درود
من متوجه نمیشم
شما میخواین ویکی رو آپدیت کنید یا میخواین پیجین نصب کنید؟
اگه قرار بر باشه که پیجین نصب بشه توی مخازن هست و خیلی راحت میتونی با یه apt نصب کنی
همچنین با تمام پلاگین ها
نصب از طریق مخازن از جهاتی خودش خوبی هایی داره از جمله انکه سرعا توی منو قرار میگیره و در اپلت چت هم ظاهر میشه..
حالا با این روشنی قضیه چه مشکلی هست؟
برادر گرام جناب آقای پیجین توی مخازن ورژن 2.6.6 هست. این دوستان به شدت در تلاشند تا ورژن 2.7.3 رو نصب کنند و مثل اینکه هنوز موفق نشدند.
درود
دوست من از اینکه برام مسئله رو روشن کردی سپاس
ولی چرا دوستان متوجه نیستن که این ورژن با ورژنی که در مخازن هست تفاوت محسوسی نداره و اینو میتونن از شماره ورژن بفهمن
در کل تقلا برای نصب یک نرم افزار که اون هم پکیج Deb هست واقعا تعجب آور هست
دوستان ابونتویی خودشون میدونن که نصب این گونه نرم افزارها فقط به یه عدد موس داره که اگه اون هم نباشه Enter کیبورد
جناب چرا مسئله رو میپیچونی؟؟ خوب اینا اومدن میخوان کاری کنن که خلق الله به روز باشن. خیر سرشون میخوان کار مفید کنن حالا شما اومدی گیر میدی!
دوست من من گیر ندادم
من پست ها رو که خوندم میبینمم دوستان فقط روی نصب یه بسته deb این همه خودشون رو زحمت دادن
اگه قرار بر این بود که سورس رو کامپایل کنن اونوقت چی؟
کلا بحث جالبی شده.
جناب من یه سوال دارم. شما خودت امتحان کردی و نصب شد؟؟اگه شما به راحتی نصبش کردید بگید تا ما هم استفاده کنیم و این دوستان اینقدر بیخودی تقلا نکنن. این دوستان دارن خیر سرشون کار فرهنگی میکنن و ویکی درست میکنن! شما هم که به راحتی همه چیزو میبرید زیر سوال!
آقای
دوست من ، نمی دونم شما چه خصومتی با خیر سر دوستان داری
ولی من حرف بدی نزدم
من فقط گفتم که دوستان چرا یه مسئله به این سادگی رو تاب میدن
به طور کلی در ویکی گفته شده
دوست ما همSamane خودوشون از اول گفتن که لینک معرفی شده ایراد داره نه ویکی
حالا بلاخره به اینجا رسیدیم که ویکی هم مشکل داره
آیا با این اوصاف اطمینانی به ویکی میشه؟
من شرمندم که بحث رو به اینجا رسوندم
و امیدوارم دوستان مشکلشون رو حل کنن