روش اول:
۱- در عکس های ۱ و ۲ ، خواستم از سی دی xp که در سی دی رامم گذاشته ام استفاده کنم که در یک جایی گیر کرده ام و نمی دانم چی را بزنم.
مثلا فایل های autorun.exe و یا SETUP.EXE را از قسمت Browse Local انتخاب می کنم ولی با اینها بوت نمی شود. نمی دانم در اینجا چکار بکنم
نباید cd رو سوار کنید و فایلهای داخل اون رو به ماشینمجازی معرفی کنید. باید مستقیما خود cdrom رو معرفی کنید. معمولا cdrom با اسم sr0، توی /dev/ نمایش داده میشه
روش دوم:
۲- در عکس های ۳ و ۴ و ۵ هم ایزو سی دی را از سی دی گرفتم و دیگر از سی دی رام استفاده نمی کنم و مراحل نصب به جلو می رود ولی لازم است که در مراحل نصب سیستم چندبار reboot بشود ولی بعد از reboot شدن سیستم ، بنظرم دیگر سیستم نمی فهمد که فایل iso کجاست وگیر می کند.
وقتی که یه ماشینمجازی توی virt-manager ایجاد میکنید، iso به عنوان به cd به ماشینمجازی متصل میشه و بعد از اولین راهاندازی مجددِ ماشینمجازی، virt-manager اون cd رو از ماشینمجازی جدا میکنه؛ به خاطر همین مشکلی که گفتید، پیش میاد.
راه حل این هست که یه cdrom مجازی، اضافه کنید و iso موردنظر رو توی اون قرار بدید. احتمالا توی boot options، باید تیک اون رو بزنید تا ماشینمجازی، بتونه بوتش کنه، ولی مطمئن نیستم این مرحله آخر نیاز باشه. فکر کنم این همین کاری باشه که شما انجام دادید.