آیا ضعف برنامه های درایورها و ماژول های مربوط به کارت گرافیک ها در لینوکس باعث عدم استفاده از حداکثر ظرفیت آنها شده است؟
آیا کاربران گنو/لینوکس بهایی بالا برای کارت گرافیک مجزا می پردازند ولی در عمل بعلت نبود درایور و ماژول مناسب ، هزینه ها به هدر می رود و منحنی راندمان آنها
تفاوت چندانی با کارت گرافیک آنبرد بر روی سیستمشان ندارد و شاید هم بعضی مواقع نتایج پایین تری هم داشته باشند!!!
نظر شما در این مورد چیست؟
مدل کارت گرافیک جدات چیه؟ خییل از کارت گرافیکهای جدای روی لپتاپها، ضعیفتر از شتابدهندههای گرافیکی روی پردازندههاشون هستن.
کارت گرافیکی ام را در محیط ویندوز تست کردم ، نتایج حاصله تفاوت چندانی با لینوکس نداشت ، حداقل مطمن شدم که برنامه درایور و ماژول های مربوط به کارت گرافیکی ام در لینوکس مشکلی ندارد.
آقای بهزادی فکر می کنم مطلبی که فرمودید درست می باشد.ولی این سوال را از خدمتتان داشتم:
وقتیکه کارت گرافیکی آنبرد و مجزا حدودا در یک حد باشند، چه لزومی به استفاده و خرید کارت گرافیکی مجزا می باشد؟
چرا چند سال پیش فروشنده علاوه بر کارت گرافیکی انبرد یک کارت گرافیکی مجزا را هم به سیستمم اضافه کرد؟ آیا بغییر از FPS ،
امکانات دیگری هم در کارت گرافیکی مجزا وجود دارد که باعث می شود ما از آن استفاده نماییم؟
(تذکر:هر دو برنامه بنچمارک را در ویندوز ۱۰ ، استفاده کردم ولی نمیدانم چرا در قسمت platform همانطور که می بینید یکبار نام windows NT آمده و یکبار هم windows 8 آمده است.)