خب برو گیکس ! گنوم رو شفرد هم خوب و روونه !
توزیع خوبیه+ البته روی همین توزیعی هم که دارم گنوم خوب کار میکنه، ولی خب نمیدونم شاید وسواسه که اینطور فکر میکنم که استفاده نکنم ازش بهتره..
باید ببینی امکاناتش به نظرت به مقداری کند تر بودنش میارزه یا اولویت و ملاکت سرعت کمی بیشتره !؟
مشکل اینه هردو بهم فشار میاره
ولی دیگه سختمه دنبال یه توزیع خوب دیگم هستم، هرچند احساس خیلی خوبی به جنتو دارم، اگه یکم بیشتر روش تمرکز میکردن خوب میشد، خرابیاشم اونطور بد نیست ولی گاهی یه چیزاییش به شکل عجیبی فرق میکنه نمیدونم مشکل جنتو یا برنامه، مثلا مشکلی که با یه برنامه appimage خوردم حتی با نصب دوباره جنتو درست نشد، حالا این وسط سازنده جنتو کم کاری کرده یا سازنده برنامه یا من کاربر باید کارهایی انجام بدم نمیدونم ولی اگه مشکل از جنتو یا از من کاربر باشه خب این بده! و دیگه به عنوان کاربر حس بررسی توزیع ندارم بعضی موقع در کارهای فوری نمیخوام با مشکلات بر بخورم که در صورت حل مشکل باید کلی منتظر کامپایل باشم، و من مشکلی با سرعتش ندارم، مشکل با اینکه ندونم مشکل چیه یا چی خوبه دارم(که برای هر کدوم باید کلی زمان بگذره)
جنتو بهترین چیزی که میخوام میتونم ازش در بیارم، به قول یکی تو یه انجمن میخوندم میگفت جنتو ابزار ساخت یه توزیع هست!