0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلاممن اوبونتو 20.04.3 LTS رو دانلود کردم و داخل فلش بوت کردم ، حالت try Ubuntu رو امتحان کردم اما با صفحه نمایش من منطبق نیست.عکسعکسعکسخب میبینید که روی حالت 1600 * 900 (16:9) کمی بیرون میزنه . در حالت های 4:3 هم همینطور است + کیفیت افتضاحاگه کامل نصب کنم هم همینطور میشه ؟ لطفا کمک کنید ممنون میشم.مشخصات :Windows 10 --> Ubunto 20.043 LTSCPU : Intel(R) Celeron(R) G4900 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHzRAM : 4GGPU : Intel UHD Graphics 610تشکر 🌹
سلام خوش اومدید از تنظیمات قابل تغییر خواهد بود احتمالا انصب کنید مشکلی پیش اومد و درست نمایش داده نشد بگید همینجا با هم حلش می کنیم کارت گرافیک تون چیه ؟
نقلقول از: Mehr32 در 02 اسفند 1400، 10:31 قظسلام خوش اومدید از تنظیمات قابل تغییر خواهد بود احتمالا انصب کنید مشکلی پیش اومد و درست نمایش داده نشد بگید همینجا با هم حلش می کنیم کارت گرافیک تون چیه ؟سلام ممنون از شمافعلا امکان نصب ندارممتن رو هم ویرایش کردم مشخصات رو قرار دادمممنون
نقلقول از: Alireza_Zangooei در 02 اسفند 1400، 10:48 قظنقلقول از: Mehr32 در 02 اسفند 1400، 10:31 قظسلام خوش اومدید از تنظیمات قابل تغییر خواهد بود احتمالا انصب کنید مشکلی پیش اومد و درست نمایش داده نشد بگید همینجا با هم حلش می کنیم کارت گرافیک تون چیه ؟سلام ممنون از شمافعلا امکان نصب ندارممتن رو هم ویرایش کردم مشخصات رو قرار دادمممنونانویدیا دارید؟
۱. از اوبونتو ۲۱٫۱۰ استفاده کنید. پشتیبانی سختافزاری ۲۰٫۰۴ خیلی محدود و قدیمیه.۲. دکمهٔ واسنجی نمایشگرتون رو بزنید. خودش باید تشخیص بده.