشند و روش کار کنند؛ ولی این به این معنی نیست که بدرد بقیه افراد نمی‌خوره.

دبیان شاخه آزمایشی می‌تونه گزینه مناسبی باشه. شاید توی نصب بعضی درایور‌های غیر آزاد کار بیشتری بخواهد اما پایداری خوبی داره. شاخه آزمایشی به صورت غلتان (rolling) هست، پس نرم‌افزار‌ها توی این شاخه، قدیمی نیستند.
یه خوبی که شاخه آزمایشی داره این هست که بسته‌ها اول وارد دبیان ناپایدار میشن، یکم اونجا مورد آزمایش قرار میگیرن و بعد میان داخل شاخه آزمایشی. اینجوری باگ‌های خیلی عجیب یا مشکل‌ساز نمی‌بینید. ولی ممکنه هرچند مدت به بار، یه باگ کوچیک ببینید ولی خیلی بعیده، من ۴ ماه روی شاخه آزمایشی بودم، چیزی ندیدم.

در مورد انویدیا، من حالت‌های مختلفی دیدم. ولی دامنه download.nvidia.com که درایور‌های انویدیا داخلش قرار دارند، برای ما بسته نیست و راحت می‌تونید بازش کنید. اما دامنه nvidia.com برای ما بسته هست.
می‌تونید این آدرس رو ببینید، اگه باز شد، به این معنی هست که می‌تونید بدون تحریم شکن، درایور‌های انویدیا رو داخل open suse نصب کنید.
https://download.nvidia.com/opensuse/leap
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #33 : 25 آذر 1400، 08:15 ب‌ظ »
توی neon فقط بسته‌های مربوط به kde، سریع بروز میشن. بقیه بسته‌ها وضعیتی مشابه اوبونتو lts دارند. neon برای توسعه‌دهنده‌های kde ساخته شده تا بتونند آخرین نسخه kde رو داشته باشند و روش کار کنند؛ ولی این به این معنی نیست که بدرد بقیه افراد نمی‌خوره.

دبیان شاخه آزمایشی می‌تونه گزینه مناسبی باشه. شاید توی نصب بعضی درایور‌های غیر آزاد کار بیشتری بخواهد اما پایداری خوبی داره. شاخه آزمایشی به صورت غلتان (rolling) هست، پس نرم‌افزار‌ها توی این شاخه، قدیمی نیستند.
یه خوبی که شاخه آزمایشی داره این هست که بسته‌ها اول وارد دبیان ناپایدار میشن، یکم اونجا مورد آزمایش قرار میگیرن و بعد میان داخل شاخه آزمایشی. اینجوری باگ‌های خیلی عجیب یا مشکل‌ساز نمی‌بینید. ولی ممکنه هرچند مدت به بار، یه باگ کوچیک ببینید ولی خیلی بعیده، من ۴ ماه روی شاخه آزمایشی بودم، چیزی ندیدم.

در مورد انویدیا، من حالت‌های مختلفی دیدم. ولی دامنه download.nvidia.com که درایور‌های انویدیا داخلش قرار دارند، برای ما بسته نیست و راحت می‌تونید بازش کنید. اما دامنه nvidia.com برای ما بسته هست.
می‌تونید این آدرس رو ببینید، اگه باز شد، به این معنی هست که می‌تونید بدون تحریم شکن، درایور‌های انویدیا رو داخل open suse نصب کنید.
https://download.nvidia.com/opensuse/leap
من و تمامی افرادی که اپن‌سوزا داشتیم، همیشه سرورهای انویدیا برامون فیلتر بوده.

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #34 : 25 آذر 1400، 08:51 ب‌ظ »
دامنه nvidia.com برای ما بسته هست.
این دامنه برای من بسته نیست چون از dns های شکن استفاده می کنم.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #35 : 25 آذر 1400، 09:45 ب‌ظ »
من و تمامی افرادی که اپن‌سوزا داشتیم، همیشه سرورهای انویدیا برامون فیلتر بوده.
چند بار با مرورگر, بدون چیز خاصی مثل شکن یا vpn, امتحان کردم, مشکلی نبود.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #36 : 26 آذر 1400، 12:38 ق‌ظ »
خب توی فدورا هم باید دنیال مشکلتون می گشتید. ترس از تغییر زیاد خوب نیست. دبیان بیس ها هم معایب خودشون رو دارن.
اتفاقا من برای حل مشکل خیلی تلاش میکنم.شاید یه روز سر به سرش گذاشتم ولی به هدفم نرسیدم.در صورتی که توی نسخه های Live فدورا با دسکتاپ گنوم و Popos و مانجارو KDE و KDE neon اصلا مشکلی نبود که بخوام حلش کنم
لینک بالا از انویدیا برای منم فیلتر نبود و براحتی باز شد
دلیل خاصی وجود داره که شما میگید دبیان بیس ها هم مشکلات خاص خودشون رو دارند؟ من حس میکنم KDE neon به خاطر جدید و تازه کار بودن بین شما مقبولیت کمتری داره آیا همین طوره یا دلیل خاصی داره!؟ فکر میکنم اوپ سوزه و مانجارو رو به خاطر آوازه شون بیشتر میپسندید
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
« پاسخ #37 : 26 آذر 1400، 12:55 ق‌ظ »
اتفاقا من برای حل مشکل خیلی تلاش میکنم.شاید یه روز سر به سرش گذاشتم ولی به هدفم نرسیدم.در صورتی که توی نسخه های Live فدورا با دسکتاپ گنوم و Popos و مانجارو KDE و KDE neon اصلا مشکلی نبود که بخوام حلش کنم
لینک بالا از انویدیا برای منم فیلتر نبود و براحتی باز شد
دلیل خاصی وجود داره که شما میگید دبیان بیس ها هم مشکلات خاص خودشون رو دارند؟ من حس میکنم KDE neon به خاطر جدید و تازه کار بودن بین شما مقبولیت کمتری داره آیا همین طوره یا دلیل خاصی داره!؟ فکر میکنم اوپ سوزه و مانجارو رو به خاطر آوازه شون بیشتر میپسندید

