استفاده از فایرفاکس کار رو راحت میکنه و به دلیل اینکه فایرفاکس برای هر دیوایسی app به خصوص خودش رو داره و مشکل cross platform ....
اون سارقی که چنان سواد فوق خفن کامپیوتری داره که میتونه رمز ورود سیستمعاملی که توسط یکی از دو تا کمپانی غول و عظیم گوگل یا اپل نوشته شده رو بشکنه، نمیتونه یه دونه فایل زیپ رمزدار رو هم باز کنه؟؟ جالبه که اندروید از یه نسخهای به بعد حتی پارتیشن data رو هم encrypt میکنه و درنتیجه حتی اگه گوشی آنلاک شده باشه، باز هم نمیتونه از داخل کاستوم ریکاوری به فایلها دسترسی پیدا کنه. چه برسه به گوشیای که بوتلودرش قفله هنوز.
اگه بخواید رمزها رو یکی یکی بنویسید و ذخیره کنید که قفل گذاشتن روی اپلیکیشن نوت گوشی راه سادهتریه. که باز هم همون مشکل بالا پیش میاد.
من گوشی مادرم رو ریسیت فاکتوری کردم غافل از اینکه حساب جیمیل روش بوده و باید اونو میدونستم.اندروید فکر کرد من سارقم که حساب جیمیل اش رو نمیدونم.و قصد داشتم با ریسیت فکتوری دورش بزنم.برا همین گیر داده بود حتما باید با همون حساب جیمیل قبلی لاگین کنم.منم نمیدونستم حساب جیمیل قبلی چی بوده و گوگل هم گوشی رو Lock کرده بود.آدم خفنی هم نیستم ولی با کمک اینترنت تونستم گوشی رو آنلاک کنم. چون خودم گوشیش رو قفل کرده بودم یه روز نشستم تو اینترنت گشتم و راه حلش پیدا شد.البته گوشی اش اندروید ۵ بود.به راحتی دور خورد.ولی تبلت خودم asus zenpad 3 با اندروید ۷ هستش و فینگر پرینت هم نداره و دیگه آپدیت هم براش نیومده .نمیدونم راهی برای bypass کردنش هست یا نه ! ولی تو اینترنت سرچ کردم نرم افزارهای زیادی برای این کار هست ولی من تست شون نکردم.
ویندوز رو من سه سوته پسورد admin و syskey رو bypass میکنم.لینوکس رو بلد نیستم.آیا لینوکس و اندروید پسوردشون شکسته نمیشه!؟
البته فایل zip ای که گفتم هکر با دو تا رمز مواجه میشه.اول باید رمز جیمیل ات رو بشکنه (به قول شما کمپانی غول گوگل).اونم به شرطی که بدونه اصلا حساب جیمیل ات چیه.بعد وارد درایوت بشه و شخمش بزنه و اگه به این فایل zip شک کرد باید پسورد قوی اون رو بشکنه.
البته اصرار و سماجت من به این دلیل نیست که فکر میکنم روش فایرفاکس درست نیست.اتفاقا در اغلب موارد نرم افزارها و راهکارهایی که مهندس بهزادی توصیه میکنه مورد قبول من و اغلب دوستان هم هست.ولی خوب اگر این ابهامات رفع بشه هم من و هم دوستان دیگه سایت با خیال راحت تری رو دکمه save password کلیک میکنند