انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور کدک های صوتی تصویری برای استفاده از وب رو نصب کنم؟  (دفعات بازدید: 2102 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir H Bra

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
  • Software Student
سلام

تازه به اوبنتو مهاجرت کردم و از ورژن 18.04 استفاده میکنم

خواستم تو سایت پلی پاد انلاین بازی کنم ولی بالای مرورگرم نوشت

install the required video codecs.

چندبار تلاش کردم کدک هارو نصب کنم ولی موفق نشدم و به یه خطا برخوردم

متن خطا:
Errors were encountered while processing:
 libdvd-pkg
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
تو ام مثه من خودخوری داری!تو فکر آروزوهات تا صبح نمیخوابی؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
سلام. به این انجمن خوش اومدی 🐧

خب اولین کاری که لازمه انجام بدی اینه که به جمله‌ای که بالای انجمن نوشته توجه کنی و نسخه‌ی ۲۱.۱۰ اوبونتو رو نصب کنی. چون ۱۸.۰۴ درسته که هنوز پشتیبانی میشه، اما مال سال ۲۰۱۸ـه و مناسب کاربر دسکتاپ سال ۲۰۲۲ نیست.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
این نسخه از اوبونتو یکم قدیمه. مال حدود 5 سال پیش هست و تا حدود 3 ماه دیگه پشتیبانی میشه. بهتره از نسخه‌های جدیدتر استفاده کنید. اوبونتو رو ارتقا بدید. قبل از اینکه بخواهید این اوبونتو رو ارتقا بدید، باید مشکل فعلی رو حل کنید.
در مورد خطایی که گرفتید، اطلاعات بیشتری قرار بدید. خطا‌های دیگه‌ای هم وجود داره یا نه؟
این دستور رو بزنید و خروجی اون رو قرار بدید.
sudo apt install -f
برای کپی کردن متن از ترمینال، ctrl + shift + c کار میده. برای کپی کردن متن داخل ترمینال، از ctrl + shift + v استفاده کنید.
موقع فرستادن خروجی دستورات و چنین چیز‌ها، از تگ کد استفاده کنید تا ارسال شما، درست توی انجمن نمایش داده بشه.
برای اینکار، موقع نوشتن، از دکمه‌های بالا اونی که علامت # داره رو بزنید تا یه تگ کد داخل متن قرار بگیره. خروجی مورد نظر رو بین اون تگ قرار بدید. از قابلیت پیش‌نمایش استفاده کنید تا ببینید که ارسال شما توی انجمن، تقریبا چجوری نمایش داده میشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Amir H Bra

• Newbie
  • *
  • Software Student
سلامی مجدد

مرسی از پاسخگوییتون

دستوری که گفتید رو وارد کردم و با صفحه زیر مواجه شدم

یه جایی مطالعه کرده بودم که باید کلید Tab رو بزنم و بعد ok ولی چندبار امتحان کردم هیچ عملکردی نداشت.

آفلاین Amir H Bra

• Newbie
  • *
  • Software Student

خب اولین کاری که لازمه انجام بدی اینه که به جمله‌ای که بالای انجمن نوشته توجه کنی و نسخه‌ی ۲۱.۱۰ اوبونتو رو نصب کنی. چون ۱۸.۰۴ درسته که هنوز پشتیبانی میشه، اما مال سال ۲۰۱۸ـه و مناسب کاربر دسکتاپ سال ۲۰۲۲ نیست.
آیا امکانش هست من با یه سیستم دیگه اوبنتو رو دانلود کنم و روی فلش بریزم و از این طریق برای ارتقای ورژن اوبونتو بوت کنم؟

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:

آیا امکانش هست من با یه سیستم دیگه اوبنتو رو دانلود کنم و روی فلش بریزم و از این طریق برای ارتقای ورژن اوبونتو بوت کنم؟

بله ! هم میتونین از آپشن ارتقا استفاده کنین هم نصب از روی فلش ! ( خود من بخاطر وسواس هایی که توی اینجور زمینه ها دارم از روش دوم استفاده میکنم ! ) فقط حواستون باشه که پارتیشن روت رو فقط فرمت کنین ! هوم رو دوباره با مونت پوینت هوم به اینستالر معرفی کنین !
آرچ و گنوم!

