برای ابزارهای کمکی aur کدوم رو میخواهید نصب کنید؟
برای موبایل باید ابزارهای mtp و gvfs رو نصب کنید.
در مورد ویندوز، سعی کنید دستی پارتیشن مربوط رو سوار کنید و ببینید میشه یا نه.
sudo mount /dev/sda3 /mnt
به جای sda3 پارتیشن درست رو جایگذاری کنید.
یه بار دستی دستور os-prober رو بزنید و ببینید چی میگه.
[ms@MTArchLinux ~]$ sudo mount /dev/sda1 /mnt
-------------------------------
[ms@MTArchLinux ~]$ sudo mount /dev/sda2 /mnt
-------------------------------
[ms@MTArchLinux ~]$ os-prober
unshare failed: Operation not permitted
والا من اصلا نمی دونم Aur چیه توی آموزش نصب آرچ همین فروم دیدم زده بود مراحل نصب.
os-prober ارور داد.
بسته mtp توی مخازن نبود ولی gvfs بود نصبش کردم بازم اندروید رو نشون نمیده
پارتیشن ها ماونت شد ولی توی فایل منیجر لینک نداد برای دسترسی باید می رفتم به mnt
اگه اصلا نمیدونید aur چیه پس چرا میخواستید yaourt رو نصب کنید؟
os-prober رو باید با دسترسی روت اجرا میکردید.
گفتم ابزارهای mtp رو نصب کنید، نگفتم چنین بستهای وجود داره. احتمالا باید بسته mtp-tools رو نصب کنید، یه سری بستههای دیگه هم هستند ولی اسمشون رو یادم نیست. شاید لازم باشه یه بسته نصب کنید تا توی مدیرفایل، بتونید از mtp و gvfs استفاده کنید.
در مورد پارتیشنها، کار رو درست انجام دادید. به دلیل اینکه دستی و با دسترسی روت اونها رو سوار کردید، توی منوی کنار مدیرفایل نمایش داده نمیشه. احتمالا باز هم یه چیزی نصب نیست که نمیتونید پارتیشنها رو از توی مدیرفایل، سوار کنید. چه مدیرفایل و میزکاری نصب کردید؟
بهتر بود هر دو پارتیشن رو روی /mnt/ سوار نمیکردید چون الان فقط به محتویات پارتیشن دومی که سوار کردید، دسترسی دارید. برای اینکه محتویات اولی رو ببینید، باید دومی رو unmount کنید. یا اینکه اولی رو یه جای دیگه هم سوار کنید.
کار بهتر این هست که هر پارتیشن رو روی دایرکتوری جدا سوار کنید. مثلا یکی رو روی /mnt/ و یکی رو روی /media/ یا اینکه دوتا دایرکتوری توی /mnt/ بسازید به اسمهای part1 و part2 و هر پارتیشن رو یکی سوار کنید.