برای روت ۴۰ گیگ خوب بود سواپ هم خوبه چون رم بالایی دارید
سپاسگذارم
درود دوست من ! خوش اومدی …
اگه سیستمتون UEFI هست که فک کنم باید یه پارتیشن efi هم میداشتین که خب از اونجایی که بدون مشکل نصب کردین پس هیچی …
نگران نباش ، اون ویندوزه که ۵۰ ۶۰ گیگ فضا میخواد ! اینجا با ی سیستم عامل سریع و سبک و روون و صد البته خیلی قدرتمند طرفی ! اگه اسنپ رو حذف کنی و نرم افزار های زیادی هم نصب نکنی فقط ۵ گیگ بیشتر فضا نمیگیره اوبونتو روی حالت کمینه ! البته اگه مث خودم یه سیستم عامل مینیمال دست و پا کنی ! الان من ۱۰ گیگ به روت دادم و ۵ گیگش پره ! ولی همین بیست گیگ خوبه برای ط !
در مورد سواپ فک نکنم ۲ گیگ مشکلی داشته باشه برای شمایی که ۱۶ گیگ رم داری اما قانون سواپ اینجوریه که ؛ نصف حافظه رم اما بیشتر از ۸ گیگ نشه !
متشکرم. درست میفرمایید. ۵۰۰ مگابایت رو برای efi به صورت پیش فرض انتخاب کرده بود که هر کاری کردم حذف نشد!
متوجه نشدم اسنپ رو چطوری و چرا باید حذف کنم؟ من میخوام از windows به اوبونتو migrate کنم و دیگه از ویندوز استفاده نکنم. بیشتر کاری هم که میخوام انجام بدم با سیستم web development هستش.
سلام، به این انجمن خوش اومدید. بهتر بود که برای روت فضای بیشتری اختصاص میدادید چون همه چیز ها توی هوم ذخیره نمیشن و بصورت پیشفرض فقط تنظیمات برنامه ها و یه سری فایل های شخصی داخل اون ذخیره می شه و بیشترین حجم رو پوشه هایی مثل usr/ و var/ اشغال می کنند که توی پارتیشن روت شما قرار دارند. من خودم برای روت ۱۰۰ گیگ اختصاص دادم که فقط ۱۷ گیگش پر شده و پارتیشن هوم هم ندارم.
سپاسگذارم. خودم هم همین احساس رو دارم. فکر میکنم باید فضای root رو بیشتر کنم. فقط آیا الان میتونم این کار رو انجام بدم؟
پارتیشن home رو به این دلیل اضافه کردم چون یه بار کلا سیستمم بالا نیومد و مجبور شدم دوباره سیستم بزنم.چون فقط یه پارتیشن گذاشته بودم اطلاعاتم از دست رفت. یه جایی خوندم که اگر پارتیشن home داشته باشی اطلاعات و برنامه هات پاک نمیشه. بنابراین این بار هاردم رو اینطوری که خدمتتون فرستادم پارتیشن بندی کردم.
تا وقتی جا کم نیاوردی، یعنی خوبه. فقط باید اسنپ رو با راهنمایی که تو ویکی هست، پاک کنی.
ممنون. میگردم و پیداش میکنم.
و در آخر خیلی ممنونم از این همه پاسخ. اصلا انتظار نداشتم انجمن اینقدر فعال باشه. دست همگی درد نکنه.