انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مرتب سازی فایل های mp3 برای پخش بر روی خودرو (حل شد)  (دفعات بازدید: 3914 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
با دو دستور زیر به راحتی تونستم پارتیشن Fat32 فلش مموری ام رو Sort کنم.این نرم افزار تو محیط CLI با یه گزارش دهی خوب فایل ها رو Sort کرد.و همچنین نرم افزار ویندوزی Drive Sort هیچ گزارشی و هیچ لیستی از فایل ها ارائه نمیکنه.و فقط می نویسه فایل ها Sort شد.ولی fatsort از این نظر خیلی خوبه که لیست فایل هاتو به ترتیبی که Sort شون کرده در خروجی نمایش میده.دستوراتی رو هم که استفاده کردم به ترتیب زیر هستش.ولی نتیجه رو هنوز بررسی نکردم که درست مرتب کرده یا نه.باید روی پخش ماشین تست اش کنم که اگر احیانا مشکلی بود یا درست مرتب نکرده بود اینجا گزارش میدم تا به کمک شما دوستان علت ش رو بررسی کنیم.همچنین فکر میکنم این قسمت خودش میتونه یه معرفی نرم افزار هم باشه برای کسایی مثل من که پادکست ها رو به صورت آفلاین و از طریق پخش ماشین شون گوش میدن  :)

lsblk
umount /dev/sdb1
sudo fatsort /dev/sdb1
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • متنفر از گنو و FSF
فکر نکنم که مرتب شده باشن. چرا unmount کردید؟
متنفر از گنو و FSF

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
فایل‌سیستم نباید سوار شده باشه تا این ابزار کارش رو انجام بده. اگه سوار شده باشه، باید آپشن f- رو هم بدید. موقع مرتب کردن، اگه فایل‌سیستم سوار هست، نباید چیزی روی اون نوشته نوشته بشه، در غیر اینصورت ممکنه اطلاعات خراب بشه. این ابزار مستقیم روی فایل‌سیستم کار می‌کنه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
چک کردم درست Sort کرده.برای مثال با Drive Sort ویندوزی مرتب کردم و ترک شماره 18 رو گوش کردم.با Fatsort لینوکسی هم مرتب کردم و تراک شماره 18 دقیقا همون بود که با برنامه ویندوزی مرتب شده بود.
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft