0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Aminavy در 14 اردیبهشت 1401، 12:42 بظتو همون لینوکسسوال من اینه یه لینوکس بر پایه آرم با محیط گرافیکی نداریم؟؟؟
تو همون لینوکس
نقلقول از: Nixon در 09 اردیبهشت 1401، 05:40 بظسلام و درود بنظرم اگر مثل بنده تازه کار هستید میتونید برای شروع بجای دوال بوت کردن یکی توزیع های گنولینوکسی رو روی مجازی سازی مثل virtual box نصب کنید و بعد از مدتی که دانشتون افزایش پیدا کرد برید سراغ دوال بوت کردن - استفاده بعنوان سیستم عامل اصلی و ...نه دوست گرامی، تازه کار نیستم. حداقل ۱۲ سال گذشته - قبل خرید مکبوک - سیستمعامل اولم گنو/لینوکس بوده.
سلام و درود بنظرم اگر مثل بنده تازه کار هستید میتونید برای شروع بجای دوال بوت کردن یکی توزیع های گنولینوکسی رو روی مجازی سازی مثل virtual box نصب کنید و بعد از مدتی که دانشتون افزایش پیدا کرد برید سراغ دوال بوت کردن - استفاده بعنوان سیستم عامل اصلی و ...
باگ نیست همین شکلیهمیتونید از uupload استفاده کنید.
نقلقول از: Aminavy در 14 اردیبهشت 1401، 10:25 بظفدورا رو امتحان نکردی؟ فکر کنم برای معماری آرم هم داشته باشهلینک دانلود رو میدی پیدا نکردم
فدورا رو امتحان نکردی؟ فکر کنم برای معماری آرم هم داشته باشه
نقلقول از: artin h در 14 اردیبهشت 1401، 11:09 بظنقلقول از: Aminavy در 14 اردیبهشت 1401، 10:25 بظفدورا رو امتحان نکردی؟ فکر کنم برای معماری آرم هم داشته باشهلینک دانلود رو میدی پیدا نکردماینجاست:https://download.fedoraproject.org/pub/fedora/linux/releases/35/Workstation/aarch64/iso/Fedora-Workstation-Live-aarch64-35-1.2.iso
حل شد یادت نره !
عع ؟ 😂خب اشتباه از توعه ، باید برای مشکلت یه تاپیک دیگه باز میکردی !
کاری نکن که بهت گیر بدن ، هر چند اینم نمیدونم چرا گیر تلقی میکنی ، من دارم متذکر میشم که موضوع جدید › تاپیک جدید