البته من کلی گفتم مشکلات، بهتر بود بگم تفاوت ها تا اشتباه برداشت نشه، ولی خب از حق نگذریم پکمن خیلی سریع برنامه هارو نصب می کنه. من موقع نصب آرچ بیشتر وقتی که گرفته شد برای دانلود بود و خیلی سریع نصب شد. بعد نمایش وضعیت بارگیری هم خیلی مرتب و منظم نشون می داد که من ترجیحش میدم.

ولی بنظرم تو نئون چون بسته ها مال Ubuntu lts هست ولی برنامه های kde آخرین نسخه هستند ممکنه ناپایدار باشه، البته این نظر منه، دوستان اگر فکر می کنند اشتباه میگم حرفم رو اصلاح کنند.

ولی خب وقتی kde neon همون Kubuntu LTS هست با بسته های بروز kde، توی کوبونتو lts نباید مشکلی داشته باشید.

مانجارو عالیه، ولی من سمت آرچ بخاطر این می خوام برم که همه چیز از قبل تنظیم نشده و خودم سیستم خودم رو کنترل می کنم! این به من حس خوبی میده.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #38 : 27 آذر 1400، 11:00 ق‌ظ »
نکنید. به امنیت خودتون احترام بذارید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #39 : 27 آذر 1400، 11:15 ق‌ظ »
نکنید. به امنیت خودتون احترام بذارید.
راه حل جایگزین برای این موضوع دارید؟
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #40 : 27 آذر 1400، 11:24 ق‌ظ »
استفاده از تور
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 807
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
« پاسخ #41 : 27 آذر 1400، 01:49 ب‌ظ »
اگر آدم وسواسی ای هستید ، این فکر که یک توزیع پیدا کنید و اون بشه انتخاب آخرتون رو بهتره فراموش کنید :) ،
این مساله فراتر از مشکل درایور گرافیک در فلان توزیع یا کانفیگ پیشفرض در بهمان توزیع هست ، چون همه این ها قابل رفع شدن هستن ،
بیشتر بنظر میاد این قضیه بخاطر کمالگرایی شخصی هست که باعث امید برای نصب یک توزیع یا دسکتاپ جدید و بعدش نا امید شدن از اون و تکرار چرخه میشه ،
درکل کرنل که یکیه توی همه ، دسکتاپ و برنامه ها هم انتخابی هستن ، پس فرق محسوسی نمیکنه ،
میمونه تجربه ای که از برنامه ها و کانفیگ ها و حتی تم های پیشفرض به دست میاد ،
اگر بنظر شما هیچ توزیعی کامل نیست پس باید توزیع خودتون رو مشتق کنید ،
اگر هم وقت و یا تجربش رو ندارید بهتره از توزیعی استفاده کنید که نزدیکتره به خواستتون ،
من خودم دوره چند ساله این مشکل رو داشتم که اینا رو میگم :) ، برای مثال الان برای من توزیع مناسب KDE Neon هست ، هم دبیان بیسه هم اوبونتو بیسه هم LTS هم پکیج های دسکتاپی که عاشقشم رو بروز نگه میداره ، ولی حتی این هم برای من کامل نیست ، مثلا چند وقت پیش توی آپدیتی تم تایتل بار رو تغییر  داد و شبیه تم پیشفرض Mint کرد که من اصلا خوشم نیومد از این تغییر ، ولی باعث نشد که بخام توزیع و عوض کنم و بجاش رفتم یه تایتل باری که دوست داشتم دانلود کردم ، درکنارش نگهداری توزیع های دبیان بیس خیلی کمتر زمان میخاد برای من تا توزیع هایی مثل اوپن سوسه و فدورا و آرچ و ....
البته این کاملا سلیقه ای هست برای هرکسی ، من شخصا برای کارهای روزانه و حتی سرور استفاده میکنم ، پس مهمه که سریع و کم دردسر باشه .
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1400، 01:51 ب‌ظ توسط vmxcodex »

