آرچ دارم. بله نصبه.
تنظیمات گراب رو دوباره ایجاد کنید و ببینید ویندوز اضافه شده یا نه.
sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg
علاوه بر اینها lightdm اجرا نمیشه و failed میده
وضعیت سرویس lightdm چیه؟
systemctl status lightdm
پارتیشن ویندوز رو در یک مکان سوار(mount) کنید سپس گراب را آپدیت کنید
توی دبیان و توزیعهای مبتنی بر اون، تا جایی که میدونم لازم نیست پارتیشن ویندوز رو سوار کرد، احتمالا توی بقیه توزیعها هم همینجوری هست؛ مطمئن نیستم.
کلا نمی دونستم آرچ انقدر سر هر چیز بازی در میاره
فلش وصل می کردم ارور فایل سیستم میداد
آرچ بازی در نمیاره، احتمالا شما یه چیزی رو درست نمیدونید. چه خطایی میداد؟ فایلسیستم فلش چی هست؟ فلش سالمه؟
ممنون بابت توضیحاتتون. منم ازونجایی که چند ساعتی وقتمو هدر دادم بابت نصب و صبر زیادی هم بابت منتظر پاسخ دوستان حرفه ای مثل شما رو نداشتم آرچ رو پاک کردم و اوبونتو رو نصب کردم.
فایل سیستم ntfs رو نمی شناخت که یک بسته ای بود نمی دونم به چه اسمی اون رو نصب کردم.
ولی آخه همین چندتا مشکل نبود من خیلیاشو تو تاپیک نگفتم.
من حافظه زیادی ندارم وگرنه در کنار آرچ یک توزیع دیگری نصب می کردم و آرچ رو به عنوان سیستم فرعی استفاده می کردم.
موقعی که آدم یک کاری رو لازمه انجام بده ویکی خوندن و سرچ و تو انجمن ها مطرح کردن وقت زیادی رو از آدم میگیره به همین دلیل داشتن یک توزیع آرچ به عنوان سیستم اصلی برای یک کاربر مبتدی گزینه مناسبی نیست.
دسکتاپ کی دی ای پلاسما روی آرچ بدترین پایداری رو داشت مثلا منو استارت رو که باز می کردی تسک بار محو میشد و چشمک زن میشد همه چیز مثلا اسم برنامه ها محو میشد موس رو میاوردی روش خود استارت غیب میشد