0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
داداش تاکی بگم هسته اندروید لینوکسه پس خیلی کارای مشترک دارن از نظر من کاملا آزاده تازه با روت همه برنامه های انحصاری رو میشه پاک کرد و تمام
نقلقول از: artin h در 21 اسفند 1400، 07:55 بظداداش تاکی بگم هسته اندروید لینوکسه پس خیلی کارای مشترک دارن از نظر من کاملا آزاده تازه با روت همه برنامه های انحصاری رو میشه پاک کرد و تمام خب پس احتمالا میدونی ما بیشتر تا لینوکس برامون باشه سیستم عامل های گنو لینوکسی مهمه! لینوکس فقط سخت افزار مدیریت میکنه و... که البته چیز کمی هم نیست ولی همه چیز نیست! اگه قبلا در انجمن بودی میدیدی ما تعصبی روی چیزی به نام لینوکس نداریم و متاسفانه چون همه جا میگن لینوکس بعضیا فکر میکنن هرچی که توش لینوکسه خوبه!
اگر روت باشه اندروید مستقیم میشه به پردازنده دستور داد گوشی های که رسمی نداشته باشن با روت اوکی میشه
بله همینطوره منم شخصا از سازنده ترانزیستور تشکر میکنم چون اگه نمیساختش پردازنده ساخته نمیشد به این زودیا و الان بهم نمیتونستیم وصل بشیم
بله باید از این افراد برزرگ حمایت کرد
نقلقول از: artin h در 21 اسفند 1400، 07:46 بظاگر روت باشه اندروید مستقیم میشه به پردازنده دستور داد گوشی های که رسمی نداشته باشن با روت اوکی میشهالبته دقیقتر اینه که به کرنل میگید که با سختافزار چیکار کنه.