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 807
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
« پاسخ #42 : 27 آذر 1400، 02:02 ب‌ظ »
من بجز کامپیوتری که به عنوان سرور ازش استفاده میکنیم ، همیشه توزیع ام رو عوض میکنم ، روی لپ تاپ و کامپیوتر شخصیم ، مثلا یه پروژه اندروید میگیرم ، اون موقع هم حسم به یونیتیه ! ، اوبونتو یونیتی میریزم روش و همه ابزارایی که برای اون پروژه نیاز دارم ، و کارم و انجام میدم و میگذره ، یوقتی هم پروژه ای ندارم و فقط حال میکنم مینت سینامون رو داشته باشم یمدت باهاش تو یوتیوب بگردم ، یا مثلا دیپین جدید میاد نصبش میکنم و چند روزی دارمش ،
درواقع من به این نتیجه رسیدم که سخت افزار و نرم افزار وسیله و ابزار هستن و مهم هدفه ،
برای همین با ایجاد ساختار پوشه بندی و نگهداری فایل مورد نیاز الان برای خودم روی کلاد ، و داشتن یه هارد آرشیو برای همه فایل هام ، دیگه مهم نیست روی چه دیوایسی یا سیستم عاملی هستم ،
الان دیگه ملاک هام برای انتخاب ابزار هم شده این که مثلا وقتی میخام یه گیت کلاینت UI دار انتخاب کنم ، چک میکنم ببینم برای لینوکس و مک و ویندوز هست یا پلتفرماش محدوده ! و اگر بود و میدونستم هر زمانی که بخام روی هر سیستم عاملی میتونم اجراش کنم اون و انتخاب میکنم ،
تعصبی هم ندارم ، همین الان تنها ابزارهای انحصاری که دارم فتوشاپ و ویژوال استدیو هستن ، که دارم سعی میکنم به گیمپ و کریتا عادت کنم و منتظر هم هستم ویژوال استدیو برای لینوکس بیاد همونجوری که برای مک اومد ، انتخاب مرورگرم فایرفاکسه ولی اج رو هم خیلی دوس دارم و ازش استفاده میکنم روی لینوکس ، و امثال این انتخاب ها .
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1400، 02:15 ب‌ظ توسط vmxcodex »

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #43 : 27 آذر 1400، 10:08 ب‌ظ »
استفاده از تور
سلام دانیال جان
فکر کنم قند شکن های پولی و معتبر بهتر باشه
تور خیلی اذیت میکنه و کنده
نظرت؟

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #44 : 29 آذر 1400، 01:59 ق‌ظ »
سلام فکر میکنم درست حدس زدید من بعضی اوقات تا حدودی گرفتار کمالگرایی و یا بهتر بگم Perfectionist میشم.ولی توی این مورد من کمی بدشانس بودم.خاطرم هست سال 98 اومدم یه توزیع مناسب برای KDE نصب کنم که با مشورت با دوستان خوبی مثل شما تو این فروم به این نتیجه رسیدم که KDE neon رو نصب کنم.اما از شانس بد من اون نسخه iso ای که KDE neon اون وقت منتشر کرده بود تو فرایند نصب با مشکل Installation crash مواجه میشد!!! این شد که فدورا KDE نصب کردم و تا همین آذر۱۴۰۰ هم فدورا داشتم اما یه باگ از فدورا که نتونستم حلش کنم باعث شد به فکر عوض کردن توزیع افتادم.من تجربه بد تو فدورا باعث شد به هر توزیعی برای استفاده طولانی مدت اعتماد نکنم.
درضمن با این جمله شما که نوشتید : "اگر هم وقت و یا تجربش رو ندارید بهتره از توزیعی استفاده کنید که نزدیکتره به خواستتون باسه " کاملا موافقم.من فکر میکنم kde به خواسته و نیازم نزدیک تره.دبیان از آرچ برام بهتره چون وقت آرچ رو ندارم.و همچنین اوبونتو هم از دبیان به خواسته م نزدیک تره.مثلا یادمه دبیان نصب کردم.تاچ پد لپ تاپم کار نمیکرد و خودم کانفیگش کردم که درست شد.ولی kde neon به صورت پیشفرض تاچ پد رو میشناسه و کار هم میکنه.
منم مثل شما فکر میکنم که سخت افزار و نرم افزار وسیله و ابزار هستن و مهم هدفه.ولی من برعکس شما یه ابزار برام خوب کار کنه دیگه عوضش نمیکنم.ازش کار میکشم.مثلا دبیان برام خوب کارکنه تا n سال تغییرش نمیدم و نگهش میدارم.و فقط custom اش میکنم و ازش نگهداری میکنم.محل کار یه ویندوز ۷ داشتم شاید ۸ سال عوض ش نکردم.تا یه کیس جدید بهم دادن درایور کارت گرافیک برای ۷ نداشت مجبور شدم 10 ltsc نصب کنم.کلا تنوع طلب نیستم.یه UI ساده در حد XP و mate کارمو راه میندازه.افکت و انیمیشنو و تم و ... به هیچ وج برام مهم نیست.الانم kde neon رو قصد دارم تا وقتی که لپ تاپم بسوزه ازش استفاده کنم و عوضش نکنم!