آفلاین Dragon-

• *
سلامی مجدد

مرسی از پاسخگوییتون

دستوری که گفتید رو وارد کردم و با صفحه زیر مواجه شدم

یه جایی مطالعه کرده بودم که باید کلید Tab رو بزنم و بعد ok ولی چندبار امتحان کردم هیچ عملکردی نداشت.
گفته چیکار کنید. برید روی ok (چون فقط ok اونجا هست، همون انتخاب شده) و اینتر رو بزنید. بعد هم دستوری که‌گفته رو بزنید تا نصب کامل بشه.
sudo dpkg-reconfigure libdvd-pkg
میشه، ولی همیشه نه. بهتره دردسر اضافی برای خودتون درست نکنید و اول این مشکل رو حل کنید و در ادامه، همین اوبونتو رو ارتقا بدید.
می‌تونید هم اوبونتو 21.10 رو به جای این نصب کنید، تا اینکه بخواهید این نسخه رو به 21.10 ارتقا بدید.
فکر کنم ارتقا 18.04 به 21.10، به دوبار ارتقا نیاز داره. یه بار به 20.04 و یه بار دیگه به 21.10
البته می‌تونید بعد که به 20.04 ارتقا دادید، صبر کنید و وقتی 22.04 اومد به اون ارتقا بدید.

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
نه ۳ بار ارتقا چون من وقتی خواستم به اوبونتو 21.10 ارتقا بدم اول از 20.04 رفت به 21.04 بعد رفت به 21.10
خداحافظ لینوکس!

آفلاین Dragon-

• *
فکر کنم 21.04 پشتیبانیش به پایان رسیده، پس نباید به اون بره.

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
فکر کنم 21.04 پشتیبانیش به پایان رسیده، پس نباید به اون بره.

همین چند ماه پیش این کارو کردم. اوایل که اومده بودم انجمن. خود شما منو راهنمایی کردید.
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=153834.0

البته نمی دونم پشتیبانیش چند ماهه.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین Dragon-

• *
نسخه‌های غیر lts، به اندازه ۹ ماه پشتیبانی دارند.‌ نسخه ۲۱.۰۴، توی ماه چهارم سال ۲۰۲۱ سال میلادی منتشر شد. با توجه به این، باید حداکثر تا ماه اول سال ۲۰۲۲ میلادی پشتیبانی بشه. ۴ روز دیگه این ماه به پایان می‌رسه. فکر نمی‌کنم این نسخه تا آخر ماه پشتیبانی بشه، مطمئن نیستم.

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
یعنی مثلا اگه اوبونتو 8.04 هم باشه چون نسخه های بعدیش پشتیبانی نمیشن اگه آپدیت بزنیم مستقیم میره 21.10؟
خداحافظ لینوکس!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
یعنی مثلا اگه اوبونتو 8.04 هم باشه چون نسخه های بعدیش پشتیبانی نمیشن اگه آپدیت بزنیم مستقیم میره 21.10؟
نه اون رو اصلاً نمیشه آپدیت کرد.

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
واقعا نمیشه؟
آقای بهزادی توی یک تاپیک که دوستی گفته بود اوبونتو قدیمی داره گفت همه ی نگارش های اوبونتو امکان ارتقا به نسخه های جدید رو دارند.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
واقعا نمیشه؟
آقای بهزادی توی یک تاپیک که دوستی گفته بود اوبونتو قدیمی داره گفت همه ی نگارش های اوبونتو امکان ارتقا به نسخه های جدید رو دارند.
اگه شدنیه من که بلد نیستم.