دوست عزیز آخه موضوع توی زیرمتن هم نبودا که شما از کلمه «بعضیها» استفاده میکنی. ستاره داوود باید ببندن رو دستشون، محدودیتهای اجتماعی و حقوقی، کمکم ترد شدن و نسلکشی هر ریز جزئیاتی که بخواید رو رعایت کردن. بعدم یکی از دوستان پا میشه برای اینکه دنیا رو نابود کنه و اینکار رو هم کم و بیش انجام میده و شما از بچگی این کاراکتر باهاش همراه بودی، تمام پرداختهای اصلی برای شخصیتهای درون جزیرهست. اصلا شما در فصل آخر بیا هر چی کاراکتر که تا الان ساختی و سه فصل زندگیشون رو به تصویر کشیدی رو متجاوز کن، از بدترین نوعش، سکانسها کاملا غیرانسانی بزار براشون، آیا بازم فرقی میکنه؟ الان نمیخوام بگم سازندهها چرا حمایت کردن، نه اصلا کاری به اون قضیه ندارم. شما داری میگی کسی حمایت نکرده من میگم در حد فیلمهای ایرجملکی معنا رو کوبوندن تو صورت بیننده. کاری به خوب یا بدش ندارم ولی شما داری سریالی که با جزئیات تمام یه مسئلهای رو بیان میکنه و داری میگی نه، به گروهی اشاره نشده و اصلا ربطی به دنیای واقعی نداره.
توی داستان میگه که الدیایی ها (اجدادشون) هم توی ۲۰۰۰ سال کارایی مشابه همین رو می کردن. چه داستانی که مارلی تعریف می کنه چه داستانی که ویلی بعدا میگه. این برام جالبه که بعضی ها طرف یه گروه (چرا یه گروه، الدیایی ها) رو گرفتن چون فکر می کنن که منظور خودشونن.
در مورد شخصیت های جزیره نشین: خب توی فصل سوم هم کم بیش همچین چیزی رو داخل جزیره دیدیم. اونا هم قبلش مجبور به همچین کارایی شده بودن
بعد نگفتم که اصلا ربطی به دنیای واقعی نداره.
پ.ن: فکر کنم الان یه خورده وقت داشته باشم که بیشتر توضیح بدم.
چیزی که الان توی دنیا گفته میشه اینه که آلمان نازی هولوکاست رو راه انداخت و کلی از یهودی ها رو به شکل فجیعی کشت یا یه بلای دیگه سرشون آورد. ولی چیزی که عجیبه اینه که اون کار رو نازی ها کردن، الان باید فلسطینی ها این بلا سرشون بیاد! و اینکه برای انکار هولوکاست هم توی همین آلمان جریمه گرفته میشه. یعنی اینکه هیچکس دربارش حرفی نزنه. یعنی این که کلا حق با شماست، اینقدر بهتون ظلم شده... ولی برین! تقصیر اوناست! (خب فکر کنم نیازی به توضیح این که اینا و اونا کی هستن نباشه)
خب همین هم رو میشه در مورد گروه های توی داستان هم گفت. ولی من نمیگم که کدوم برداشت درسته یا منظور داستان کدومه.
پ.ن: فکر کنم الان فهمیدم مشکل از کجاست: برای من بودن یه سری چیزها (بازو بند با ستاره روش، محدودیت های اجتماعی و ...) توی داستان عادیه
ولی ظاهرا برای شما این طور نیست.